Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Senelik %60 growth rate i olan kac firma var la? Yiye yiye buyuttunuz adamlari sdfsf Gurur duyulacak bi hamle bence bu. Yalniz satin alan firma da ne bicim sermaye arttirimina gitmis gecen sene sonu lel. Bi de %40 ini da satmis. Ne ilginc isler mk. Biz burda bakkal hesabi yapiyoruz. Kimsenin cebinden nakit 589m cikmiyo arkadaslar rahat olun. Yarisi kaatla odeniyodur diger yarisi 5 yil vadelidir bilmemne. Satin alan firmanin da tabelasi ucmustur simdi mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 SAKALLLLLLLLLLL valla temiz para, 15 sene çalışıp bu kadar para kazanan kaç kişi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 10 sene once 100m e de satabilirdi Belki ama bekledi adam resmen. Az bulunan bi zeka ornegi kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 10 sene önce zaten komisyon geliri ve reklam geliri iyiydi satmasına gerek yoktu eheh artık uğraşmak istemiyordur bence dünyayı falan dolaşır adam gelmiş 40 yaşına yemek sepeti direk %8-10 arası komisyon alıyor neredeyse hiç bir şey yapmayarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 adam çırpınıyor 13 diyo hala 8-10 diyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Esh said: 10 sene once 100m e de satabilirdi Belki ama bekledi adam resmen. Az bulunan bi zeka ornegi kendisi. adam baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Esh said: 13 bir şey sorcam mesela paket siparişi getiren eleman abi bize direk sipariş ver %10 indirimli getirelim diyemiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 ufak restoranlar ağlıyor zaten 13 ys alıyorsa 10 falan da kredikartı komisyonu veriyorlar bi bok kalmıyor adamlara bi de joker dayadı mı adamlar zararına satış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Ben yemeksepetinden orta ölçekli bir yerden sipariş verdiysem ve memnunsam direkt telefonlarını alıp telefonla siparişe dönüyorum. 2 yer tatlı ısmarladı böyle yaptığım için. Canım esnafım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 bazen diyorlar.. bazen fiyatların daha ucuz olduğu broşür veriyorlar. ben daha ucuz olsa da sevmiyorum telefondan siparişi. ayrıca adamlardan kesen kesene, kredi kartı, ticket falan da kesiyor sanırım. kk ile ödeyince vergi de kesiliyor mecburen 10 liralık dürüm yesek adam zarar edecek neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 çoğu ufak yerin kendi paket servisi bile yok onu bile firmadan alıp para veriyorlar bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Adres tel vs uğramamak için yemeksepeninden veriyorum siparişi, en ufak sorunda ilgileniyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Basit hesaplar yapılmış :D dominosun 2010 yılında siparişi sadece izmirde ( Tr'de olabilir ) 10.000.000 adet ve büyük çoğunluğu yemeksepeti. edit: rakam baya iyi bu arada, ortalama bir TC vatandaşı, memur vs.. hayatları boyunca 1 milyon TL. kazanamıyor. GG WP olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Eskiden çok daha güzel ilgileniyordu Yemeksepeti. Son 2-3 yıldır falan "restoran ile görüştüm, siparişiniz yoldaymış" cümlesini bota bağlayıp göndermekten başka bir boka yaramıyor oradaki adamlar. Bu arada bir çok yerde artık aradığınız numara gözüküyor ve ilk siparişten sonra adres telefon sormuyorlar. Mahalle arası kebapçılarına, pidecilerine can verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 zaen ya kalitedne ödün veriyorlar ya malzemeden kısıyorlar yine bize oluyor olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 aynen şunu yapıyorum ben de, orta üstü firmalar kendi android/ios/win uygulamalarını da yapıyor en son bir kaç ay önce pizza siparişi vermiştim ondan sonra hep telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 abi joker indirimini yemeksepeti dayatmıyor restoranlara,kendileri seçiyorlar o kampanyada bulunmayı,hangi günler hangi saat aralıklarında fln kampanyaya katılacaklarını bile seçiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Holy said: İnşallah boka sarar da biraz rakipleri çıkar. Sektörde tekel olup ezmek hoş değil. rakipleri var zaten ama çok cılızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 yemek sepeti baya sömürüyor ya restoranları. adam ağlıyordu %25 mi ne alıyormuş. bir de bunun kredi kartı, multinetiydi sodexosuydu, motorcusuydu vs var. mekanında yemek adamlar için harika bişey yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 kullanan kişi sayısı kaç acaba yemeksepetinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 yemeksepetinde üyelik tarihimiz yazmıyor ya merak ettim ne zamandır sipariş veriyorum diye sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Helal olsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 589'un pazarlığını nasıl yapmışlar acaba. 600'e hadi 590'a yuvarla lan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Yuvarla dedigin rakam milyon dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar