Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 1 saat önce karar verdik hanımla. Uzundur zaten yapmamız gerekiyordu da erteliyorduk hep konuşmayı. Bu akşam oldu, bitti. İçimden birileriyle paylaşmak geldi fena halde 15-20 dakikadır. Anneme, babama hönk diye söylemeyeyim dedim. Yakın arkadaşlara da gece gece "ben boşanıyorum la" diye mesaj da atamazdım. Sosyal medya (ekşi/face/twitter) üstünden de yazamazdım, hiç olmaz öyle. Pati iyidir, iyi. Ohh iyi oldu biraz yazmak. Sırf rahatlayayım dedim, işe yaradı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 hayirlisi olsun kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 kaç yıl? çocuk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 hadi bakalım. ara söyle arkadaşlarına nolacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 niki ilk defa filan görüyorum geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 1 haftaya vazgeçeceğinize 20 lira basayım :) şaka maka hayırlı olsun, sen kaç yaşındasın hanım kaç yaşında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 ben olsam foruma yazmak yerine şuan bir arkadaşımı zorla rakıya çıkarmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Detay ver la biraz öle kuru kuru boşanıyorum mu olur ? Hanım mısır patlat gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 sipeyskeyk said: ben olsam foruma yazmak yerine şuan bir arkadaşımı zorla rakıya çıkarmıştım. katılıyorum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Zor karar ÇOK ZOR SÜREÇ. Bu kararı alabildiğiniz için de kutluyorum sizi. Çok şey değişecek hayatınızda, aileler, ortak arkadaşların tutumu hatta arkadaşların paylaşımı. Çocuk olmaması kolaylaştırır ama kitap çiçek v.b. bile zor paylaşılır. Kolay gelsin. Ne diyelim. İkiniz için de hayırlı olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 hayırlısı olsun kardeşim. zor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Anlat icin acilsin. Neden bosaniyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 sorunlar beş ay önce mi başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Eyvallah, sağolun. Zaten gidişat belliydi bir süredir. Sadece konuşmak kalmıştı, onu da yaptık işte. Çocuk yok, o yönden de rahatız. 3,5 sene sürdü evliliğimiz. Öyle rakıya kaçalım derdim yok hemen. Rakı duruyor nasılsa; yarın, öbürgün içeriz. Çok sarsmadı beni şu an. Sadece biraz birileriyle paylaşayım istedim. 3-4 aydır sürüyordu sıkıntı. Neredeyse artık konuşmaz hale gelmiştik. Evde yemek yiyoruz ama sadece naber nasılsın deniyor geçiyorduk son günlerde. Ben kendi odamda, eşim öbür odada takılıyorduk. Düz anlamda bildiğimiz "şiddetli geçimsizlik" oldu işte. Sanırım böyle denir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Selami sana giz mi yok yaaaaagghhh Hihi gecmis olsun simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 yahu biz burda ilişki yürütemiyoruz insanlar evlilik yürütmeye çalışıyor çok enteresan. geçmiş olsun ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 kendini diabloya wow'a vermişsin abi ordan belli yani. adam 4 aydır oyun bölümünden ayak uzatmamış. evet stalkladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Selamisahin said: Eyvallah, sağolun. Zaten gidişat belliydi bir süredir. Sadece konuşmak kalmıştı, onu da yaptık işte. Çocuk yok, o yönden de rahatız. 3,5 sene sürdü evliliğimiz. Öyle rakıya kaçalım derdim yok hemen. Rakı duruyor nasılsa; yarın, öbürgün içeriz. Çok sarsmadı beni şu an. Sadece biraz birileriyle paylaşayım istedim. 3-4 aydır sürüyordu sıkıntı. Neredeyse artık konuşmaz hale gelmiştik. Evde yemek yiyoruz ama sadece naber nasılsın deniyor geçiyorduk son günlerde. Ben kendi odamda, eşim öbür odada takılıyorduk. Düz anlamda bildiğimiz "şiddetli geçimsizlik" oldu işte. Sanırım böyle denir :) geçmiş olsun. işin aileler dahil olduğu boyutu can sıkacaktır. valla ben bile darlandım buradan şöyle kabaca düşününce bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 geçmiş olsun umarım konuşarak sorunsuz bir mal paylaşımı yaparsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 gecmis olsun da..ortada fol yok yumurta yok ya..hani kavga bilmem ne..ole zamani gelmisti diyip de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 hayırlı olsun bence suçlu pillars of eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar