Lexius Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Sevgili dostlar Romalılar. Psikoloji bölümünde okumaktayım ve ders kapsamında ileriye dönük olarak ta bir araştırma yapmam gerekti. Bunun için de kısacası data topluyorum. Katılırsanız 3-5 dakikanızı ayırıp şu garibana yardım etmiş olursunuz. Şurdan go go go. Mevzuya ilgisi olan varsa da çaksın pm'i laflarız. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 beyler açmayın dedeler. fazla soru yok bi el atabilirsiniz patiler. onun dışında 'katılıyorum' lu sorulara diğer adında ankete katılan fikri istenebilirdi. done! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 diğer kısmına bişey yazmamıs olmama rağmen oralara da bieşyler işaretlemi bekliyor, düzeltilebilecek bişeyse düzelt bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enes218 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 "Diğer" seçeneği neden zorunlu :/ tam bir twitter bağımlısıyım onu farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Teşekkür ederim. Ya diğer kısmına da istiyor ona biraz bakındım da düzeltemedim. Yetememiş te olabilirim gerçi ben de yeni yeni öğreniyorum kusura bakmayınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Niye sosyal medyanın en az kullanım sıklığı günde en az 1-2 saat, 3-5 dk kullanıyorum ben maks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 paticiği "diğer" olarak düşünüp doldurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 yavrum ozcekim kullanmiyorum ki..testin yarisi bana paylasim sıklıgını sorsun.. o yuzden testi yarida biraktim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 sürekli selfie çeken tiplerin nasıl bir ruh hali içerisinde olduklarını mı inceliyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 anket yanlış ya. 1-2 saat sosyal medya kullanmak diye bir şey olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 ya ben şimdi doldurayım dedim de çok fason bi anket oldu ya. yollamadım ben de bıraktım. arada aklıma gelince facebookta komik bi şey paylaşılmış mı diye bakar geçerim abi. twittır instagram vs. hiç birşey de kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 sorular hep aynı ya sıkıldım doldurdum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 ben doldurdum. selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 lan yapymiyorum dedigim seyle ilgili bin tane soru sordu, bu ne sacma anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 yaptım semih. ama ankette structural sorunlar var. sağlıklı data çıkmayabilir. ders için itele gitsin ama iş için market research olarak kullanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 teşekkürler herkese. biliyorum baya eksiği gediği var ama ilk etapta nedir ne değildir sıkıcı bir şekilde gösterecek gibi bana. esasen bi ton soru orda birazcık gereksiz bile dürüst olmak gerekirse. yazacağım makale için 3 tane soru bana yetiyor fakat işte gerisi bıdı bıdı bişeyler olsun diye. kusuruma bakmayın sorular gayet sıkıcı ve hatalar var. yine de doldurduğunuz için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Sadece katılımcının beyanı ile yapılan araştırmalar genelde zayıf bulunuyor. Çünkü kişi dürüst cevap vermeyebiliyor. Ya da gerçekten kaç saat geçirdiğine emin olamayabiliyor. Beyanı doğrulayacak bir yol bulmakta fayda var. Örneğin kişiye telefon kullanma sıklığını soruyoruz diyelim, katılımcıdan ayrıca birde telefon faturasını isteyerek sağlamasını yapmış oluruz. Sosyal medya kullanım sıklığı için nasıl birşey yapılabilir aklıma birşey gelmedi. Belki profil linkleri istenebilir ama buna katılımcılar yanaşmayabilir. Eğer dergide yayınlanmayı veya kongrede sunmayı düşünüyorsan tekrar gözden geçir yöntemi. Ödev gibi birşeyse devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 doldurdum dostum fakat bu anketle pek saglıklı data toplayamazsın gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 kolay gelsin semih basgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 yaptım, kolay gelsin semih reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Yaptım, kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar