Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deus Ex: Mankind Divided

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lasjkfghaslfgjhasdlkfgjhsdz.kjfghasd'.kj.dsdh'lkasdjhgasdkljghauuUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!
Mesaj tarihi:
pacifist achievement'ıydı sanırım önceki oyunda o.

bir tek onu alamamıştım. gerçi onu almaya da kasmamıştım, baya karizmatik kill scene'ler vardı augmentation'ların çoğunu alınca.
Mesaj tarihi:
ben aynı anda hem foxiest of the hounds hem de pacifisti yaptım. sanıyodum ki pacifisti vermedi. ve oyun boyunca kimseye non-lethal takedown bile yapmamıştım. tamamen splinter cell modunda ilerledim. quick save-load yoldaşım olmuştu. bi daha da dönüp yapasım gelmedi :<
Mesaj tarihi:
benden sonra başlayan bi arkadaşım da o achievement'a kasıyodu. çocuk baya bi süre, belki %75 - 80'lere kadar kimseyi öldürmeden ilerlemişti.

sonra bi npc buna grenade atmış, sekmiş mi ne olmuş, npc'nın yanına düşmüş. o anları çok net hatırlıyor. daha adam havaya uçmadan küfüre başlamış sdfsdf. achievement falan alamamış tabi.
Mesaj tarihi:
İlk playthroughda pasifist kasmadım. 2.de o şekilde bitirmiştim. Hatta bossları öldürmenin önemli olmadığını bilmediğim için öldürmeden nasıl geçicem diye baya kafa yormuştum sonra wikiden öğrendim mevzuyu.
Mesaj tarihi:
raflardan jensen i indireyimde tozunu alayim asd, ayni karakterle devam etmeleri iyi olmus yoksa yeni figur almak gerekicekti :p

http://imagizer.imageshack.us/v2/1600x1200q90/545/fot0069.jpg
Mesaj tarihi:
HR ın trailerı da bu kadar combat ağırlıklı mıydı? Sanki hafif rp soslu stealth/actiondan iyice action flicke kaymışlar gibi bi tanıtım var.

Gerçi HR da böyle dandik imajı verip aslında kaliteli olduğunu göstermişti. Kredileri var çalışsın çocuklar.
Mesaj tarihi:
axedice said:

HR ın trailerı da bu kadar combat ağırlıklı mıydı? Sanki hafif rp soslu stealth/actiondan iyice action flicke kaymışlar gibi bi tanıtım var.

Gerçi HR da böyle dandik imajı verip aslında kaliteli olduğunu göstermişti. Kredileri var çalışsın çocuklar.

o da acaba generic 3rd person aksiyon oyunu mu olacak dedirtiyordu. bu daha bir dedirtmiş gerçi. baktım first person with 3rd person stealth elements yazmışlar.
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

Yalniz son thiefi de bu adamlar yapti fyi

onu dedim ben de, Thief çok kötüydü, HR sonra çıkardıkları ve PCye uyarladıkları kötü mobil oyunu vardı bi de...
  • Yeni Oluştur...