Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Google artik mobil uyumlu siteleri one alacakmis. Bugunden itibaren telefon ve tabletten arama yaptigimizda once mobil uyumlu siteleri gorecegiz. Suradan test edebilirsiniz kendi sitelerinizi: https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/ Paticik uyumlu degil, telefon ve tablet aramarindan arkaya atilacagiz artik =( Google demisken ama bunu da koymak gerekir: http://dontbubble.us/?kad=tr_TR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 baya sıkıntılı ya bu durum. seo ekibiyle toplandık dün, baya mobile ve application tarafına ağırlık vermeye başladı google. iyi güzel de işte keşke daha yavaş geçişler olsa. işin en kötü tarafı mobil sitelerde genelde scope daraltıyosun, her şeyi koymuyorsun desktop versiyonunda olan. google desktop'da olan bütün içeriğin karşılığını "m" uzantılı şekilde istiyor. bizim için baya tatsız oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 GERGE said: Google artik mobil uyumlu siteleri one alacakmis. Bugunden itibaren telefon ve tabletten arama yaptigimizda once mobil uyumlu siteleri gorecegiz. Suradan test edebilirsiniz kendi sitelerinizi: https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/ Paticik uyumlu degil, telefon ve tablet aramarindan arkaya atilacagiz artik =( Google demisken ama bunu da koymak gerekir: http://dontbubble.us/?kad=tr_TR Bizde dün gece tam da bu yüzden yeni tasarımı live ettik şirkette.. 15 yıldır bu sektörde olan patronu mobile güç bela ikna ettik. (1930modelkafa) Çok şükür artık mobilde de varız. Ama paticik'in mobil uyumlu olmaması çok üzücü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 yeni tasarım üzerinde çalışıyorlar zaten responsive'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 desktop 2. sayfa 3. sırada mobil 1. sayfa 4. sırada. önceden böyle değildi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 sene 2015. bana sorsan zaten vardır öyle bi priority derdim. meğer yokmuş. google da eski kafa patron çıktı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Hahaha google I cok basit kandirabilirsiniz iki ucwayarda patide mobil uyumlu gosterilir kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 zaten vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 bingildak said: işin en kötü tarafı mobil sitelerde genelde scope daraltıyosun, her şeyi koymuyorsun desktop versiyonunda olan. Google Chrome'un iOS versiyonunda tam buna göre bir opsiyon var, "Request Desktop Site". Bunu seçersen önce açtığı mobil sayfayı kovuşturup orijinal arayüzünü getiriyor o sayfanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 kullanıcı olarak demek istemedim ya, o ayrı dert. ben kendi sitemiz için söyledim. mobile projeye sitenin içindeki her şeyi eklemedik user friendly olmayı yitirmesin diye. şimdi google her şey olacak diye. cii cii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 herşey koyulur mobil ekrana ya binbir türlü yolu var tasarımcıya bakar biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 AscAnsio said: bingildak said: işin en kötü tarafı mobil sitelerde genelde scope daraltıyosun, her şeyi koymuyorsun desktop versiyonunda olan. Google Chrome'un iOS versiyonunda tam buna göre bir opsiyon var, "Request Desktop Site". Bunu seçersen önce açtığı mobil sayfayı kovuşturup orijinal arayüzünü getiriyor o sayfanın. Hepsinde car o, onemli olan genel mobil kullanici destegi gidin chrome kullaninmi diyeceksin girenlere ahah 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Abi mobil tamam güzel bir şey de, eskiden wap falan vardı. Hoş wap'ın http ile ne derece içli dışlı olduğunu bilmiyorum ama ne bileyim mobil cihazlara destek zorlama olmuş biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Onceden ne guzel US PSN yazinca us store cikiyordu simdi sony sitesine yonlendiriyor mobile versiyonu diye :P Allahtan bookmark almisim. Edit: Biraz bakindim duckduckgo ayni eski google sonuclari gibi calisiyor hem tracking olayi yok gectim bakalim. Kullanayim az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Yeni forumla birlikte bizim de mobil için arayüzümüz olsun yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Alakasız mesel yalnız başlık açmaya üşendim: Bazı haber siteleri habire reflesh yapıyor tam haber okurken denk gelince de uyuz oluyorum. Var mı doğrudan sitenin reflesh özelliğini alaşağı eden bir eklenti? Vay sayfabaşı :) konuyu ben açsam ancak bu kadarı denk gelirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 https://chrome.google.com/webstore/detail/stop-autorefresh/lcldcllmbokpbniijpnkpgoboadbfphb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 bi gülme geldi hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 @ShadowFax İşe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 abi işte ne kadar extension varsa dene. Bir de bildiğim kadarıyla sadece main page'leri oto refreshli yapıyorlar. içeriklerde yok. okumak istediğin sayfayı aç taba bırak, istedğin zaman oku. refresh olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Aranilan terimlerde rekabet fazla ise o zaman envai cesit kriterin icinde her seyde denk olup mobil uyumluluk kaldiginda daha cok etki gosteriyor. O nedenle suana kadar patinin trafigine etki etmedi. Mobil uyumlu bir sitemde ise genelde pozitif etki yaptigini gorsem de sitenin bazi sayfalarini mobil uyumlu diye gostermedigine tanik oldum. Takipteyim. Pati ise yeni altyapiya gectiginde %100 mobil uyumlu olacak. Suan icin cok etkisi yok, yakinda ise buyuk avantaj saglariz. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 aynen "paticik" diye aradığınzda paticik'in mobil sitesi yok diye arkaya atmaz. O kadar da über etkileyecek bir durum değil. fakat atıyorum "gömlek" diye aradığında tüm gömlek satan e-ticaret siteleri arasında mobil siten yoksa o zaman organikte gerilere düşersiniz. zaman mobil zamanı arkadaşlar yapın bir mobil uyumlu site kendinize. yakında aramaların %50den fazlası mobilden gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 bizi one cek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 tamamdır konuştum, artık en önde sen varsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar