Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

di said:

Bolumleri izleyemedim diye konuya bakmiyorum ama milyon tane sikayet geldi yine spoiler tag'siz spoiler'lar ve kitap'tan spoiler diyerek. Sikayetler hakliysa baya guzel bi banwave gelicek Vizyon'a.

Grrr sinirlenince şok şekşi oluyorsun.. Göster günlerini kaplan.
Sosyal ağlarda paylaş

lunatari said:

night king'in tam olarak olayı ne? biri aydınlatsın lütfen.

Eski bi nights watch kumendırı, rivayete göre king in the north starkın da kardeşi. Derken bi white walker hatuna aşık oluyor (hiç bişeyden korkmadığı için, "every man needs fear -nanny-") ve birlikte kuzeyin de duvarın da nights watchun da hamuduna koyuyorlar.

Akabinde wildlinglerin efsane king beyond the wall u joramund ve bu starklar güç birliğine gidip arkadaşla sevgilisinin hükmüne son veriyorlar. Biz ölmüştür mölmüştür diye tahmin ederken birden 4. sezonda patlattılar white walkerların kıralı (ya da yetkili bi abisi) nights king diye. Büyülü güçleri var ölüleri zombi olarak diriltip canlı bebekleri de white walkera çeviriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi ben gücendim bi kere. çünkü öyle saçmalamaya başladınız ki söylenen her şeye spoiler muamelesi yapılmaya başlandı.

belki hatırlamayan olur burda millet işten geliyor diye çıkmış bölümü bile spoilera alın diye delleniyorduk hep birlikte. ama bu öyle saçma bir noktaya geldi ki kitap okumamış insanlara bile hötlenmeye başlandı.
http://www.youtube.com/watch?v=zECQXn6yFms

şu videonun textini buraya yazsam öööhehööe yapacaklar var lan.

hadi hepsini geçiyorum bi kere spoiler ne demek onu öğrenin.

şunu bozmaya çalışmıyor kimse.
burada bilgi vermeye çalışanlara hötlemeden önce bi okuyun başlığını adamın. sidestory vermeye çalışanlara kitapçı damgası vurmayın hemen.
neden?

çünkü
senin benim gibi fakirler bilmiyor ama dizinin blue ray versiyonlarında oyuncuların kendi sesinden seyircileri hikayeye alıştırmak ve tanıtmak adı altında "lore" ları var. yapımcılar bunu düşünmüş üşenmemiş koymuşlar.
evet tabii kendi dizisini spoil etmek içindir kesin.
bak hatta

http://www.amazon.com/Game-Thrones-Season-Blu-ray-Digital/dp/B00KHWSD1O

said:

Special Features
o Creating the Battle of Blackwater Bay o GAME OF THRONES: Inner Circle o 12 Audio Commentaries with Cast and Crew o The Religions of Westeros o Character Profiles o PLUS EXCLUSIVE BD FEATURES: § In-Episode Guide § Histories & Lore § War of the Five Kings - Hidden Dragon Eggs

örnek season 4 için wall (mance öncesi)
http://www.youtube.com/watch?v=5yJ3prJT8Ek

milletin üstüne para verip aldığı şeyleri size burda üşenmiyoruz çeviriyoruz, anlatıyoruz tartışalım diye. siz ise tam 1.5 saat aynı kareyi izleyen türk dizi izleyicisi memnuniyetiyle atarlanıyorsunuz.

iyi abi ne diyeyim. sevgiler yani.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben şimdi akgezenlerin stark olduğunu öğrendim

jonun akgezen akrabası olduğunu öğrendim. muhtemelen anne tarafındanda bişeyler var gibi dediler.

duvarın sihirli güçleri olduğunu öğrendim

akgezenlerden birinin nightwatch kumandaı olduğunu öğrendim.

sırf bu topici okuyarak belki 2 sezon sonra göreceğim abuk subuk şeyleri öğrendim.

biz burda sadece diziyi izleyenler olarak meme konuşmak istiyoruz.

yoksa evde duruyo bütün kitaplar açar okurum. en azından yarım yamalak öğrenmem.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...