Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 980 ile ultrada benchmark average 41fps verdi bu arada 4 saat oynadım resmen hiçbişey yapmadım mal mal gezdim etrafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 tuslara, stealth vs alisayim diye dubai tuto kismini uzata uzata oynadim bende havalandirmadan girip tavandan ciktim falan her odada. kutularin altinda flan kredi ve icecek vb seyler gizli olabiliyor ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 PS demosunda 2 adamdan birine ateş edip indirip koşup ikincisine takedown ve alarm çalmaması gibi artık iyice carebeara bağlamış stealth mekanikleri vardı. Bi denesenize normal oyun da böyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 ulan o kadar bekledim pre order ettim tam taşındığım ve iş hazırladığım döneme denk geldi. dün 12 gibi bi açıp tutorial'a kadar geldim. 960 zotakımla high'da full akıcı oynuyorum o yetti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Önceki oyunları oynamadım ilgi uyandırmadı. Bu biraz hype yaptı 1070 denetmek için. Alak mı napak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Deus Ex ve Human Revolution "ilgi uyandırmadı" ise boşver bunu da oynama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 satir arasinda pek gozukmuyor season pass ile gelen 2 tane de aug var ana oyunda olmayan. birde bu "store" kisminda dlcleri packlari vs tek tek satacaklar, konsollarda aktif olmus hatta: https://i.imgur.com/RtDRZWh.png praxis ve hatta $$$ alabiliyoruz oyuna asfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Square Enix her zamanki gibi oyunculari kendinden nefret ettirmek icin elinden geleni yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 samaella said: Önceki oyunları oynamadım ilgi uyandırmadı. Bu biraz hype yaptı 1070 denetmek için. Alak mı napak :D Bu soruyu birebir ben de paylaşıyorum. Önceki oyunlara dadanmayanlar için kayıp olur mu, oynayanlar yorumlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 eski oyunlar olmasa da en azından bi human revelations oynasan daha anlamlı olur kanaatindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Leopar said: Square Enix her zamanki gibi oyunculari kendinden nefret ettirmek icin elinden geleni yapiyor BAYA kasmışlar bizden nefret edin, bir daha oyunumuzu satın almayın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 bu seri trilogy olcak diyorlar bundan sonra 1 tane daha bekleniyor ilerde, o acidan human revelations oynamak mantikli olabilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Ben akşam PS4e alıcam. No Man's Sky ı almıştım, onu verip takas yaparım artık. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 "Protect Singh" :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 pacifist oynuyorum ben, o protect singhde az küfretmedim sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Aynen abi. Singh kadar başınıza taş düşsün dedim. Gece 3 gibi elimde kol uyuyakalmışım. Akşam devam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 bu arada çok salak bir bug var o da delirtti coverda save aldım, sonra load ettim, load edince press space to continue var ya (tüm tuşları denedim başka kabul etmiyor, mouse ile basılmıyor), basınca oyuna girdiği anda da sanki basmış gibi hareket etmeye başlıyor karakter, hızlıca mouseu çevirerek kurtardım da, bi 5 dakka falan uğraştırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 en zorda oynayayım diyorum yorar mı acaba gerçi bakmadım sonradan düşürülüyor muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 en zorda oynuyorum, yoruyor asdasd hiç combat yapmayacaksan çok dert olur mu bilmiyorum ama oyunun başındaki dialoglardan birinde adama atarlanırken tek attı asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Singh kismini gaz bombalariyle gectim ben kalani da tazerledim, olmedi heralde kimse :p dogru gecince achi aciyor. ilerde quest veriyor o adam. neyse iste daha bisi yapmadim sehirde milletin evlerine girip loot topluyorum falan asd ama oyun guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 samaella said: Önceki oyunları oynamadım ilgi uyandırmadı. Bu biraz hype yaptı 1070 denetmek için. Alak mı napak :D bende oynamadim ama simdi ilkine basladim. deus ex revision diye bir mod var steamde eger deus ex goty (ilk oyun) var ise beles, hic de fena hale getirmiyor oynaniyor cok guzel. oradan basla iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 ilk oynuyorsaniz seri kronolojik olarak tersten gidiyor, 1 oyun 2052, 2. oyun 2072, DXHR 2027, DXMD 2029'da geciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 pffff :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 19 dk'lık video var oyunda, anlatıyor size önceden neler oldu diye. brezilya dizilerinden beter zaten hikaye o kadar twist üstüne twist gidiyor ki. onu izleyip başlayın. geri kalmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 PC sürümü nasıl? Optimizasyondan söylenenler gördüm de sizlere de sorayım. Karar veremedim hangi platformda alacağıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar