Yabgu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Anelor bir önerim var. Gerçi modlarla gelir mi bilmem zira büyü ve ateşli silahlar mevcut oyunda. Ancak gelmedi diyelim. Birim sayısını en aza düşürüp bir bölüğü mangaya döndürebiliyorsun. Eh böyle de 40K havasını azıcık alırsın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 nası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 ya bu twitchden izliyorumda humanlarda bildiğin böyle bi ezikler var kim oynasa kaybedıyo hep ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Biri bana neden oyunların Amerika'da 3 gün önce çıktığını anlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 anlattım yukarıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Oyun Amerika'da da çıkmadı ki daha. Her yerde yirmidördünde çıkacak. Şu anda oynayanlar review copy vs. ile oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Homefront'ta öyle olduğu için direkt orada çıktı bizde çıkmadıyla yaklaştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Bi bize gelmiyor bu early access'ler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 sana neden gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Kötü game meme'leri yayan bi Facebook grubu admini olmadığım için, iyi soru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Total War Türkiye mi ima edildi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Warhammer Online oynamak istiyorum ben ya :( Bir Warrior Priest oynamak, bir Witch Hunter oynamak, bir Zealot oynamak, bir Black Orc oynamak istiyorum. Bu tutarsa WHO 2 yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 o degilde, bu dusmanin hero/lord vs'yi oldurunce respawn oluyor galiba geri eger sehri varsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 AI tl;dw: 24:00'ten itibaren: http://www.youtube.com/watch?v=GHNFLVS65xA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Bone said: Warhammer Online oynamak istiyorum ben ya :( Bir Warrior Priest oynamak, bir Witch Hunter oynamak, bir Zealot oynamak, bir Black Orc oynamak istiyorum. Bu tutarsa WHO 2 yapsınlar Ulan Marauder dünyanın en güzel karakteriydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 di mi ya, böyle kolun bıçağa dönüşüyordu felan T1000 stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Norak said: o degilde, bu dusmanin hero/lord vs'yi oldurunce respawn oluyor galiba geri eger sehri varsa? m2 kingdoms rişar & eyyubi ve napolyon'daki liderler gibi bayılıp kalkan isimli lordlar bunda da dirilecek gibi birşey okumuştum geçen hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 benchmark: http://imgur.com/a/q4eKc - http://www.youtube.com/watch?v=o3odRv_urUE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 atilla'da olduğu gibi gene yalan system reqs vermişler. RECOMMENDED: OS: Windows 7/8.1/10 64Bit Processor: Intel Core i5-4570 3.2GHz Memory: 8 GB RAM Graphics: (DirectX 11) AMD Radeon R9 270X 2048MB / NVIDIA GeForce GTX 760 2048MB @ 1080p 20fps yani recommended? oldu CA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 birde diger abuk ai buglari yaninda sehir savaslarinda ai gene sehirde oturuyor her daim, sally forth falan hak getire gene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Ben de ayar oldum battle AI'ye. Day 1 patch olmazsa bu iş yine Rome 2 launch'a dönecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 user review : %59 an itibariyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Oynamaya başladım, şu aşamada gayet zevkli. Yalnız, dwarf ile başladım, Grimgor Ironhide waagh ile gelip dağıttı her tarafı (2 defa :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Dili Türkçe'den İngilizceye nereden değiştirebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar