Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araştırma yapıyorum ! ( Hele iki bakın.)


Lexius

Öne çıkan mesajlar

Sevgili dostlar Romalılar. Psikoloji bölümünde okumaktayım ve ders kapsamında ileriye dönük olarak ta bir araştırma yapmam gerekti. Bunun için de kısacası data topluyorum. Katılırsanız 3-5 dakikanızı ayırıp şu garibana yardım etmiş olursunuz.

Şurdan go go go.

Mevzuya ilgisi olan varsa da çaksın pm'i laflarız.

Teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler herkese. biliyorum baya eksiği gediği var ama ilk etapta nedir ne değildir sıkıcı bir şekilde gösterecek gibi bana. esasen bi ton soru orda birazcık gereksiz bile dürüst olmak gerekirse. yazacağım makale için 3 tane soru bana yetiyor fakat işte gerisi bıdı bıdı bişeyler olsun diye. kusuruma bakmayın sorular gayet sıkıcı ve hatalar var. yine de doldurduğunuz için teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece katılımcının beyanı ile yapılan araştırmalar genelde zayıf bulunuyor. Çünkü kişi dürüst cevap vermeyebiliyor. Ya da gerçekten kaç saat geçirdiğine emin olamayabiliyor. Beyanı doğrulayacak bir yol bulmakta fayda var. Örneğin kişiye telefon kullanma sıklığını soruyoruz diyelim, katılımcıdan ayrıca birde telefon faturasını isteyerek sağlamasını yapmış oluruz. Sosyal medya kullanım sıklığı için nasıl birşey yapılabilir aklıma birşey gelmedi. Belki profil linkleri istenebilir ama buna katılımcılar yanaşmayabilir. Eğer dergide yayınlanmayı veya kongrede sunmayı düşünüyorsan tekrar gözden geçir yöntemi. Ödev gibi birşeyse devam et.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...