Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Başlık açık. Daha dün gece oyun oynadım kapattım bugün açılmıyor. Şifre yazıp entera basar basmaz bu çıkıyor: http://i.imgur.com/9HQ5gce.png İnternetten bakıyorum, steamapps ve steam.exe hariç her şeyi silin, sonra steam.exe'yi çift tıklayın diye bir çözüm vardı. Denedim yemedi. Başka çözüm de bulamadım henüz adma gibi. Var mı başına böyle bir şey gelmiş olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 yinele işte sürekli olan sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Firewall falan mi var ? Bitdefender kurdugumdan beri firewall varken baglanmiyo bi turlu Steam. Ticket actim da sole yap boyle yap dediler lakin henuz denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 bende onlinesın cs oynuyor görünüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Ben de acamiyordum girdi simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 bende de aynı sorun vardı. baya denedim denedim en sonunda girebildim keep trying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 dns olunca girmiyor bazen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 vpn ile de girmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Ben de gun içinde ping sorunu yaşıyordum sürekli. Oyunda 3-5dkda bir ping 999 oluyordu steam restart edene kadar duzelmiyordu uyuz etti. Bugun nasil bakmadım henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 hosts dosyasına şunu eklemeyi bi deneyin said: 87.248.210.254 cdn.steamcommunity.com 87.248.210.254 media.steampowered.com 87.248.210.254 cloud.steampowered.com 87.248.210.254 cdn.store.steampowered.com 87.248.210.254 cdn.steampowered.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 hosts'dur hosts. bana da olmuştu bi dönem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Firewall'unda izni olup olmadığını kontrol et. Ayrıca Run as Administrator komutunda da bu problem çıkabiliyor, o özelliği açmış olabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 abi şunu yapın bu hatayı alınca. https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=3134-TIAL-4638 çat diye düzeldi. ilk mesajda bahsettiğim sorun çözümü de şifre yazıp entera basar basmaz bağlanamadım diye hata vermesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 sert bas ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Steam güncelleniyor diyor sonra kapanıyor herhangi bir hata vermiyor -dns'leri otomatik yaptım, olmadı. -defalarca sildim yükledim, olmadı. -steam://flushconfig yaptım, olmadı. -hosts değiştirdim, olmadı -bilmemne.blob dosyası varmış, o da yok. Kendi kendine bir anda gitti 2 haftadır giremiyorum. Siteye girebiliyorum ama client açılmıyor, oyunlar açılmıyor. Araştırmadığım forum, sayfa kalmadı hep aynı çözümler. nasıl yapacağım? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=5623-QOSV-5250 sunlari denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Steamerrorreporter.exe diye bir illet var. Steam'i açar açmaz bu geliyor task managerdan görüyorum ve kapanıyor. ATI sürücü ile ilgili diyorlar ama araştırıyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 atı driverdanmış pffffff yabtım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar