Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deus Ex: Mankind Divided

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tuslara, stealth vs alisayim diye dubai tuto kismini uzata uzata oynadim bende havalandirmadan girip tavandan ciktim falan her odada.

kutularin altinda flan kredi ve icecek vb seyler gizli olabiliyor ayrica.
Mesaj tarihi:
PS demosunda 2 adamdan birine ateş edip indirip koşup ikincisine takedown ve alarm çalmaması gibi artık iyice carebeara bağlamış stealth mekanikleri vardı. Bi denesenize normal oyun da böyle mi?
Mesaj tarihi:
ulan o kadar bekledim pre order ettim tam taşındığım ve iş hazırladığım döneme denk geldi. dün 12 gibi bi açıp tutorial'a kadar geldim.
960 zotakımla high'da full akıcı oynuyorum o yetti bana.
Mesaj tarihi:
satir arasinda pek gozukmuyor season pass ile gelen 2 tane de aug var ana oyunda olmayan.

birde bu "store" kisminda dlcleri packlari vs tek tek satacaklar, konsollarda aktif olmus hatta:

https://i.imgur.com/RtDRZWh.png

praxis ve hatta $$$ alabiliyoruz oyuna asfs
Mesaj tarihi:
samaella said:

Önceki oyunları oynamadım ilgi uyandırmadı. Bu biraz hype yaptı 1070 denetmek için. Alak mı napak :D

Bu soruyu birebir ben de paylaşıyorum.
Önceki oyunlara dadanmayanlar için kayıp olur mu, oynayanlar yorumlasın.
Mesaj tarihi:
bu arada çok salak bir bug var o da delirtti
coverda save aldım, sonra load ettim, load edince press space to continue var ya (tüm tuşları denedim başka kabul etmiyor, mouse ile basılmıyor), basınca oyuna girdiği anda da sanki basmış gibi hareket etmeye başlıyor karakter, hızlıca mouseu çevirerek kurtardım da, bi 5 dakka falan uğraştırdı
Mesaj tarihi:
Singh kismini gaz bombalariyle gectim ben kalani da tazerledim, olmedi heralde kimse :p dogru gecince achi aciyor.

ilerde quest veriyor o adam. neyse iste daha bisi yapmadim sehirde milletin evlerine girip loot topluyorum falan asd

ama oyun guzel.
Mesaj tarihi:
samaella said:

Önceki oyunları oynamadım ilgi uyandırmadı. Bu biraz hype yaptı 1070 denetmek için. Alak mı napak :D

bende oynamadim ama simdi ilkine basladim. deus ex revision diye bir mod var steamde eger deus ex goty (ilk oyun) var ise beles, hic de fena hale getirmiyor oynaniyor cok guzel. oradan basla iste.
  • Yeni Oluştur...