BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 di said: Of. Baydin be mudur, yeter. Atinca da agliyosun naptim da atildim simdi diye. abi bence kaale alıp oltaya geleni at daha iyi zeka testi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 bu gerge gerçekten çok tarz bir adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 GERGE said: Bu marka favori canta markam ben: http://www.be-ez.com/ Fiyat ve performans iyi. Rush ve Vertigo modelleri var bende. O çanta mac book ile güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Sequo said: di said: Of. Baydin be mudur, yeter. Atinca da agliyosun naptim da atildim simdi diye. Kişisel hakaret olmadığı sürece atamazsın İnan ile anlaşmamız bu şekilde. kaçpara lan bi paticik --- @op kurumsal hesaba gönderirken birebir ünvan eşlemesi arıyor eft sistemi belki orada problem olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 çanta ne ya eşyalarınız kendiniz mi taşıyosunuz gerçekten. of abi nasıl fakirlerin arasına düştüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Sequo said: di said: Of. Baydin be mudur, yeter. Atinca da agliyosun naptim da atildim simdi diye. Kişisel hakaret olmadığı sürece atamazsın İnan ile anlaşmamız bu şekilde. Sırf gerçekten param var diye trolleyemem mi geçiniz. Herkes trollerse ben de trollerim. Hırs yapma sende bu kadar. Seninle kişisel bir mesajlaşmam bile yok ağlıyorsun falan demişsinde. Forum şahıslarına artistlik mi yapmaya calışıyorsun. Sequo geldide ağladı işte gibisinden :) Sen anca hırsından benim anama falan küdredersin :) Hizini alamayip 4 kere mesaj editleyen sen ama hirs yapan benim tabi. =) Hakaret konusuna gelince, sovmedigim surece atilmam diye bisey yok. Alakali alakasiz her konuda ayni muhabbeti yapmaya devam edersen, gina getirirsen (daha fazlasi nasi olur bilmiyorum gerci) gayet atilirsin, sonra gidip kime agliyosan aglarsin klasik. Haliyle hic biri olmadan yapma diyorum iste. Sen egleniceksin diye her yerde "ben zenginim siz fakirsiniz" muhabbetini cekmek zorunda degil kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 ferit seni tanımıyorum ama bi çantaya 230 lira verilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Çanta sanayide pislik içinde 4 sene canavar gibi duruyorsa verilir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 daha ucuza sanayide pislik içinde 4 sene laptopunu tutacak canavar gibi suriyeli bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 photographer said: ferit seni tanımıyorum ama bi çantaya 230 lira verilmez ben tanıyorum, verir o. biri şu buluşmalardan birinde çekirdek çitlerkenki rage fotoğrafını koysun şunun. işteyim koyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Ferit iblis tipli bir adam. Şeytanla anlaşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 odasının duvarında this is episode 666 yazıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 şunu 60'a aldıydım. Güzel çanta http://www.akakce.com/notebook-cantasi/en-ucuz-targus-cn600-fiyati,469247.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 aynen valla bende indragandiden indirmiştim zamanında hakkaten çok kaliteli çanta heryeri siyah yaa ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Bu tarz şeyleri Amazon'dan falan söylemek lazım, hem daha ucuza geliyor hem daha çabuk sdfssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Havale kullanmayın bu internet alışverişlerinde. Ödeme ve onaylanması geç oluyor, vakit kaybediyorsunuz. Böyle aksaklıklar da cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Bright said: Bu tarz şeyleri Amazon'dan falan söylemek lazım, hem daha ucuza geliyor hem daha çabuk sdfssd tabi... Çantadan cok kargoya verirsin para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 O da cantayi Amazon'dan daha ucuza alirsan. US 80-100 dolar arasinda, UK 75-80 pound civarinda satiyo ayni cantayi, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Masticore said: Bright said: Bu tarz şeyleri Amazon'dan falan söylemek lazım, hem daha ucuza geliyor hem daha çabuk sdfssd tabi... Çantadan cok kargoya verirsin para İthal edilmişsse kdv ve gümrüğüyle her türlü daha pahalıya geliyor Türkiye içinde. Çok büyük ürünler hariç sabit 15$ gibi bir kargo alıyor Amazon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 amazonun gönderdiğini türkiyede ptt mi dağıtıyor yoksa kargo firmaları mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 UPS getiriyor sonra ülke içinde bölgeye göre bir kargo firmasına paslıyor. Benim buraya yurtiçi kargo bakıyor, 6-10 gün içinde ulaşıyor elime siparişlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Yurtici ile geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Bright said: Masticore said: Bright said: Bu tarz şeyleri Amazon'dan falan söylemek lazım, hem daha ucuza geliyor hem daha çabuk sdfssd tabi... Çantadan cok kargoya verirsin para İthal edilmişsse kdv ve gümrüğüyle her türlü daha pahalıya geliyor Türkiye içinde. Çok büyük ürünler hariç sabit 15$ gibi bir kargo alıyor Amazon. nerede 15 dolar sabit kargo ücreti yahu ? Kargo degistimi diye baktım ama yok degismemis. Boyuta göre artıyor Terlik girdim 20 dolar dedi mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 targus 7. senesinde.Dag bayir kamp camur cok cileler cekti bu canta.Muazzam dayanikli ama bir o kadarda rahatsiz.Omuz askilari ilk aldigim gunden itibaren hic ergonomik gelmemisti.kitap + notebook bi 10 kilo tasimisimdir icinde uzun bir sure onunda etkisi var tabi. simdi sagi solu yirtildi.o thule lere bakar oldum.ergonomisi falan is gorur bi canta gibi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Sequo said: Kişisel hakaret olmadığı sürece atamazsın İnan ile anlaşmamız bu şekilde. Sırf gerçekten param var diye trolleyemem mi geçiniz. Herkes trollerse ben de trollerim. Hırs yapma sende bu kadar. Seninle kişisel bir mesajlaşmam bile yok ağlıyorsun falan demişsinde. Forum şahıslarına artistlik mi yapmaya calışıyorsun. Sequo geldide ağladı işte gibisinden :) Sen anca hırsından benim anama falan küdredersin :) Adam çok haklı, sırf param olduğunu göstermek için iPhone 6 yerine altın kaplama elmas desenli Nokia 3310 kullanıyorum. Kıskansın fakirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar