Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allah Belanı Versin D&R

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Sequo said:

di said:

Of. Baydin be mudur, yeter. Atinca da agliyosun naptim da atildim simdi diye.

Kişisel hakaret olmadığı sürece atamazsın İnan ile anlaşmamız bu şekilde.

kaçpara lan bi paticik

---

@op

kurumsal hesaba gönderirken birebir ünvan eşlemesi arıyor eft sistemi
belki orada problem olmuştur
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

di said:

Of. Baydin be mudur, yeter. Atinca da agliyosun naptim da atildim simdi diye.

Sırf gerçekten param var diye trolleyemem mi geçiniz.

Herkes trollerse ben de trollerim.

Hırs yapma sende bu kadar. Seninle kişisel bir mesajlaşmam bile yok ağlıyorsun falan demişsinde. Forum şahıslarına artistlik mi yapmaya calışıyorsun. Sequo geldide ağladı işte gibisinden :)

Sen anca hırsından benim anama falan küdredersin :)

Hizini alamayip 4 kere mesaj editleyen sen ama hirs yapan benim tabi. =)

Hakaret konusuna gelince, sovmedigim surece atilmam diye bisey yok. Alakali alakasiz her konuda ayni muhabbeti yapmaya devam edersen, gina getirirsen (daha fazlasi nasi olur bilmiyorum gerci) gayet atilirsin, sonra gidip kime agliyosan aglarsin klasik.

Haliyle hic biri olmadan yapma diyorum iste. Sen egleniceksin diye her yerde "ben zenginim siz fakirsiniz" muhabbetini cekmek zorunda degil kimse.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Bright said:

Bu tarz şeyleri Amazon'dan falan söylemek lazım, hem daha ucuza geliyor hem daha çabuk sdfssd

tabi... Çantadan cok kargoya verirsin para

İthal edilmişsse kdv ve gümrüğüyle her türlü daha pahalıya geliyor Türkiye içinde.

Çok büyük ürünler hariç sabit 15$ gibi bir kargo alıyor Amazon.
Sosyal ağlarda paylaş

Bright said:

Masticore said:

Bright said:

Bu tarz şeyleri Amazon'dan falan söylemek lazım, hem daha ucuza geliyor hem daha çabuk sdfssd

tabi... Çantadan cok kargoya verirsin para

İthal edilmişsse kdv ve gümrüğüyle her türlü daha pahalıya geliyor Türkiye içinde.

Çok büyük ürünler hariç sabit 15$ gibi bir kargo alıyor Amazon.

nerede 15 dolar sabit kargo ücreti yahu ? Kargo degistimi diye baktım ama yok degismemis. Boyuta göre artıyor Terlik girdim 20 dolar dedi mesela...
Sosyal ağlarda paylaş

targus 7. senesinde.Dag bayir kamp camur cok cileler cekti bu canta.Muazzam dayanikli ama bir o kadarda rahatsiz.Omuz askilari ilk aldigim gunden itibaren hic ergonomik gelmemisti.kitap + notebook bi 10 kilo tasimisimdir icinde uzun bir sure onunda etkisi var tabi.

simdi sagi solu yirtildi.o thule lere bakar oldum.ergonomisi falan is gorur bi canta gibi duruyo.

Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

Sırf gerçekten param var diye trolleyemem mi geçiniz.

Herkes trollerse ben de trollerim.

Hırs yapma sende bu kadar. Seninle kişisel bir mesajlaşmam bile yok ağlıyorsun falan demişsinde. Forum şahıslarına artistlik mi yapmaya calışıyorsun. Sequo geldide ağladı işte gibisinden :)

Sen anca hırsından benim anama falan küdredersin :)

Adam çok haklı, sırf param olduğunu göstermek için iPhone 6 yerine altın kaplama elmas desenli Nokia 3310 kullanıyorum. Kıskansın fakirler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...