reampage Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Abi apple deri üzerinden şeker ölçmeyi getirmicek mi işte, vucud ısısı şeker tansion herşeyi ölçücek devrim olucak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 şeker tansiyon ölçerek nasıl devrim yapacaklar abi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 abi deri üzerinden şeker ölçmek epey devrim olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Deriden şeker ölçülse önce tıpta ölçülür appleda değil, yalandır o. Tansiyonu da zaten insan kendi anlar gider bi ayran içer tamam, lazım değil bu oyuncak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Kendi konusu yok sanırım. Söylentiye göre Türkiye'de 9 Mayıs'ta Apple Store web sitesi üzerinden ön-siparişe açılacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Almayacağım, almayacağım, almayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 ne işe yarıyodu şimdi bu. yeni ayfon almışken saatini de alabilirim ama kesin kullanmam eminim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Bende almayacağım yeterince kullanışlı olacağını düşünmüyorum 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 iPhone, iPad, iMac, iPod ve Macbook sahibiyken bunu da alırsan iSheep diye achievement (+100) geliyor ve Apple evine madalya gönderiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Bright said: iPhone, iPad, iMac, iPod ve Macbook sahibiyken bunu da alırsan iSheep diye achievement (+100) geliyor ve Apple evine madalya gönderiyor. bende acacam o achievementi... macbook proya verdigim paraya aciyorum ki daha gecmedi elime... kodugumun xcode'u windowsta olsa ne guzel olacak ya. test aleti, development icin mac derken iyi para baydim meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 http://forum.paticik.com/read.php?7,6827933,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=8e7PVhdP8EE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Bright said: iPhone, iPad, iMac, iPod ve Macbook sahibiyken bunu da alırsan iSheep diye achievement (+100) geliyor ve Apple evine madalya gönderiyor. yalnız apple a karşı özel ilgim yok tersine samsungcuyum ama evde macbook ipad iphone hepsi var sdkjfhkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 macos kullandıktan sonra insanın windowsa dönesi gelmiyor. bu yüzden çokta pahalı olmayan mac mini kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Düşünülebilinir. Gayet hoş duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Watch mı iWatch mı, Topicler kafa karıştırıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Watch mı iWatch mı, Topicler kafa karıştırıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Duyurulmadan önce herkes iwatch diyordu, onun için başlık eski kalmış. Ayrıca Kanuni'nin ilk sayfadki konsept iwatch fotolar rezilmiş hakkaten. Duyurulduğunda çok beğenmeme me rağmen en makul tasarım olmuş piyasaya çıkan ürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 bozdunuz günceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 topik bozulmuş, ilk sayfada 2015 postları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 forumumuzun yenilikleri mix topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Türkiye'den Turkcell ve Akbank hemen saat uygulamalarını tanıtmış bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 15.000 Dolara bile var.. Özel modelleri bile satışta ben bundan sipariş vericem.. :) sport olani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 ben 300 dolarlıktan sipariş geçmeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 siyah sportu aldım demin hehe 399 dolareee :)) bakalım ne zaman gelecek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar