atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Bunların yapımıcısı farklı mı, neden böyle bir ihtiyaç duymuşlar çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Su ikisini kullan sadece: https://adblockplus.org/ https://github.com/gorhill/uBlock uBlock'u tavsiye ederim. Niye sadece bunlar diyorsan, bunlar acik kaynak. Otekilere guvenmiyorum, zaten surekli dedikodular cikiyor reklam gostermek icin para aliyorlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Yapımcıları farklı, ikisi sıfırdan Chrome için inşa edilirken biri Firefox için hali hazırda var olan bir uzantının devşirmesi. (Edge'i ilk kez gördüm) Klasik AdBlock en az RAM işgal edeni ve görevini liyakatle yerine getiriyor. Benim kullandığım ve tavsiye ettiğim de o haliyle. https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom +18 sitelerdeki tüm abuk subuk içeriği engelliyor, hatta o engelleme sonucu çıkması muhtemel "AdBlock ile reklamlarımızı engelleyerek bizi maddi destekten mahrum bırakıyorsun" yazısını da ayrı bir filter list ile engellemen mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 adguard adblocker tecrübeyle sabit en az üç kat daha az ram yiyor normal adblocktan. engelleme konusunda da bir eksiğini görmedim. o yazıları da filter listsiz kendisi engelliyor btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Adblock google la anlasmali olm zaten. Ama bokunu cikartmadan reklam gosteriyolar. Gotu tamamen kapitalizme kaptirmis degiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 adblock satilmis, ama kime satildigi belli degilmis isim vermiyorlarmis. 40 milyon+ kisi kullaniyor bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 dun durup dururken bi tab acildi, adblock bazi reklamlari bloklamicaz filan dedi, dedim noluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 ublock kullanıyorum ben gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 ublock yerine ublock origin kullanin demisler, orjinal ublocku yapan adaminmis o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Chrome ve Firefox ile uBlock Origin, Safari ile Adguard kullanin. Su anda en iyileri onlar testlere gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 gerge diyorsa bundan sonra bende ublock kuruyorum mobilde de calısıyor mu bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 farkli kategoride ama ghostery diye birsey de var..o da butun data minerleri bloke ediyor..yani gugildisi oluyorsun ..guvenlik icin lazim gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 ghostery'nin bir reklam firmasi sahibinin mi ne oldugu soyleniyordu. ben yine de kullaniyorum ama alternatiflerini arastiracagim uygun bir vakitte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 ublock origin'in bazı reklamları engellemediğine birebir şahit oldum onu belirteyim. Ha hızlı mı hızlı ona diyecek birşey yok. Ha bir de mesela googleda bir ürünün fiyatını arayacaksınız, çıkan sonuçlar içerisinde bazı linkleri reklam zannedip blockluyor. Böyle bugları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 vulga said: ghostery'nin bir reklam firmasi sahibinin mi ne oldugu soyleniyordu. ben yine de kullaniyorum ama alternatiflerini arastiracagim uygun bir vakitte ben de ublock origin'e geçtim bakalım adblock plus kullanıyordum yıllardır disconnect var. gerge önermişti sanırım. ghostery'e alternatif https://chrome.google.com/webstore/detail/disconnect/jeoacafpbcihiomhlakheieifhpjdfeo ghostery'i reklam firması satın aldı. kendi sitelerinde bile yazıyor https://www.ghostery.com/en/about-us/company-history/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 bu adblocku alanda galiba adblock plus'mus diyorlar, ama soylenti simdilik kesin degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Disconnect'e gerek yok, adbolocklar yapiyor artik ayni isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 gerge dediyse çok düşünmeye gerek yok. indirdim kullanıyorum reklam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 GERGE said: Disconnect'e gerek yok, adbolocklar yapiyor artik ayni isi. adblock plus aynisini yapamiyor. srware iron tarayici + ghostery'de youtube'da video izledikten sonra sekmeyi kapatip yeni sekme acip youtube'a girince benzer videolari cikaramazken ghostery'siz halinde her girisimde eski izlenilen videolarla alakali seyler cikariyor. adblock plus her iki durumda da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 ne güzel adblock plus kullaniyorduk. Ublock origin'a geçtik şimdi başka başka şeyler yaziyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Bild.de adblock kullanarak sitelerine ulaşmaya çalışanlardan para istiyor. " adblock kullanarak artık bild.de ziyaret edilemez " uyarısı çıkıyor. Aylık 3.40 dolar ödeyerek reklamsız siteye üye olmaları öneriliyor. ( aslında bir başlık altında tartışılması gereken bir konu. Başlık açmayı becerenler açsın lütfen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 adblockinge karışan sitelerden nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Şey nasıl oluyor onu cozemiyorum. Aktif adblock detection. Yane adblock acıksa calısmıyorum diyen site nasıl oluyor. Client side bir şey değil mi adblock? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 http://reek.github.io/anti-adblock-killer/ bunu kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 BonePART said: Şey nasıl oluyor onu cozemiyorum. Aktif adblock detection. Yane adblock acıksa calısmıyorum diyen site nasıl oluyor. Client side bir şey değil mi adblock? Client side kontrol ediyordur. http://stackoverflow.com/questions/4869154/how-to-detect-adblock-on-my-website Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar