Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Yazın steamde 100 lirayken alsaydınız keşke. Şu an aral yüzünden 150 lira. Şark kurnazı(dolandırıcı) olduklarından "150e veriyoz yeaa" diye dışarıya fiyatı tırmandırıp havadan indirim çeki gibi bir dış etmen uydurarak kendi sitelerinde daha ucuza satmış oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 bari siz şu araldan bişey almayın ya ayıp cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 aynen onu demeye gelmiştim. şu saatten sonra gidin çalıntı key satanlardan alın da bunlardan almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Redeagle said: Yazın steamde 100 lirayken alsaydınız keşke. ne zaman 100-TL idi yav? hiç denk gelmedim valla. şansıma tüküreyim, siparişi vermiştim ama iptal edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Haziran sonu gibi kardeșim bana hediye olsun diye o fiyattan aldı. Sonra iki kez zamlandı. Bir 120 oldu. Release'e yakın 150'ye çekildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Mortal empires la eski factionlara da özel landmark lar geliyor galiba Şu anda oyunda olan unplayable factionlardan girip baktım, gözüme çarpanlar : Vampire counts -Altdorf -Drakenhof -Mousillion Dwarfs -Karaz-a-Karak Bretonnia -Altdorf Greenskins -Arachnos -Arachnos Landmark dışında binalar eklemişler yeni (daha önce vardıysa da hatırlamıyorum açıkçası) Empire -Toll Gates gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Oak of Ages (Pacified) https://www.honga.net/totalwar/warhammer2/building.php?l=en&v=warhammer2&f=wh2_main_hef_eataine&b=wh2_main_wef_oak_of_ages_occupied_1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Başladım Yozlaşmalar eyaletler ayinler atmosfer falan sardı hemen, baya iyi gibi. Biraz oynayalım yaparım uzun bir açıklama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 ben I. oyunda cüceler ile ortalığı silip süpürdüm valla. çok zor çok da zor değil sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 cüceler kolay, hepsi kolay gerçi ama ters iş yapmazsan cüceler ile oynamak damperli kamyon kullanmak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Magic Stats & Guide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 AI ilk oyundan iyi gibi. Tek șehri kalan adam aynı yerdeki orduyu ikiye bölüp sınırlarıma iki farklı noktadan girdi. Daha önce aynı yerdeki ordunun doomstackler yapmadan ikiye ayrılıp saldırdığını görmemiștim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Ya bu oyunu alırsam şeyden alıcam sanırım - eski bir oyun vardı Dark Omen diye onun verdiği zevki verebilir gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Cüceler nasıl kolay ya. Zevkli değil birincisi kağnı hızındaki campaign movement speed ve yine kağnı hızındaki battle map speed ile nasıl oynuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 quixef said: Ya bu oyunu alırsam şeyden alıcam sanırım - eski bir oyun vardı Dark Omen diye onun verdiği zevki verebilir gibi duruyo dark omenin ayrı bir zevki vardı ama veriyor, artı başka tadılmamış zevklerde veriyor... http://3.bp.blogspot.com/-eJaNPH1SN8Q/UCN2bEbvibI/AAAAAAAAAm0/L8-K_spc9f4/s1600/Pleasure+Cults_MagaliVilleneuve.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Sorieno said: Cüceler nasıl kolay ya. Zevkli değil birincisi kağnı hızındaki campaign movement speed ve yine kağnı hızındaki battle map speed ile nasıl oynuyorsunuz. neden zor geliyor? ayrıca cücelerin str. haritası yürüyüş mesafesi, Thorgrim ile hiçte az değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 quixef said: Ya bu oyunu alırsam şeyden alıcam sanırım - eski bir oyun vardı Dark Omen diye onun verdiği zevki verebilir gibi duruyo dark omen çok iyiydi bitirememiştim son görevde takılmıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Zevkli olup olmaması keyiften keyife değişen bir olay. Kolaylığa pek bir etkisi yok. Cücelerde bayağı güçlü mancınıklar var. Savaşların %80ninde bir yere koşmak gerekmiyor çünkü düşman topçu ateşinden ağlaya ağlaya dibine girmek zorunda kalıyor. Dibine girdiklerinde de öküz gibi zırhlı ünitelerin var. Campaign haritasındaki yer altından yürüme özellikleri ile de bazen normal ordulardan fazla mesafe kat edebiliyorsun. Oyunun başında verdiği basit ve özelliksiz crossbowlu ranged ünitesi oyundaki çoğu ırkın standart ranged ünitelerini birebirde püskürtüyor. Özellikle atlı ranged üniteler harrassa geldiklerinde bu üniteleri üzerlerine sürüp yenebiliyorsun. Piyadenin arkasına az yükseğe alev üfleyen üniteleri yerleştirirsen bütün moralleri eritiyorsun. Ironbreaker gibi üniteler hem zırhlı hem kaçmıyor. İlk oyundaki tek heroic victoryimi iron breaker, mancınık ve alev üfleyen ünitelerden oluşan 6-7 ünitelik ordumla iki full dolu ork ordusunu püskürterek aldım. Adamlar ölmedi resmen. Bunlar iyi kötü standart üniteler. Bunları orduyu iyi yerleştirirsen çok fazla ellemen gerekmiyor. Bunların haricinde torpido atıp milleti yere düşüren, hızlı koşup zırhsız ama çok iyi anti large olan ve görünmez vanguard üniteler ile helikopterler gibi daha fazla micromanage isteyen etkili birimleri var. Bunun dışında özellikle asıl liderin başlangıç konumu çok iyi. Kaos ve nors saldırılarını istemezsen hiç hissetmeyebiliyorsun bile. Kaos ve nors saldırılarıyla arada insanlar ve vampirler oluyor. Vampirler aradaki dağlar nedeniyle aktif bir saldırı yapmıyor. Sadece orklara odaklanıp haritanın sağ altını kontrol altına aldıktan sonra o bölgelere arada sırada spawnlanan beastmen harici çok bir saldırı olmuyor. Hele diğer cüceleri diplomasiyle kendine katmayı tercih edersen haritanın en sakin güçlenen ırkı sen oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Redeagle said: Bunun dışında özellikle asıl liderin başlangıç konumu çok iyi. Kaos ve nors saldırılarını istemezsen hiç hissetmeyebiliyorsun bile. Kaos ve nors saldırılarıyla arada insanlar ve vampirler oluyor. Vampirler aradaki dağlar nedeniyle aktif bir saldırı yapmıyor. Sadece orklara odaklanıp haritanın sağ altını kontrol altına aldıktan sonra o bölgelere arada sırada spawnlanan beastmen harici çok bir saldırı olmuyor. Hele diğer cüceleri diplomasiyle kendine katmayı tercih edersen haritanın en sakin güçlenen ırkı sen oluyorsun. direk şu ya. bilgi geldi ''kaos geliyor hacı'' diye ama ne gelen var ne giden. kuzeyden vampirlere daldılar güneyde de ben varım arada tost yaptık. daha sonra ben kaoslara gittim onların hala geleceği yoktu çünkü. devam edicem bakalım iyice easy mode olursa başka bir oyun açarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Zor oyun için vampirler daha iyi bence. Ben vampirlerle oynarken cüceler bana kaosla eş zamanlı savaş açmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 kaos şöyle geliyor, aşağıdan güney kanaldan nors kabileleri spawm oluyor, onlar geliyor, yoksa insan topraklarını temizlemeden cücelere inen asıl kaos ben görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Oyun süper. İlk Lizardman'ler le denedin baya güzel oyuna alışana kadar batırdım tabi. Simdi sıçan deniycem galiba onun hikaye baya güzel belki lizard yine, elf falan oynamam zaten. Total War: Warhammer II'nin konusu yokmu bu arada? bakım bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 yeni konuya gerek yok bence, dün dikkat ettim, seaguard ın bakımı 313 gibi bir tutar ki, bilgiye göre 200 civarı bir şey olması lazım ve artışın nedenini anlamadım, elflere özgü bir şey mi yoksa genelde, mesela zorlukla alakalı bir durum mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 bu arada öneli bir son dakika gelişmesi: Campaign map unit movement speed In Warhammer 1 it was space bar. In this game it is the R key. https://steamcommunity.com/app/594570/discussions/0/1520386297683200886/ https://www.reddit.com/r/totalwar/comments/734bvv/how_do_i_increase_the_animation_speed_of_my/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 bu skavenler ne kadar adi, ne kadar şerefsiz, ne kadar pis bir millet ya :) moralleri çok yüksek gibi, umarım zorlukla alakalıdır ama clanrat hatta slaves bile lord ölmüş veya kaçmışken uzun süre savaşıy... + surlardan kalenin için kaçıp, sonra şehir merkezini ele geçirme saçmalığına niye izin veriyor oyun onu anlamıyorum + White Lions neden bir işe yaramıyor??? Witch Elves den bile daha vasıfsız iş yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar