dana22 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Dynun said: LG G2 ile harikalar yaratıyorum. Kız arkadaşımı LG G2 kullandığı için fark edip beğendim. Mutlu ve mesudum. Teşekkürler LG G2 pilin de bitmiyor namussuz. Isınmıyor da mmmmmhh oh ebet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 kzpmaza said: ben de arada çıldırdıgım zaman cyanogenmod kuruyorum ama onun da eksikleri var abi şu an hatırlamıyorum ama orjinal yazılımdaki bazı aradıgım şeyleri bulamayınca deliriyorum, en basitinden sesi az çıkıyor, zil sesi yüklemen gerekiyor ve hala stabil değil cynogenmod bence. ama telefon çok iyi çıktı resmen ya. 4 sene oldu bataryası hala ilk günkü gibi gidiyor. sabah full şarj alıyorum gece bitmiş oluyor yani.sdfsd 4 sene iyi sallamisim ha 3 seneye yaklasiyo yanlis hesap yaptim. 4 sene önce s3 cikmamisti zaten.sddsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 MrLevie said: Son dönemlerde LG serisi aynı performansı yakaladı diyorlar onu kendim uzun uzun kullanmadığım için bilmiyorum. yarın öbür gün diğer üreticiler düzgün softwareli aletler yaparlar, onları da deneriz. Ama şu anda bu yönde pek adımları yok. htc'de sıkıntı yok abi bu konuda. g3 de 9. ayında yakında patlarsa haber veririm sdfkşl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Sadece telefonu tıktıklamak M8'i Nexus dan iyi yapmaz üstüne başka özelliklerin de sayarsan helalleşelim ki vardır yani karşılaştırmayı çok cılız bir örnek üzerinden yapmayaydın iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 diğerlerini de söyledim zaten abi, o işin mübalağa kısmı amma mevzu oldu lan sldkfj m8 vs nexus dersen mesela işlemci, ekran parlaklığı, kasa kalitesi, hoparlör, batarya g3 vs nexus dersen yine işlemci, kasa kalitesi, ekran boyutu, hoparlör, batarya + çıkarılabilmesi, ram nexusun ikisine de artısı fiyatı ve hafifliği olabilir olsa olsa. ki zaten anormal bir şey değil aradaki fiyat farkına daha iyi olması bu telefonların. demek istediğiniz şeyi de anlıyorum s5 mesela her açıdan sınıfta kalıyor neredeyse bu karşılaştırmada. sadece tek yol nexus değil yani yola gelen başka markalar da var onu söylüyorum sdfj hardware dışında yine htc ve lg piyasadaki en customizable ve bloat-free firmwareleri sunuyor. htc hız olarak daha iyi ve vefalı update getirme konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 beyler iphone 6 ile sony z3 arasında kaldım ne aliym? Ya da başka marka model tavsiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Fiyatlar ve modeller böyle kankalar https://www.vodafone.nl/shop/mobiel/telefoon/abonnement/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 m9 g3 ya da iphone'u al. edit: g3 32 mi 16 mı göremedim gerçi 32 değilse alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 PrudenT said: m9 g3 ya da iphone'u al. edit: g3 32 mi 16 mı göremedim gerçi 32 değilse alma iphone a eğilimdeyim. z3 önermemenin bir sebebi var mı? Kamerası, endurance ı ve sony kalitesi çok cezbediyor yoksa direk iphone düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Sony Xperia'yı satmamış mıydı yahu. Edit: yok ağlamış biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 elma said: PrudenT said: m9 g3 ya da iphone'u al. edit: g3 32 mi 16 mı göremedim gerçi 32 değilse alma iphone a eğilimdeyim. z3 önermemenin bir sebebi var mı? Kamerası, endurance ı ve sony kalitesi çok cezbediyor yoksa direk iphone düşünüyorum. sony eski telefonlarına vefasız davranıyor ya, yoksa kötü olduğundan falan değil. yenisi çıkınca unutuveriyorlar bir öncekini :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Nickden belli ne alman gerektigi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 z3 compact var bende. Haril hurul kullansan bile pili 2 gun gidiyor. Boyutu da uygun. Kamerasi fena degil. Daha onceleri gozum m8 teydi ama cebime sigmadigini fark edince vazgectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Xiaomi Mi3 WCDMA kullanıyorum, gelmiş geçmiş en iyi android telefon, Tam F/P, Tek Başına MIUI kullanmaya sebep zaten. Sen Mi3 veya Mi4 al bak keyfine. Kayıtlıları Sahibinden de 750 ile 1100 tl arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Holy said: Öyle deme 2 sene önce 2 liraydı lan :( Ben ekonomiyi 2 yıl geriden takip ediyorum. Euro 2 sene önce 2.3-2.5 arasında dalgalanıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Çoğu telefonu kullandım N900 dahil, sound için konuşayım HTC'den sonra çoğu telefon kulağımı tırmaladı. Android için konuşayım, hani nesini kötülüyoruz çözemedim.Normal düzgün bir sürü app vs kullandım ve kıllık çıkarmadı.Aynı şeyler Apple içinde geçerli ama kasası olsun, ses olsun HTC. Artık pil yüzünden hiç birini kullanmıyorum, Nokia 8890 aldım krallar gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Ben de Nexus6 düşünüyordum ama f/p diyince Xiaomi de bi aklımı çeldi. M9 gereksiz pahalı geldi Xiaomileri biraz daha övsenize onda karar kılasım var. Nexus6yı yerseniz de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 eurolar dolarlar ucmus kacmisken ..takoz stayla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Harbi artmayaydı iyiydi ya. Tam seyahat öncesi 200 lira fazladan girecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Döviz fonundan karşılıyorum ya içime pek oturmuyor o yüzden, ama yine de f/p peşindeyim ve herkes Xiaomiyi pek bi övüyor. TRden 1800 TLlere güvenemediğim satıcıdan almak yerine yurtdışından getirip bi kayıt patlatırsam çok mutlu olacağım, ama biraz daha övülmesi lazım telefonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 xperia z3 aldım. nürnberg'den aldım tax free ile birlikte 1 euro = 3 lira kuru ile 1200 liraya geldi. kaydıyla 1300. Baya uygun oldu bence. Bundan sonra en iyi telefon xperia z3. Suya da sokucam bi bakalım, biraz zaman geçince överim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Ha bi de haziran'da smart band talk alıcam, onunla da uyumlu olsun diye sony seçtim biraz. Nexus 6 bulamadım bulsam onu alacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Su cok isleyen fonksiyon degil. Toza karsi koruyorsa super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 HTC ONE serisi is the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 fenn said: Su cok isleyen fonksiyon degil. Toza karsi koruyorsa superNasıl değil abi duşta phone sex yapmak hayatımı değiştirir benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar