Sam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 trailer: http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/702/887/f71.jpg (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 lasjkfghaslfgjhasdlkfgjhsdz.kjfghasd'.kj.dsdh'lkasdjhgasdkljghauuUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 ilkini bitiremedim zilyon tane isin araya girmesinden dolayi belki bunun gazina gelip bitiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 human revolution'ı mı ilki olarak görüyorsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 top kek http://i3.kym-cdn.com/photos/images/original/000/928/876/b47.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Kimseyi öldürmeden oyunu bitirebilmek için sabırsızlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 pacifist achievement'ıydı sanırım önceki oyunda o. bir tek onu alamamıştım. gerçi onu almaya da kasmamıştım, baya karizmatik kill scene'ler vardı augmentation'ların çoğunu alınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 prologuedaki combati da saymasi beni de cok uzmustu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 ben aynı anda hem foxiest of the hounds hem de pacifisti yaptım. sanıyodum ki pacifisti vermedi. ve oyun boyunca kimseye non-lethal takedown bile yapmamıştım. tamamen splinter cell modunda ilerledim. quick save-load yoldaşım olmuştu. bi daha da dönüp yapasım gelmedi :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 sebebi buyuk ihtimal benim yazdigim olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 abi aynen sadece prologuedaki adamı vurdum oyun boyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Ben herkesi oldurecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 benden sonra başlayan bi arkadaşım da o achievement'a kasıyodu. çocuk baya bi süre, belki %75 - 80'lere kadar kimseyi öldürmeden ilerlemişti. sonra bi npc buna grenade atmış, sekmiş mi ne olmuş, npc'nın yanına düşmüş. o anları çok net hatırlıyor. daha adam havaya uçmadan küfüre başlamış sdfsdf. achievement falan alamamış tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 İlk playthroughda pasifist kasmadım. 2.de o şekilde bitirmiştim. Hatta bossları öldürmenin önemli olmadığını bilmediğim için öldürmeden nasıl geçicem diye baya kafa yormuştum sonra wikiden öğrendim mevzuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 raflardan jensen i indireyimde tozunu alayim asd, ayni karakterle devam etmeleri iyi olmus yoksa yeni figur almak gerekicekti :p http://imagizer.imageshack.us/v2/1600x1200q90/545/fot0069.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 jc denton reyis >>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 HR ın trailerı da bu kadar combat ağırlıklı mıydı? Sanki hafif rp soslu stealth/actiondan iyice action flicke kaymışlar gibi bi tanıtım var. Gerçi HR da böyle dandik imajı verip aslında kaliteli olduğunu göstermişti. Kredileri var çalışsın çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Yalniz son thiefi de bu adamlar yapti fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 hr'yi indirmeye başladım gazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 ben RV'i bitirememiştim, dün yine başladım, bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Bende gaza gelip indirdim hehe. Buda bonus niyetine dursun surda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 axedice said: HR ın trailerı da bu kadar combat ağırlıklı mıydı? Sanki hafif rp soslu stealth/actiondan iyice action flicke kaymışlar gibi bi tanıtım var. Gerçi HR da böyle dandik imajı verip aslında kaliteli olduğunu göstermişti. Kredileri var çalışsın çocuklar. o da acaba generic 3rd person aksiyon oyunu mu olacak dedirtiyordu. bu daha bir dedirtmiş gerçi. baktım first person with 3rd person stealth elements yazmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Silphatos said: Yalniz son thiefi de bu adamlar yapti fyi onu dedim ben de, Thief çok kötüydü, HR sonra çıkardıkları ve PCye uyarladıkları kötü mobil oyunu vardı bi de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 http://th07.deviantart.net/fs71/PRE/i/2011/266/5/a/desu_ex_by_doyora-d4ao3ix.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar