Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Note 4 Edge aldım ve yorumum..

Vulcan_Lionheart

Öne çıkan mesajlar

S5 kullaniyorum. yogun kullanimda 1.5 gun sarji gidiyo, usb 3.0 destegi ile pc den veri aktarimi catir catir, suya toza dayanikli, full hd super amoled ekranı da cabasi.

Root / rom istersem xda en genis arsivi sunuyo.

ekstra batarya ile kesintisiz kullanabilme ise baya paha bicilemez.

Yetemeyip samsung pismanliktir demeyin.

Yetemiyoz biz deyin.

Ok kib bye
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada note 4 edge bimeks fiyatı 2.9k ..oha diyorum...ben aldığım fiyatı soylemem aforoz edilmemek adına.. :)

ps: bu kadar yazdık çizdik.. hala angut gibi samsung pişmanlıktır yazıyosunuz bravo gerçekten...biraz objektif olun ya ..almak isteyen insanlar olabilir,kullanmadan etmeden uzaktan insanları yanlış yönlendirrmeyin..güncel samsung modelleri gayet başarılı şu anda..
Sosyal ağlarda paylaş

JrStorMesT said:

S5 kullaniyorum. yogun kullanimda 1.5 gun sarji gidiyo, usb 3.0 destegi ile pc den veri aktarimi catir catir, suya toza dayanikli, full hd super amoled ekranı da cabasi.

Root / rom istersem xda en genis arsivi sunuyo.

ekstra batarya ile kesintisiz kullanabilme ise baya paha bicilemez.

Yetemeyip samsung pismanliktir demeyin.

Yetemiyoz biz deyin.

Ok kib bye

Yetememek değil One. Görüyoruz, biliyoruz. Pişman olmayın diye söylüyoruz. Ekranın kendi kendine açılıp kapanmaya başlayınca, saatin yanlış göstermeye başlayınca, alarmın çalmayınca üzülme diye. Rehberi açarken 3 sn beklediğin için, Play storedan GO rehber kullanma diye deniliyor (s5 ve n4'te sanırım Dailer ile rehber app'i merge etmişler sonunda. Bu problemi yaşamıyor olabilirsin). Ha "nolcak ki, xda'den atarım bi rom" diyebilirsin bunun üstüne. O zaman da pil niye kötü, Kameram niye çalışmıyor demen çok olası.

tabi rom flashlayınca da 3k verdiğin telefonun üzerinde gelen software'i çöpe atmış oluyorsun vs vs
Sosyal ağlarda paylaş

Samsung ,televizyonlarından ve monitörlerinden sadece bazıları hoşuma gidiyor. Birde çamaşır makinesi var bir tane bende sağlam alet.

Şöyle bir kaç ay geçsin nasıl olsa 2700 tl lik telefonu kampanya diye 1999 vermeye başlarlar, Ondan bir süre sonra 1599. Ufaktan bir acı başlar. Sonra da telefon update almayıverir, çünkü EOL olmuştur. Samsungun da pek update verme alışkanlığı yoktur. Anlarsın aşk acısının ne olduğunu.

Samsung pişmanlıktır.

Amma trolledik ha
Sosyal ağlarda paylaş

ben nexus 4 kullanıyodum note 3 le takas ettim. hemen nova launcher kurdum. arada bir niye bilmiyorum şarjda kapanıyo reset atıyo falan pili çıkarmak zorunda kalıyorum. onun dışında memnunum. özellikle pil ömrü çok iyi.

nexus 6 gelsin ona geçicem o ayrı (:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...