Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon Övmece

Holy

Öne çıkan mesajlar

kzpmaza said:

ben de arada çıldırdıgım zaman cyanogenmod kuruyorum ama onun da eksikleri var abi şu an hatırlamıyorum ama orjinal yazılımdaki bazı aradıgım şeyleri bulamayınca deliriyorum, en basitinden sesi az çıkıyor, zil sesi yüklemen gerekiyor ve hala stabil değil cynogenmod bence.

ama telefon çok iyi çıktı resmen ya. 4 sene oldu bataryası hala ilk günkü gibi gidiyor.

sabah full şarj alıyorum gece bitmiş oluyor yani.sdfsd

4 sene iyi sallamisim ha 3 seneye yaklasiyo yanlis hesap yaptim.

4 sene önce s3 cikmamisti zaten.sddsfd
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:
Son dönemlerde LG serisi aynı performansı yakaladı diyorlar onu kendim uzun uzun kullanmadığım için bilmiyorum. yarın öbür gün diğer üreticiler düzgün softwareli aletler yaparlar, onları da deneriz. Ama şu anda bu yönde pek adımları yok.

htc'de sıkıntı yok abi bu konuda. g3 de 9. ayında yakında patlarsa haber veririm sdfkşl
Sosyal ağlarda paylaş

diğerlerini de söyledim zaten abi, o işin mübalağa kısmı amma mevzu oldu lan sldkfj

m8 vs nexus dersen mesela işlemci, ekran parlaklığı, kasa kalitesi, hoparlör, batarya
g3 vs nexus dersen yine işlemci, kasa kalitesi, ekran boyutu, hoparlör, batarya + çıkarılabilmesi, ram

nexusun ikisine de artısı fiyatı ve hafifliği olabilir olsa olsa. ki zaten anormal bir şey değil aradaki fiyat farkına daha iyi olması bu telefonların. demek istediğiniz şeyi de anlıyorum s5 mesela her açıdan sınıfta kalıyor neredeyse bu karşılaştırmada. sadece tek yol nexus değil yani yola gelen başka markalar da var onu söylüyorum sdfj

hardware dışında yine htc ve lg piyasadaki en customizable ve bloat-free firmwareleri sunuyor. htc hız olarak daha iyi ve vefalı update getirme konusunda.
Sosyal ağlarda paylaş

elma said:

PrudenT said:

m9 g3 ya da iphone'u al.

edit: g3 32 mi 16 mı göremedim gerçi 32 değilse alma

iphone a eğilimdeyim. z3 önermemenin bir sebebi var mı? Kamerası, endurance ı ve sony kalitesi çok cezbediyor yoksa direk iphone düşünüyorum.

sony eski telefonlarına vefasız davranıyor ya, yoksa kötü olduğundan falan değil. yenisi çıkınca unutuveriyorlar bir öncekini :(
Sosyal ağlarda paylaş

Çoğu telefonu kullandım N900 dahil, sound için konuşayım HTC'den sonra çoğu telefon kulağımı tırmaladı.

Android için konuşayım, hani nesini kötülüyoruz çözemedim.Normal düzgün bir sürü app vs kullandım ve kıllık çıkarmadı.Aynı şeyler Apple içinde geçerli ama kasası olsun, ses olsun HTC.

Artık pil yüzünden hiç birini kullanmıyorum, Nokia 8890 aldım krallar gibiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Döviz fonundan karşılıyorum ya içime pek oturmuyor o yüzden, ama yine de f/p peşindeyim ve herkes Xiaomiyi pek bi övüyor.

TRden 1800 TLlere güvenemediğim satıcıdan almak yerine yurtdışından getirip bi kayıt patlatırsam çok mutlu olacağım, ama biraz daha övülmesi lazım telefonun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...