Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Social club hepsini gösteriyorda mapin hemen sağ köşesinde found / not found var. Foundu kapatıp not foundun açarsan yapmadiklarini gösteriyor. Ikisini de acarsan yaptiklarini sari yapmadiklarini beyaz gösteriyor. he bide arada bi oyunda save edip webte o mape f5 atarsan aninda etikiliyor bulup bulmadiklarin. Aynen katiliyorum oyun motoru ve map cok kalite soyle detayli bir exp ciksa tadindan yenmiycek ve cikacak gibi duruyor yakinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Ahahah ben cep telefonundan bakiyordum (mobile versiyon cikiyor sanirim harita vs yok) orada meger yanlarinda renk ile gosteriyormus etkileyen veya etkilemeyenleri 100% icin. Yeni uyandim ama sorun yok zaten herseyi bitirecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 abi bu oyunda bisikletten düşmeden nasıl gidiyorsun? saçma sapan yerlerde gerkesiz düşüyor. hız bağımsız. marry ann ile trevor olarak yarışıyorum. 10 kere denedim hep düşüyor bi yerlerde. en cok da asfaltta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 basima gelmedi dusme olayi durduk yere. 10 saattir uzay gemisi parcasi ve kagit parcalari topluyorum. lan yeter. hepsi full olmadan quest acilmiyor, ama %100 icin yarisi yeter gorunuyor ign de falan. nasil olacak bu is. 40 lari gectim allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 İşte socialdan not foundlari göstertip ignden vidlere bakican. Heliyle hizli hizli toplaniyor. Edit: alla alla bisikletten saglam carpmadan düşme benimde başıma gelmedi bi tuş falan mı basili kaldi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 ohh be sonunda başım göğe erdi :P http://i.imgur.com/vL2eOuD.jpg?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 GZ! Benimde 14 jump birde booty call kaldi. yarina biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 iyi azim var millette. ben her oyunun main story'i bitirip bırakıyorum =) tek tük denk gelen yan görevi anca yaparım. %68 de bitti story bıraktım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 valla ben de öyle yapıyorum ama gta 5 özel bi hırs yaptırdı bana nedense dhhdhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Aynen.. Main story haric bende tiftiklemem ama gta kanima pis girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 100% Witcher 3 e hazirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 G2A.COM'da %33 indirimle 45.73 dolar diyor. Ancak Steam'e eklenemeyenlerden. Mantıklı mı ya böyle almak? Günlük kura göre 116 TL'ye geliyor çünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Kanuni said: 100% Witcher 3 e hazirim.. Gz :d aynı durumdayım. İnş detaylı güzel bir sandbox rpg olur, inceleyenler fantastik dünyanın gta5 i olmuş demişler zenginlik açışından da bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Phillamon said: G2A.COM'da %33 indirimle 45.73 dolar diyor. Ancak Steam'e eklenemeyenlerden. Mantıklı mı ya böyle almak? Günlük kura göre 116 TL'ye geliyor çünkü... kinguin.net'te g2a üzerinden satılan şu key 110 liraya geliyor. ben ordan aldıydım. ara ara alıyorum kinguin'deki sağlam satıcılardan, herhangi bir sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 G2a iyi ya bende ordan alışveriş yapıyorum hep bir problem yaşamadım he olurda problem denk gelirse de o problemi çözülmeyen Alıcı görmedim g2a shield sistemini de ufak bir paraya alın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 vpn ile brezilya rockstar warehouse uzerinden aldım 90 liraya.. şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 hesabımını rus bi prick girmiş kullanıcı adını değiştirmiş, arkadaşlarımı silmiş gitmiş kendi google + linklemiş. şifremi de değiştirmiş ama mailimi değiştirememiş. resmen 2 kişi aynı anda kullanıyor gibi olduk iş yerindeki mac'den girebiliorum social club hesabına ama oyun kurulu değil evde de pc kapalı oyuna girebiliyormuyum bakamıyorum. support bakındım yeto level 1500 şekilde hiç bir yardımcı durum söz konusu değil rockstar tarafından. şifremi değiştirdim yan pc'den değiştirdiğim şifre ile deniyorum giremiyorum. ama hem yan pc hem mac daha evvelden girildiği için cookie sayesinde login olabiliyor. adamın google plus accountu da ne yaptıysam unlink olmuyor delirecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 @ShadowFax stamina ve hp'yi bitiriyormuşsun gibi geldi bana. ben anca öyle düşmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 abi W'ya basmayarak kazandım o yarışı. Stamina meteri da bulamadım. azalan bi şey yoktu kullanırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 yaw sol alttaydı sanırım sarı bi bar var, o bitince yeşil hpden yiyor, kırmızıya dönüyor o da bitince, düşen çuval misalı iniyon bisikletten. renkler pek belirgin değil. bi de w ya basmadım dedin de, shiftle sprinte kalkmıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 ha o olabilir bak. caps lock ile sprint full acik kaliyor ve senin hp den yiyordur sonrada dusuyorsun tekrar binince tabii hp azken gene dusuyorsun dinlenmessen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 şu ufo olayı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 100% tamamlayinca ortaya cikiyorlar gidip inceliyorsun falan, birde suyun altinda var 100% gerektirmeyen ama alienlarla ilgili bir mystery varmis cozulemeyen sonunda jetpack veren(rumor bu) Kiflam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 En zevkli yan görevlerden biriydi çakma scientology'ye kazık atmak sdfs 2milyonu kaldırdıktan sonra KIFLAM! çakmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Hastasiyim ya bu kadar cok guldugum cok nadir oldu film dizi dahil.. Oyun genelinde tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar