Anhora Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Şuradan (5th) okuduğuma göre, İsviçre'de eğer devamlı 40 km/s ile giderseniz, hep yeşil ışıkları yakalıyormuşsunuz. Bu yüzden de siz sabit bir hızla gittiğiniz için sizden daha hızlı giden biri, aynı hedefe sizden daha sonra varıyormuş. Buna Green Wave diyorlar. http://en.wikipedia.org/wiki/Green_wave Böyle bir şey TR'de var mı diye soramayacağım. Tam bir kaos hakim ülkede. Yarın ne olacağını kimse bilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 yeşil dalga işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 sorunun yanıtı evet TR'de var her yerde uygulamak mümkün değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Vay cidden şaşırdım. Kaç km ile gitmek gerekiyor yine 40 mı? İstanbul için bu geçerli mi? Edit: 50 km ile gitmek gerekiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 değişiyor hızı, tabela olur yeşil dalga diye altında hız yazar. dediğim gibi her yerde olmaz, istanbul'da şehir içinde olduğunu sanmıyorum. antalya'da falan bundan 5-10 yıl önce bile vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 yeşili gördüğün andan 4ms sonra kornaya basıp önündekileri pushladığında küfür wave var bizde. yol boyunca tüm ışıklarda küfür yiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Türkiye de bir sürü yerde yıllardır var ama insanlar kırmızıya uymadığı için pek kullanılamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Yeşil dalgayı yakalayabilmek için sürekli bi 60-80-40-20-80-100-40 şeklinde dalgalanman gerekiyo bizim ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 öyle şey mi olur lan yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Kaotik bir ülke işte. Sistemler uymuyor bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 razzRaziel said: yeşili gördüğün andan 4ms sonra kornaya basıp önündekileri pushladığında küfür wave var bizde. yol boyunca tüm ışıklarda küfür yiyorsun. yeşil olsa iyi sarıdan 1ms sonra geliyo korna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 İstanbul'da sabah ve akşam trafiğinde dalgası kalmıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 yıllardır var tr de yeşil dalga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 oha çok iyi lan. bi yaşıma daha girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 antalya yüzüncü yıl hattı; yeşil dalga 60km idi. sonra battıçıktıları yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 kocaeli'de otoyolda da var, bursa-istanbul yolu arasinda, yillardir isliyor afaik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 izmirde istanbulda baya yerde var bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 mersin'de var, her saatte yok ama, iş çıkış saatlerinde denk geliyor, tam saat aralığını hatırlamıyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Türkiye'de yıllardır var, tabii söylendiği gibi her yerde uygulanamıyor. Esenyurt ara sokaklarında beklememek lazım yani :) Bayağı bilindik uygulama. Bu arada mantıken zaten daha hızlı giden daha geç varmaz, sadece sabit hızla gidenin yolda geçirdiği vakti ışık bekleyerek geçirir, aynı vakitte varırlar. Dur-kalk yapmış olur, fazladan yakıt tüketmiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Mc_Lovin said: mersin'de var, her saatte yok ama, iş çıkış saatlerinde denk geliyor, tam saat aralığını hatırlamıyorum şimdi Nerde var la mersinde? Ve kaç km? Ben hiç görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 muhtemelen sahil yolunda, soli hilton arası falandır ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 sahil yolu (aka adnan menderes bulvarı) hilton'dan soli'ye kadar uzanmıyor. hiç uzanmasın zaten. o sayede mezitli'nin sahil kısmında bulunan apartmanlar adnan menderes'tekilere oranla daha sessiz sakin halde kaldı. bulvar, mezitli'ye geldiğinde g.m.k. bulvarı'na bağlanıyor, bir kavşaktan da mezitli'nin içerisinde giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Uzansın ya, viranşehirden giderken özellikle derenin orda pazar mazar kurulunca gereksiz bi trafik var. Hız sınırı 70 orda, yeşil dalga da 70 mi? Ona göre gideyim bari. Bide levha mevha koyar insan hiç görmedim öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 hız sınırı nedir bilmiyorum, zaten o saatte g.t g.te gidiliyor sahilde, istesem de aşırı hız yapamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar