aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 editor degildi o, cantugdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 @bingildak sen sus zindik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 millete zindik diyen alman sevici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 ver abi savcılığa bi işe yarıyorsa. beter olsun müsvedde herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Dur. CabukVPN'nin sitesinde ticaret siciline kayitli oldugu yaziyor. Saldirinin yapildigi sunucular da Trserv sunuculari. Ticaret Kanunu gecerli bu durumda. Yakarim istersem adami ozel hukukta ama kim ugrasacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 cok cocukca bir hareket olmus, gercekten akil almiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Benim tanıdığım gerge uğraşır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Şu olay başıma gelse süründürürüm savcılıkta çok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 cocukla cocuk olunmaz derler ama, ugrastigina degmez maddi zarar yok sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Editorden beklemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 nasi beklemezdim, foruma konulan bu tarz herseye saldirdi sanirm. foruma bile saldirdi hatta asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Bence uğraş terbiyesiz herifle. Senin gibiler uğraşmadıkça arsızlaşıyor ve çoğalıyorlar çünkü. Durdukyerw dükkanının camına taş atmasından, ne bileyim arabanı çizip tekerini indirmesinden ne farkı var ki adamın yaptığı şeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 WoodsOfYpres said: Şu olay başıma gelse süründürürüm savcılıkta çok net Surunduremiyosun iste sikinti o. Aciyosun davayi, bilmem kac sene suruyo. Herif de ona guveniyo. i.e. 2008'de verdigim dilekce 2009'da kamu davasina donustu, hala devam ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 ilaçlarını almamış mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 CabukSAVCI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 ver savcılığa ya eğlenelim biraz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Jaegerjaquez said: ilaçlarını almamış mı Ahahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 crymeriver da bu muymuş? trserv'den ona nasıl baktın? Bu arada büyük terbiyesizlik. Bir de patiden yörüngeye yollamayı düşünmüyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 gelsin de bi kendisini savunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Iki saniyede hallettim simdi: http://i.imgur.com/5U9U77c.png http://i.imgur.com/GeY4urp.png Kolay yani. Kimse ugrasmaz diyip blog icin koruma acmamistim sadece. 5 dakikami verdim bir jail yazip ilk kez kullandigim nginx'in dokumanlarina bakmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Diger topikte ileri geri konustular ben de denedim iste diye kivirirdi aslinda da yanlis servise saldirmis. dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 savcılığa gitmezsen adam değilsin gerge asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 GERGE said: Dur. CabukVPN'nin sitesinde ticaret siciline kayitli oldugu yaziyor. Saldirinin yapildigi sunucular da Trserv sunuculari. Ticaret Kanunu gecerli bu durumda. Yakarim istersem adami ozel hukukta ama kim ugrasacak. abi o kadar şeye uğraşıon buna da az uğraşıver be asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 adam paticike saldiriyodu sana saldirmasi sasirtmadi gerge asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 ShadowFax said: crymeriver da bu muymuş? trserv'den ona nasıl baktın? Bu arada büyük terbiyesizlik. Bir de patiden yörüngeye yollamayı düşünmüyor musunuz? bi 10-15 tane falan var hesabı. arada kafa gidince geçiyor diğer kişiliklere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar