Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 evet abi, ya dusuk sayida uretip cok sattiya yatiyorlar ya da cok satiyor :) ama bence uretimi dusuk tutuyorlar google brand oldugu icin. diger firmalara haksizlik olmasin diye olabilir ama hep boyle oldu nexus serisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 "pure android" kullanmayanlar yazmasın bence, hele samsung kullanıp "android kötü yea" demek çok komik, celeron/atom işlemcili makinada hackintosh ile OSX kullanıp "mac çok kötü yea alınmaz" demekten farkı yok benim kullanımım için derim ki android alınacaksa "android" alınır, peki sen ne yapmak istiyorsun, telefondan ne bekliyorsun? flac dosyalarını mı açsın? genel olarak sadece fb a girmek yeterli bir belirleyici mi? 1080p film mi oynatsın? genel anlamda benim tercihim nexus serisi olur (kalemle not alacam diyorsan samsung note serisinden başka telefon bakma, rom kurarsın en kötü) nexus4 kullanıyorum, memnunum seneye belki telefonu değiştiririsem yakın boyutta bir nexusa geçmeyi düşünüyorum (belki de note serisinin yazılımını daha iyi yaparlar direk parayı basıp note serisi bir phablet alırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 ha anneyim ben diyorsan GM Discovery kullanabilirsin yanında yedek pil taşıyarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 biz ailecek diger telefonlari bilmiyoruz fazlaca kalem dokunmatik hassasiyeti filan diye notegillerden gidiyoruz..harbiden diger telefonlarin dokunmatik hassasiyeti nasil tepki sureleri en iyi olanlar hangileri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 evet ya bir de pil omru soz konusu..hani gozume z3compact i kestirdim ama..?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 android ne ya iphone 4 al daha iyi herhangi bi androidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Moto X de alabilirsin. Bayaa iyiy imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Ha bir de ıska geçmemek lazım, Nexus 5-6 almıyorsan telefonun lollipoplu geliyor olmasına bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Nexus 5 var. Telefon lollipop'dan sonra toparlanamadı, pil bitiyor, kamera çalışmıyor. Telefonda en son android sürüm yüklü ama yine de olmadı. Memnun değilim. Ama alsam yine android alırım, sevmiyorum iphone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 sunthewhich said: Nexus 5 var. Telefon lollipop'dan sonra toparlanamadı, pil bitiyor, kamera çalışmıyor. Telefonda en son android sürüm yüklü ama yine de olmadı. Memnun değilim. Ama alsam yine android alırım, sevmiyorum iphone. ilginç... bende ne pilde sıkıntı var ne de kamerada. yani pil sıkıntısı dersen telefon ilk çıktığı dönemdekiden bir fark yok en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 lumia 930 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 anasını sattığım topiğinde piyasadaki tüm telefonlar söylendi ben de nokia 1100 tavsiye ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 ericsson akar o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 fener şart, malum elektrik işi dalgalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 windows telefonlar app olarak baya kötü, almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Iphone 6 al kafan rahat olsun 2 yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 http://mobile.cdn.softpedia.com/phone-pics/Alcatel-One-Touch-Easy-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Bunun kadar havalısı gelmedi gelemeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 5 inch ekrana bilmem kaç ram bilmem kaç ghz diyerek bayılanlara hayranım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 abi.. evet ya evet! şu telefonun görünümünde bir şeyler olsa keşke atıyorum kapak kayınca oradaki tuş takımı dokunmatik ekran olsa gerektiğinde browsing yapabilsek üstteki küçük ekran da daha sık kullandığımız bilgileri falan gösterse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 kalınlığı inceliği aynı bu olacak ama ele alınca ince ve yayvan telefon hissiyatı olmayacak ben hâlâ biraz rahatsız oluyorum o histen.. elim eski telefon arıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 sunthewhich said: Nexus 5 var. Telefon lollipop'dan sonra toparlanamadı, pil bitiyor, kamera çalışmıyor. Telefonda en son android sürüm yüklü ama yine de olmadı. Memnun değilim. Ama alsam yine android alırım, sevmiyorum iphone. senin telefonda başka donanımsal sorun olmasın? downgrade yapmayı denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 BabacumMostors said: "pure android" kullanmayanlar yazmasın bence, hele samsung kullanıp "android kötü yea" demek çok komik, celeron/atom işlemcili makinada hackintosh ile OSX kullanıp "mac çok kötü yea alınmaz" demekten farkı yok iki touchwiz görüp gaza geliyorsunuz siz de sense de lg'nin uisi de gayet başarılı uiler g serisinin knock-on özelliği tek başına ezer nexusu zaten, pilini ekranını kamerasını geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Yurtdışından da alabiliyorum bu arada, o kısıtı da düşünmeyebilirsiniz. HTC'ye çok kanım ısındı ama M9 parası vermek istemiyorum. M8 olabilir. Nexus ben de beğeniyorum aslında 6 olanını biraz inceleyeyim. Xperia z3 kamerasıyla ilgimi çekti. Öyle başka da bir artısı yok gibi. LG g3 alırsam fiyatı için tercih edeceğim gibi. F/P en iyi LG'de gibi duruyor. Windows phone ve iphone diyenlere kıçımla gülüyorum, hayatta başarılar diliyorum. 21 Nisan'a kadar düşünme sürem var, sonucu bildiririm benim aldığım telefondan alır herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 PrudenT said: BabacumMostors said: "pure android" kullanmayanlar yazmasın bence, hele samsung kullanıp "android kötü yea" demek çok komik, celeron/atom işlemcili makinada hackintosh ile OSX kullanıp "mac çok kötü yea alınmaz" demekten farkı yok iki touchwiz görüp gaza geliyorsunuz siz de sense de lg'nin uisi de gayet başarılı uiler g serisinin knock-on özelliği tek başına ezer nexusu zaten, pilini ekranını kamerasını geçtim ben onu pure android haricindeki stock romları kullanıp ios ile karşılaştıranlar için demiştim ama o öyle geçmemiş anladığım kadarıyla, özür dilerim, henüz saf android haricinde daha verimli olduğunu düşündüğüm bir stok rom kullanmadım, bununla beraber elbette her geliştiricinin eklediği her özellik başarısız değil donanım için bir şey diyemeyeceğim ben her ne kadar kendi kullandığım telefonun pil performansından ve kamerasından memnun olsam da olmayan bir sürü insan bulabiliriz elbette ama gel gelelim "knock-on özelliği tek başına ezer nexusu" demek.. gülünç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar