Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 1 saat önce karar verdik hanımla. Uzundur zaten yapmamız gerekiyordu da erteliyorduk hep konuşmayı. Bu akşam oldu, bitti. İçimden birileriyle paylaşmak geldi fena halde 15-20 dakikadır. Anneme, babama hönk diye söylemeyeyim dedim. Yakın arkadaşlara da gece gece "ben boşanıyorum la" diye mesaj da atamazdım. Sosyal medya (ekşi/face/twitter) üstünden de yazamazdım, hiç olmaz öyle. Pati iyidir, iyi. Ohh iyi oldu biraz yazmak. Sırf rahatlayayım dedim, işe yaradı biraz.
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 hadi bakalım. ara söyle arkadaşlarına nolacak
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 niki ilk defa filan görüyorum geçmiş olsun
elesso Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 1 haftaya vazgeçeceğinize 20 lira basayım :) şaka maka hayırlı olsun, sen kaç yaşındasın hanım kaç yaşında?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 ben olsam foruma yazmak yerine şuan bir arkadaşımı zorla rakıya çıkarmıştım.
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Detay ver la biraz öle kuru kuru boşanıyorum mu olur ? Hanım mısır patlat gel
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 sipeyskeyk said: ben olsam foruma yazmak yerine şuan bir arkadaşımı zorla rakıya çıkarmıştım. katılıyorum (tu)
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Zor karar ÇOK ZOR SÜREÇ. Bu kararı alabildiğiniz için de kutluyorum sizi. Çok şey değişecek hayatınızda, aileler, ortak arkadaşların tutumu hatta arkadaşların paylaşımı. Çocuk olmaması kolaylaştırır ama kitap çiçek v.b. bile zor paylaşılır. Kolay gelsin. Ne diyelim. İkiniz için de hayırlı olsun...
fenn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Anlat icin acilsin. Neden bosaniyorsunuz
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Eyvallah, sağolun. Zaten gidişat belliydi bir süredir. Sadece konuşmak kalmıştı, onu da yaptık işte. Çocuk yok, o yönden de rahatız. 3,5 sene sürdü evliliğimiz. Öyle rakıya kaçalım derdim yok hemen. Rakı duruyor nasılsa; yarın, öbürgün içeriz. Çok sarsmadı beni şu an. Sadece biraz birileriyle paylaşayım istedim. 3-4 aydır sürüyordu sıkıntı. Neredeyse artık konuşmaz hale gelmiştik. Evde yemek yiyoruz ama sadece naber nasılsın deniyor geçiyorduk son günlerde. Ben kendi odamda, eşim öbür odada takılıyorduk. Düz anlamda bildiğimiz "şiddetli geçimsizlik" oldu işte. Sanırım böyle denir :)
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Selami sana giz mi yok yaaaaagghhh Hihi gecmis olsun simdiden
darkwingduck Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 yahu biz burda ilişki yürütemiyoruz insanlar evlilik yürütmeye çalışıyor çok enteresan. geçmiş olsun ne diyeyim.
Ren Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 kendini diabloya wow'a vermişsin abi ordan belli yani. adam 4 aydır oyun bölümünden ayak uzatmamış. evet stalkladım.
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Selamisahin said: Eyvallah, sağolun. Zaten gidişat belliydi bir süredir. Sadece konuşmak kalmıştı, onu da yaptık işte. Çocuk yok, o yönden de rahatız. 3,5 sene sürdü evliliğimiz. Öyle rakıya kaçalım derdim yok hemen. Rakı duruyor nasılsa; yarın, öbürgün içeriz. Çok sarsmadı beni şu an. Sadece biraz birileriyle paylaşayım istedim. 3-4 aydır sürüyordu sıkıntı. Neredeyse artık konuşmaz hale gelmiştik. Evde yemek yiyoruz ama sadece naber nasılsın deniyor geçiyorduk son günlerde. Ben kendi odamda, eşim öbür odada takılıyorduk. Düz anlamda bildiğimiz "şiddetli geçimsizlik" oldu işte. Sanırım böyle denir :) geçmiş olsun. işin aileler dahil olduğu boyutu can sıkacaktır. valla ben bile darlandım buradan şöyle kabaca düşününce bile.
dasBock Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 geçmiş olsun umarım konuşarak sorunsuz bir mal paylaşımı yaparsınız.
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 gecmis olsun da..ortada fol yok yumurta yok ya..hani kavga bilmem ne..ole zamani gelmisti diyip de..
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 hayırlı olsun bence suçlu pillars of eternity
Öne çıkan mesajlar