Flam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Abi Iron Maiden diye bir grup buldum süper, onu dinlerken iç bence. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 bu arada aklıma geldi. 2 sene önce eskişehir'deki varuna gezginde japon birası kirin ichiban içmiştim. hiç bir özelliği yoktu sanırım. ne kendine has bir tadı, ne aroması. az çok öğreniyorum ya bu bira işlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 deadwoll said: Bir gün herkes bratwurst, sauerkraut ve weissbier'e diz çökecek. SIEG HEIL! weissbier leş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 adam önce kirin ichiban içip sonra heineken'ı keşfetmiş. saygı duymak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Büyük iş valla. Sokakta yürürken yanlışlıkla bile içebilirsin heineken. Kirin Ichiban'ı amcan falan mı içiyordu sana denettirdi. Şüphe etmeye başladım yaşından da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Konuyu kilitleyip adamı banlayın lütfen. Adam buğday birası sevmiyor. Edit: Buğday birası sevmeyene adam demişim pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Adam kusura bakmasın ama bira cahili. Bir de bira segmentinde pazarlama ve sıradışı reklama en çok yatırım yapan marka. edit: üsttekinden feyzaldım edit2: Türkçe beni terk etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 bence güzel değil abi. bira dediğin içimi rahat olacak. weissbier gazdan başka bişe yapmıyor öküz gibi geyiriyorsun ikinci bardaktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Konn said: Büyük iş valla. Sokakta yürürken yanlışlıkla bile içebilirsin heineken. Kirin Ichiban'ı amcan falan mı içiyordu sana denettirdi. Şüphe etmeye başladım yaşından da. Kirin ichiban'ı japonca ve japon kültürüyle ilgilenmeye başladığım dönemde içmiştim. acaba biraları nasıl oluyormuş diye. yani o sıralar farklı biralar içeyim kafasında değilim, ilgim de yok. bu yüzden büfelere girdiğimde içki taraması yapmıyordum. heineken'i de görmüyordum tabi doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Kalite kontrolu dolaptaki ickilerden yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Son icki taramasini 94 yilinda yapmistim. CapriSun vardi o zamanlar..................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 dasBock said: ben de bira bu diyodum taa ki Hasseröder ve Zwyiec ile tanışana kadar. Zwyiec. Super Bock. Stella. Tiger. hepsi iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 aaa stella ne güzel bişeydi o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 bu aralar espn'de nba playoffların maçları esnasında sürekli reklamı dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 KuddusiMavra said: dasBock said: ben de bira bu diyodum taa ki Hasseröder ve Zwyiec ile tanışana kadar. Zwyiec. Super Bock. Stella. Tiger. hepsi iyidir teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 tiger içtiğim en kötü biralardan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 5 sayfa olmuş kimse hoegaarden veya peroni dememiş ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 blue moon hoegaarden weihenstephan budweiser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 xaty said: tiger içtiğim en kötü biralardan olabilir nerede içtin? ben Tayland'da içtim. Tadı Bomonti'nin filtresizi gibiydi. Biradan da anlarım,güzel biraydı. Farklı bir bira olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 singapur'da içtim, yanlış hatırlamıyosam heineken'in asya için oralarda ürettiği bişey zaten. singapurda ingilizlerin, irlandalıların bolca dalgasını geçtiği bira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 dün Grolsch içtim. beğenemedim. o da hollanda birası sanırım. Heineken benim için tahtta hala. şuan hoegaarden içiyorum. çok farklı geldi bu. alışırsam severim gibi. aroması falan ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 xaty said: singapur'da içtim, yanlış hatırlamıyosam heineken'in asya için oralarda ürettiği bişey zaten. singapurda ingilizlerin, irlandalıların bolca dalgasını geçtiği bira bu kadar çok seyahat edince biradan anlar hale geldim. tayland'ta içtiğim Tiger çok kaliteli bir biraydı. Şu diğer yazdıklarım ile aynı kalitedeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 grolsch çok hafif abi beklediğim bira tadı yok onda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Zyrobod said: dün Grolsch içtim. beğenemedim. o da hollanda birası sanırım. Heineken benim için tahtta hala. şuan hoegaarden içiyorum. çok farklı geldi bu. alışırsam severim gibi. aroması falan ilginç. Heineken yumuşak bir bira. Grolsch daha sert. Hoegaarden de iyidir. her ikisi de içimleri sert biralar heinekene göre.damak tadı da tabi belirleyici oluyor.alıştıysan heinekene bir süre diğer biralar tat vermeyebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Kamenitza bira olarak severim, Bud'da güzel yoksa tuborg iyidir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar