forgiver Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 stajyere mi aldırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Adam telefonu değil flip coverı beğenmiş aslında. Telefonu beğendiğini zannediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 o kadar para verince topik acip destek beklemis op ama samsung=lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 İnsanlar samsung u nasıl beğenebiliyor, galaxy ve note serisini nasıl önerebiliyor anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Samsung pişmanlıktır diyenler var Iphone kullandık suxor over 9k, htc ha keza öyle. Note 2 ve Note 3 kullanıyoruz hatunla gayet süper aletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 %50 de akp'ye oy veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Akilanın yorumuyla aslında topici kapatmak lazım ama... Samsung pişmanlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 samsung pişmanlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 S5 kullaniyorum. yogun kullanimda 1.5 gun sarji gidiyo, usb 3.0 destegi ile pc den veri aktarimi catir catir, suya toza dayanikli, full hd super amoled ekranı da cabasi. Root / rom istersem xda en genis arsivi sunuyo. ekstra batarya ile kesintisiz kullanabilme ise baya paha bicilemez. Yetemeyip samsung pismanliktir demeyin. Yetemiyoz biz deyin. Ok kib bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Cep telefonuna yetememek.. Breh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 evet ..paranız yetmiyo fakirler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 bu arada note 4 edge bimeks fiyatı 2.9k ..oha diyorum...ben aldığım fiyatı soylemem aforoz edilmemek adına.. :) ps: bu kadar yazdık çizdik.. hala angut gibi samsung pişmanlıktır yazıyosunuz bravo gerçekten...biraz objektif olun ya ..almak isteyen insanlar olabilir,kullanmadan etmeden uzaktan insanları yanlış yönlendirrmeyin..güncel samsung modelleri gayet başarılı şu anda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 samsung şişmanlıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 samsung pişmanlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 JrStorMesT said: S5 kullaniyorum. yogun kullanimda 1.5 gun sarji gidiyo, usb 3.0 destegi ile pc den veri aktarimi catir catir, suya toza dayanikli, full hd super amoled ekranı da cabasi. Root / rom istersem xda en genis arsivi sunuyo. ekstra batarya ile kesintisiz kullanabilme ise baya paha bicilemez. Yetemeyip samsung pismanliktir demeyin. Yetemiyoz biz deyin. Ok kib bye Yetememek değil One. Görüyoruz, biliyoruz. Pişman olmayın diye söylüyoruz. Ekranın kendi kendine açılıp kapanmaya başlayınca, saatin yanlış göstermeye başlayınca, alarmın çalmayınca üzülme diye. Rehberi açarken 3 sn beklediğin için, Play storedan GO rehber kullanma diye deniliyor (s5 ve n4'te sanırım Dailer ile rehber app'i merge etmişler sonunda. Bu problemi yaşamıyor olabilirsin). Ha "nolcak ki, xda'den atarım bi rom" diyebilirsin bunun üstüne. O zaman da pil niye kötü, Kameram niye çalışmıyor demen çok olası. tabi rom flashlayınca da 3k verdiğin telefonun üzerinde gelen software'i çöpe atmış oluyorsun vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 pişmanlık samsungtur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 duzgun calismasi icin yazilimini tamamen degistirmem gerekiyosa, bunu da sadece random 3rd partiler sagliyosa, o alet pismanliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 http://www.tamindir.com/samsungun-galaxy-s6-edge-pismanligi_h-9394/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Samsung ,televizyonlarından ve monitörlerinden sadece bazıları hoşuma gidiyor. Birde çamaşır makinesi var bir tane bende sağlam alet. Şöyle bir kaç ay geçsin nasıl olsa 2700 tl lik telefonu kampanya diye 1999 vermeye başlarlar, Ondan bir süre sonra 1599. Ufaktan bir acı başlar. Sonra da telefon update almayıverir, çünkü EOL olmuştur. Samsungun da pek update verme alışkanlığı yoktur. Anlarsın aşk acısının ne olduğunu. Samsung pişmanlıktır. Amma trolledik ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ben nexus 4 kullanıyodum note 3 le takas ettim. hemen nova launcher kurdum. arada bir niye bilmiyorum şarjda kapanıyo reset atıyo falan pili çıkarmak zorunda kalıyorum. onun dışında memnunum. özellikle pil ömrü çok iyi. nexus 6 gelsin ona geçicem o ayrı (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 dandik mandik ama düşüyo kalkıyo hiç üzülmüyorum, çalışmaya devam edebiliyo alet. canım sıkılınca atabiliyorum ekranı bi dizime sürtüyorum tertemiz devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ayfonum olsa yapamam bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Samsungu kirsan nolacak yeni model cikar 40-50 indirim yer yenisini alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 samsung kullan yoksa öldüreceğiz deseler öldürün derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 en komigi adamlar iphone 6+ ile dalga gecti kirilganligiyla edge ondan da kotu sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar