Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yemeksepeti Satılmış (589M USD)

Selamisahin

Öne çıkan mesajlar

Senelik %60 growth rate i olan kac firma var la?

Yiye yiye buyuttunuz adamlari sdfsf

Gurur duyulacak bi hamle bence bu.

Yalniz satin alan firma da ne bicim sermaye arttirimina gitmis gecen sene sonu lel. Bi de %40 ini da satmis.

Ne ilginc isler mk. Biz burda bakkal hesabi yapiyoruz. Kimsenin cebinden nakit 589m cikmiyo arkadaslar rahat olun. Yarisi kaatla odeniyodur diger yarisi 5 yil vadelidir bilmemne.

Satin alan firmanin da tabelasi ucmustur simdi mk
Sosyal ağlarda paylaş

bazen diyorlar.. bazen fiyatların daha ucuz olduğu broşür veriyorlar. ben daha ucuz olsa da sevmiyorum telefondan siparişi.

ayrıca adamlardan kesen kesene, kredi kartı, ticket falan da kesiyor sanırım.

kk ile ödeyince vergi de kesiliyor mecburen

10 liralık dürüm yesek adam zarar edecek neredeyse
Sosyal ağlarda paylaş

Basit hesaplar yapılmış :D dominosun 2010 yılında siparişi sadece izmirde ( Tr'de olabilir ) 10.000.000 adet ve büyük çoğunluğu yemeksepeti.

edit: rakam baya iyi bu arada, ortalama bir TC vatandaşı, memur vs.. hayatları boyunca 1 milyon TL. kazanamıyor. GG WP olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden çok daha güzel ilgileniyordu Yemeksepeti. Son 2-3 yıldır falan "restoran ile görüştüm, siparişiniz yoldaymış" cümlesini bota bağlayıp göndermekten başka bir boka yaramıyor oradaki adamlar.

Bu arada bir çok yerde artık aradığınız numara gözüküyor ve ilk siparişten sonra adres telefon sormuyorlar. Mahalle arası kebapçılarına, pidecilerine can verin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...