Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Arada consu bi daha banla , cok zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 adminlik ver ben bakayım di şikayetlere sdfdsjfks never forget never forgive. bu ahlaksızlar daha 1. sezon foruma açık açık red weddingi yazmıştı. o günden sonra ne diziyi ne kitapları sevebildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Spoiler falan yok, hep kitapları okumayan dizi lobisinin bizi kıskanmasından kaynaklanıyor bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 axe bebişimden ne kadar memnunsam modun da dizici olmasından da o kadar memnunum valla. adam acımızı paylaşıyor resmen :) aslan di! *boncuk dağıtıyordu* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 sanki dizinin sonunu buraya yazsa biri koca koca. izlemiyceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 sonunda herkez ölüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Fistan said: spoiler vermeyin diyenler bi ölsün artık ya Sen öl lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Rasmon said: sanki dizinin sonunu buraya yazsa biri koca koca. izlemiyceksiniz e zevkin içine sıçılacak. son bölümden bu yana spoiler veren görmedim de spoilerı savunacak değiliz. bi tane lady stoneasdsdfs spoilerımsı vardı onu da bilmeyen anlamaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Valvyn said: sonunda herkez ölüyo herkez ölüyosa iyi herkes ölseydi sorun yaratabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 peki ya herkeş ölseydi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 http://i.imgur.com/PA7PYDD.jpg sırf diziyi seyredenler paranoyak olmuş artık iyicene kitap lafı geçmesine bile karşılar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Night king harici iki white walker daha varmış bu sahnede fark etmemişim. Elinde kılıçla niye koşuyor ki diğer dayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 di said: Bolumleri izleyemedim diye konuya bakmiyorum ama milyon tane sikayet geldi yine spoiler tag'siz spoiler'lar ve kitap'tan spoiler diyerek. Sikayetler hakliysa baya guzel bi banwave gelicek Vizyon'a. Grrr sinirlenince şok şekşi oluyorsun.. Göster günlerini kaplan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 night king'in tam olarak olayı ne? biri aydınlatsın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Saeros said: Valvyn said: sonunda herkez ölüyo herkez ölüyosa iyi herkes ölseydi sorun yaratabilirdi Ay yavuz çok brutalsiiien Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 @progamer saol çok güzel masaüstü arkaplanı oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 lunatari said: night king'in tam olarak olayı ne? biri aydınlatsın lütfen. Eski bi nights watch kumendırı, rivayete göre king in the north starkın da kardeşi. Derken bi white walker hatuna aşık oluyor (hiç bişeyden korkmadığı için, "every man needs fear -nanny-") ve birlikte kuzeyin de duvarın da nights watchun da hamuduna koyuyorlar. Akabinde wildlinglerin efsane king beyond the wall u joramund ve bu starklar güç birliğine gidip arkadaşla sevgilisinin hükmüne son veriyorlar. Biz ölmüştür mölmüştür diye tahmin ederken birden 4. sezonda patlattılar white walkerların kıralı (ya da yetkili bi abisi) nights king diye. Büyülü güçleri var ölüleri zombi olarak diriltip canlı bebekleri de white walkera çeviriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 KITAPTAN SPOILER YASAK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Suark said: OHA YA OHA BE OHA gerızekalı lan bu senarıstler allam ya olm BOYLE BI DETAY NASIL VERILMEZ DIZIDE ABV dizi http://www.youtube.com/watch?v=NIgfiSzCy1o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 suark forumun en naif adamı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 öpüş kokuş yapcaklarına bi cümle kurduruverselerdi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 şimdi ben gücendim bi kere. çünkü öyle saçmalamaya başladınız ki söylenen her şeye spoiler muamelesi yapılmaya başlandı. belki hatırlamayan olur burda millet işten geliyor diye çıkmış bölümü bile spoilera alın diye delleniyorduk hep birlikte. ama bu öyle saçma bir noktaya geldi ki kitap okumamış insanlara bile hötlenmeye başlandı. http://www.youtube.com/watch?v=zECQXn6yFms şu videonun textini buraya yazsam öööhehööe yapacaklar var lan. hadi hepsini geçiyorum bi kere spoiler ne demek onu öğrenin. şunu bozmaya çalışmıyor kimse. burada bilgi vermeye çalışanlara hötlemeden önce bi okuyun başlığını adamın. sidestory vermeye çalışanlara kitapçı damgası vurmayın hemen. neden? çünkü senin benim gibi fakirler bilmiyor ama dizinin blue ray versiyonlarında oyuncuların kendi sesinden seyircileri hikayeye alıştırmak ve tanıtmak adı altında "lore" ları var. yapımcılar bunu düşünmüş üşenmemiş koymuşlar. evet tabii kendi dizisini spoil etmek içindir kesin. bak hatta http://www.amazon.com/Game-Thrones-Season-Blu-ray-Digital/dp/B00KHWSD1O said: Special Features o Creating the Battle of Blackwater Bay o GAME OF THRONES: Inner Circle o 12 Audio Commentaries with Cast and Crew o The Religions of Westeros o Character Profiles o PLUS EXCLUSIVE BD FEATURES: § In-Episode Guide § Histories & Lore § War of the Five Kings - Hidden Dragon Eggs örnek season 4 için wall (mance öncesi) http://www.youtube.com/watch?v=5yJ3prJT8Ek milletin üstüne para verip aldığı şeyleri size burda üşenmiyoruz çeviriyoruz, anlatıyoruz tartışalım diye. siz ise tam 1.5 saat aynı kareyi izleyen türk dizi izleyicisi memnuniyetiyle atarlanıyorsunuz. iyi abi ne diyeyim. sevgiler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 @ren peasants being peasants yapacak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 http://i.ytimg.com/vi/qolk_rDA9xU/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 abi ben şimdi akgezenlerin stark olduğunu öğrendim jonun akgezen akrabası olduğunu öğrendim. muhtemelen anne tarafındanda bişeyler var gibi dediler. duvarın sihirli güçleri olduğunu öğrendim akgezenlerden birinin nightwatch kumandaı olduğunu öğrendim. sırf bu topici okuyarak belki 2 sezon sonra göreceğim abuk subuk şeyleri öğrendim. biz burda sadece diziyi izleyenler olarak meme konuşmak istiyoruz. yoksa evde duruyo bütün kitaplar açar okurum. en azından yarım yamalak öğrenmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar