Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yemeksepeti Satılmış (589M USD)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Beni geçeni bir gece dışarı çıkarıp sabaha kadar bütün içkilerini ısmarlıyorum.

Hedef 89k+

Saldırın.

Ezik gibi butun köy tek hesap kullaniyosunuz az delikanlı olun

Yapmış olduğumuz kontrollerde, 1534 adet 26836,37 TL tutarında sipariş verdiğinizi görüyoruz.

“Siparişleriniz ile ilgili destek hattımıza hemen ulaşmak için yemeksepeti ana sayfamızda bulunan canlı yardım butonuna tıklayabilirsiniz.”

Saygılarımızla.
Mesaj tarihi:
Cons said:

Xaenin said:

Beni geçeni bir gece dışarı çıkarıp sabaha kadar bütün içkilerini ısmarlıyorum.

Hedef 89k+

Saldırın.

Ezik gibi butun köy tek hesap kullaniyosunuz az delikanlı olun

Yapmış olduğumuz kontrollerde, 1534 adet 26836,37 TL tutarında sipariş verdiğinizi görüyoruz.

“Siparişleriniz ile ilgili destek hattımıza hemen ulaşmak için yemeksepeti ana sayfamızda bulunan canlı yardım butonuna tıklayabilirsiniz.”

Saygılarımızla.

Ağlayacaksan oynamayalım Orç
Mesaj tarihi:
Yapmış olduğumuz kontrollerde, 1546 adet 29942,24 TL tutarında sipariş verdiğinizi görüyoruz.

ınını ıvrıdınıı
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Epeydir Yemeksepeti kulanmıyorum ben. Evin yanındaki Tadım Pizza'da pizza ve kola 11TL'ye. 2TL daha verirsen çorba da veriyorlar.
Mesaj tarihi:
Yapmış olduğumuz kontrollerde, 1514 adet 24184,97 TL tutarında sipariş verdiğinizi görüyoruz.

• Yeni Oluştur...