knox Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 firefly ve jericho beklerken bunun gelmesi :o alacagin olsun netflix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 ya hunharca izlemiştim orjinali ben de veletken, ama konu falan neydi hiç hatırlamıyorum. bi olsen twins vardı, bi sarışın bi hatun vardı, bunların babaları ve dayıları. o kadar. konu neydi, kim kiminle takılıyordu hiç bilmiyorum. dolayısıyla yeni dallastan öteye gidemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 inyormaynd said: KuddusiMavra said: izlenmez lan şimdi böyle film. çok gerilerde kaldı bu masumiyet,aile içi amca-yeğen sevgisi,abi-kardeş dayanışması... hey gidi 90lar hey. Dizi bu film değil. aferin ya,film değilmiş,diziymiş. canım o zaman ben de seni düzelteyim...dizi film doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 http://www.imdb.com/title/tt0090501/ abi ben şu diziyi geri istiyorum ya. Buna da baktım imdbden olsen ikizleri gözükmüyor castta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 jericho gelmez, firefly zaten troll tv olarak. Full house meh izlenmez artık. eskilerine denk gelsem bi ihtimal izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 knox said: firefly beklerken Wut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Çok severdim bu diziyi ya. Gelsin de izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 http://www.news.com.au/entertainment/tv/full-house-cast-where-are-they-now/story-e6frfmyi-1227316207856?utm_content=SocialFlow&utm_campaign=EditorialSF&utm_source=News.com.au&utm_medium=Facebook Jodie Sweetin neymiş oyle beeahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Masticore said: http://www.news.com.au/entertainment/tv/full-house-cast-where-are-they-now/story-e6frfmyi-1227316207856?utm_content=SocialFlow&utm_campaign=EditorialSF&utm_source=News.com.au&utm_medium=Facebook Jodie Sweetin neymiş oyle beeahh İkizler çok büyümüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=uhInIOKwGXU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 netflix'e para fazla geliyorsa Dredd'in dizisini yapsın. bi de orjinal Nick Fury'nin dizisi fena gitmezdi, 70'ler felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 bu olsen ikizlerinin scarlet witch'i oynayan bir kardeşleri var ki aman yarabbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 hadi ya kimmiş o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Yakında ALF'i de getirir bu Netflix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 bak o gelsin. iyi bir fikir. ama 80'ler tadında olsun, 2010 vinecı gençlik istemiyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 ne 70leri ne 80leri bone yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Star Wars olunca öyle demiyon ama. lightsaberları görünce ağzınız sulanıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Daesu said: ne 70leri ne 80leri bone yeter böyle trip atacak bişi yok bunda. 80'ler gayet sevilen bir kültür durumunda şu an. Syntwave ve Retro Electro, 2010'ların modası haline geldi. 2020'larda geçer belki ama bu kadar rahatsız ediyorsa o zaman sizi 2010'un vine gençliğine yönlendirelim, o zevk verir belki. http://g03.a.alicdn.com/kf/HTB1qik.JXXXXXbmXVXXq6xXFXXXP/Enjoy-playing-Smart-font-b-Electric-b-font-font-b-Skateboard-b-font-font-b-Electric.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 kör oldum saol : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Abi 80ler çok itici geliyor bana ya. Şarkılar haricinde moda, filmler vs unutulması gereken bir dönem sdf Belki Back to the Future hariç. Made in the 90's. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Anhora said: Yakında ALF'i de getirir bu Netflix. Müşfik Kenter'i geri getiremedikten sonra ALF gelse ne yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Anhora said: Abi 80ler çok itici geliyor bana ya. Şarkılar haricinde moda, filmler vs unutulması gereken bir dönem sdf Belki Back to the Future hariç. Made in the 90's. blade runner linkiyle döner tekme atacaktım da "ehe he o seksenler neymiş yha vatka falan" tarzı bi fikri çok ciddiye almamaya karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 mani said: Anhora said: Yakında ALF'i de getirir bu Netflix. Müşfik Kenter'i geri getiremedikten sonra ALF gelse ne yazar. Ben bunun tamamını digiturkplay'de Portreler'de izlemiştim. Bunu yarısında kesmişler malesef. Harika bir insandı. Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=I3EVwJSqd64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Ilk bolum nostalji yasatti. resmen icim ciz etti izlerken ama malesef oyle goruluyo ki 2. Bolumden itibaren feminist dizisine transform oluyor dizi. :..( olsen'ler olmasada olur ama joey,jesse,danny (evin 3 erkegi) olmadan olmaz bu dizi.konuk oyuncu olarak katilmislar. Bu arada jesse hic degismemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar