KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 olay kızın o kadar erkeğin içine girip içip sıçması bilmem nesi değil kız onu istemiş olabilir 3-4 erkekle beraber olmak istemişte olabilir o kızın kendi keyfi tecavüz kısmına giren parça kızın kendini savunamıyacak hale gelip olaya devam edilmesi ve yayınlanması rızası dışında yapılan bi olay ve bu suç sen bunun farkında değilsin ve sen bunu normalleştirmeye çalışıyosun sjw likle bakış açısıyla alakalı bi durum değil 3 ten falza iq ya sahip olan bi tek sen değilsin burda rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Istemiyorum diyorsa ne olursa olsun tecavuz. Ozellikle akil yerinde degilse. Ama hakimlerimiz bunu ogrenemedi bir turlu. Sikayet de onemli ama bazi durumlarda. Ama bu durumda magdur sikayet etmeli. Ayildiginda erken arkadasim benim n'oluyor diyebilir yani. Savci sikayete bagli diyip takip etmez hakli olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 dikkat et shean güvenmediğin adamlarla fazla içme sen de bundan sonra madem. kişiliksiz falan çıkar biri belli mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 mulgear6 said: meme mi varmış ben hiç denk gelmedim meme linki olursa mesaj atın Bu ne abi? Kıza tecavüz etmişler deniyor meme mi varmış diyorsun inanılmaz gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Xaenin said: mulgear6 said: meme mi varmış ben hiç denk gelmedim meme linki olursa mesaj atın Bu ne abi? Kıza tecavüz etmişler deniyor meme mi varmış diyorsun inanılmaz gerçekten. ben onu okumadım o kadar da hayvan değilim periskopta meme var denmiş ona cevap olarak yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Watch on periscope kapandığından beri periscope ile bağlantım koptu. Bunun watch on periscope gibi online bilgisayardan izlenilebileni çıkana kadar yalan olur benim için. Telefondan kırk saat arada böyle fantastik şeylere denk gel çok zor lan , habire mal mal tipler çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Shean said: ben fikrimi söyledim. mini etek giyene tecavüz edine çekmeyin konuyu. burası türkiye, 2 tane abazan erkeğin ortasında içki alıyorsun. köpek gibi sarhoş oluyorsun. neyine güveniyorsun? tonla haber çıkıyor, madem bu olay tecavüz neyine güveniyorsun lan? devlete mi? polise mi? kime güveniceksin bir söylesene? bu olayı tecavüz olarak yorumluyorsanız kız hakikaten salak. lan mal mısın, kız aptalca davranıyor diye tecavüz olmuyor mu yapılan hayvanlık birde burası türkiye diyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Meerkat falan var , neden watch on periscope kalktı ya , aynen devam etsin , birileriniz şu işe el atın online periscope izleyerek süper zaman geçiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 http://onperiscope.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 ilginç. kendini o duruma soktu diye tecavüzü hakediyor denmiş. valahi ilginç. burada bile olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 izlemeden yorum yapmak dogru degil. yazilanlar dogru ise tecavuz ama dogal seleksiyon da bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 dasaaa said: izlemeden yorum yapmak dogru degil. yazilanlar dogru ise tecavuz ama dogal seleksiyon da bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 link verin merak ettimŞ:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Link atana helalinden 50 tl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 ahahahha ya bu türk kezbanlarını izlediğimiz bi link yokmuydu bakınıyorum hep gavur adam barbekü falan yapıyor acıkıyorum bu saatte canım sıkkın gidip sarhoş kezban-mahmut falan seyredeyim güleyim azcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 link atan benim hesabada 50tl atsin bisiler söyliyim aciktim barbekü lafindan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 adasdasd ne cevherler varmış burda ya 14 yaşında 2 kıza yazan 200 abazanın postlarına çok güldüm kapanışı da sakaryalıyım ama afyonda yaşıyorum 3k maaşım ve fındıklarım var zevcemi bekliyorum la bitirdim lan ahauahuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 http://www.radikal.com.tr/turkiye/periscopetaki_tecavuz_yayini_icin_kimse_haretete_gecmedi-1429002?utm_source=sm_fb&utm_medium=free&utm_term=post&utm_content=periscopetaki_tecavuz_yayini_icin_kimse_haretete_gecmedi-1429002&utm_campaign=turkiye OOoo alın alıniçeri hemen edit: olay şaka maka büyümüş yahu ve türkiyedeymiş olay çok ilginç ekşide bile tecavüz değil diyen falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 said: İstanbul-İzmir uçuşunu gerçekleştiren THY uçağında, "uçakta canlı bomba" başlığıyla video paylaşımı yapan kişi gözaltına alındı. İstanbul-İzmir uçuşunu yapan yapan TK2316 sefer sayılı THY uçağındaki yolculardan biri kullanıcıların canlı video paylaşımı yapmalarına iman sağlayan Periscope isimli platformda "uçakta canlı bomba" başlığıyla yayın yaptı. Yaptığı yayını fark eden vatandaşlar durumu polise ihbar etti. İhbar üzerine İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na iniş yapmak üzere olan uçak, inişinin ardından güvenli bölgeye çekildi. Uçaktaki yolcular kimlik kontrolleri yapılarak bekleme salonuna alınırken, canlı yayın paylaşımı yaptığı tespit edilen yolcu R.A gözaltına alındı. Güvenli bölgede yapılan aramada, uçakta herhangi olumsuz bir durum olmadığı belirlendi. Diğer yolcuların gidişlerine izin verilirken R.A, hakkında işlem yapılmak üzere havalimanındaki polis merkezine götürüldü. http://www.ntv.com.tr/turkiye/ucakta-canli-bomba-videosu-paylasan-kisi-gozaltina-alindi,l9OtNRa7JkOYVRPPbaILmQ vay gerizekalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 ASHDAKHGSFCDAJDSAJHVF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Tecavüzdür sonuçta yazılanlar doğruysa, ama hafifletici unsurlar da vardır, yargıya giderse de olacaktır, olmalıdır. Feminizme kaçan yer bu hafifletici unsurlara itiraz etmek olur anca. Adalet tek taraflı olmamalıdır, herkes hak ettiği kadar ceza almalıdır. Shean bunu anlatmaya çalışmış sanırım ama "o da girmesin gardaşım o kadar erkeğin arasına" diye ayı gibi ifade etmekte ısrar ettiği için konu başka yerlere gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 evet, o kadar erkeğin arasına girdi diye insanları şaapmamalıyız. at mıyız biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 şimdi at var, at var genelleme yapmayalım http://funpeep.com/wp-content/uploads/2014/11/Black-Beautiful-Horse.jpg tanıdığım çoğu insandan öte şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Shean said: nereye tecavüz gereksiz 20.yüzyıl feministliği yapmayın be. üçününde kafası kıyak, gerizekalılık ve şerefsizlik yapmış bunu canlı yayınlayarak ama kız isteyerek gitmiş. seks olacağını bile bile. o kadar içkiden sonra da seks yapmak istememiş ve "siktir git üstümden" diyor. sadece bu. eğer bu tecavüzse GARİPMİŞ Shean said: ben fikrimi söyledim. mini etek giyene tecavüz edine çekmeyin konuyu. burası türkiye, 2 tane abazan erkeğin ortasında içki alıyorsun. köpek gibi sarhoş oluyorsun. neyine güveniyorsun? tonla haber çıkıyor, madem bu olay tecavüz neyine güveniyorsun lan? devlete mi? polise mi? kime güveniceksin bir söylesene? bu olayı tecavüz olarak yorumluyorsanız kız hakikaten salak. inşallah seni sikerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar