https://www.totalwar.com/blog/mortal-empires-with-ian-roxburgh
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Total War: Warhammer
çok güzel olmuş nasıl vakit geçti anlamadım. Gerçekten bu skavenler deli olmuş olmadık yerden çıkıyorlar.
https://cdn.creative-assembly.com/total-war/com.totalwar.www/wp-content/uploads/2017/10/11141455/TWWHII_ME.png
Which improvements from the Vortex campaign will be carried into Mortal Empires?
Pretty much everything, I mentioned a few earlier but there’s also universal territory capture, rogue armies, choke-point battle maps, encounters at sea and coastal reefs. It feels quite different to the Old World campaign when you’re playing as one of the Old World factions.
Rites aren’t something Old World factions will be getting, they’re unique to the New World races and part of what makes them special and different to play.
When will Mortal Empires be available for download?
Soon, in a matter of weeks is the plan. We haven’t put a date on it as we don’t want to release it until we’re really happy with it, but it’ll be out in the very near future.
ya siz asayişi nasıl sağlıyorsunuz aldığınız yerlerde? (2. oyun için soruyorum) ben direk alıyorum asayiş için olan binayı yapıp eğer bütün eyaleti yönetiyorsam emirlerden de asayiş ile ilgili olanı seçiyorum ama yine de yozlaşmadan dolayı isyan çıkıyor.
Bazı corruption düșüren bina ve üniteler var. Corruptionı yaratan etmeni yok etmek en kesin çözüm tabi.
hangi fraksiyon için konuşuyoruz?
bazı yaşanmayacak bölgeler var, oralarda şehir açılması sıkıntı çıkartıyor,
bunun dışında bina ve lordlar ve lordlara gelen ek elemanlar (?) fayda sağlıyor, teknolojilerde var
high elf olara batıdaki norca bölgesi istimlak etmiştim, 3 bölge, -diğerlerini yıktım, biraz uzun sürdü -50 turn kadar- ama şimdi artı refah ile para getiriyor bölge
bazı yaşanmayacak bölgeler var, oralarda şehir açılması sıkıntı çıkartıyor,
bunun dışında bina ve lordlar ve lordlara gelen ek elemanlar (?) fayda sağlıyor, teknolojilerde var
high elf olara batıdaki norca bölgesi istimlak etmiştim, 3 bölge, -diğerlerini yıktım, biraz uzun sürdü -50 turn kadar- ama şimdi artı refah ile para getiriyor bölge
Yozlaşma seviyesi yüksek olan bir yere kurulmak kanser ediyor cidden, bi ordu tutup tüm settlementlara duvar çekip corruption silen bina/ünite bulundurmak lazım, duvar olmadan çıktıkları anda indirebiliyor yoksa isyancılar. Silinene kadar yapıcak bir şey yok ama, corruption %50 lere yaklaştıkça public order rahatlıyor biraz, o zamana kadar bebek bakıcılığı yapmak gerekiyor orduyla.
ya aslında çok dramatik olmuyor, isyan genelde eyalet merkezinde çıkıyor eğer tam kontrol sendeyse ve ilk 2 turn +20 puan veriyor ki bu önemli aslında, eyalet merkezinde asker tutmak yeterli.
yerleşime uygun iklim olan ve yağma talan yapmadığın bölgelerde rahat yerleşim ve yozlaşma çözülmesi oluyor ki, h.elves de bina fazla olmamasına rağmen. ben, Entertainment binası ve Garrison binası yapıyorum, bazen duruma göre Shrine of Asuryan yapıyorum... hem zaten direk corruption düşüren binaları yok, zamanla düşüyor, dark elflerin toprakların rahat yayıldım, kuzeyde 1-2 isyan anca çıktı
yerleşime uygun iklim olan ve yağma talan yapmadığın bölgelerde rahat yerleşim ve yozlaşma çözülmesi oluyor ki, h.elves de bina fazla olmamasına rağmen. ben, Entertainment binası ve Garrison binası yapıyorum, bazen duruma göre Shrine of Asuryan yapıyorum... hem zaten direk corruption düşüren binaları yok, zamanla düşüyor, dark elflerin toprakların rahat yayıldım, kuzeyde 1-2 isyan anca çıktı
ben dark elfler ile oynuyorum. lizardmanlere veya norska'ya ait topraklarda çok çıkıyor isyan. biraz agresif büyüdüm o yüzden her eyalette asker bulunduramıyorum.
şehrin isminin yazdığı yerin yanında bölgenin iklimi/durumu hakkında bilgi var, eğer senin için yaşanmaya uygun değilse, isyanla birlikte başka dezavantajlar da yaratıyor...
çok stratejik bir yer veya önemli binaları olan bir bölge/şehir değilse imar iş ile uğraşmamak başlangıç zamanları için daha doğru olur gibi
çok stratejik bir yer veya önemli binaları olan bir bölge/şehir değilse imar iş ile uğraşmamak başlangıç zamanları için daha doğru olur gibi
https://www.totalwar.com/blog/mortal-empires
oyunda cinematic view olarak görmek için hangi tuşa basıyoruz? insert'e basınca tek bir birime odaklanıyor serbest dolaşmıyor. ''better camera view'' diye mod var onu mu yüklemek gerekiyor?
Cinematic view den kastın ne tam anlamadım ama, K ya basarak UI yı toggle edebiliyorsun.
sanırım aradığım tuş o. bütün ai'yi ortadan kaldırmak istiyorum savaşırken.
tyrion ile oynarken, Melkor a dalan Feanor hissiyatı yaşatıyor oyun
Bu gate'ler nasıl korunuyor ya? Adam public orderı arttıracak bina kurdurtmuyor. Tax'ı kaldırınca diffuculty'den -4 geliyor. Her gate'e ordu bırakılmaz ki. Province bir tek gate'den oluşuyor zaten. O zaman etraflarından dolanıp sallamamak lazım sanırım.
oralarda bir sıkıntı çıkmıyor, bende çıkmadı en azından
atlamışım, eğer bölgede corruption falan varsa o sıfırlanana kadar isyan çıkma olasılığı var ama sonra sorun yok
Corruption falan yok. -4 tax -4 difficulty veriyor gate. Taxı kaldırsan bile sadece zorluk seviyesinden -4 geliyor. Gate'e sadece askeri bina kurdurduğundan public order bonusu veren bina da kuramıyorum.
v.hard, h.elves, 0 gelir, 0 public order hatırladığım
ben oynarken 1 kere isyan çıktı, oda d.elves den geri aldığım zaman çıkan kaos isyanı, onun dışında hiç olumsuz bir durum olmadı
başka istilacı ülkeleri bilemem, sorun olursa yıkın gitsin zaten :)
ben oynarken 1 kere isyan çıktı, oda d.elves den geri aldığım zaman çıkan kaos isyanı, onun dışında hiç olumsuz bir durum olmadı
başka istilacı ülkeleri bilemem, sorun olursa yıkın gitsin zaten :)
Niye 0 gelsin -4 geliyor. Spesifik bir research falandır 4 bonus veren.
Öne çıkan mesajlar