Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 oyun konusunda en iyisi bu gene. emulatorlerden normal aaa olmayanlara kadar oyna gitsin iste. guild wars 2 falan oynatiyor bir sekilde, tabii kisacaksin :) planescape vs gibi oyunlar cok iyi calisiyor, indieler falan girla. total war warhammer gibiler kasiyor. ekran normal monitore kiyasla baya kucuk oldugu icin bir sekilde ekran cozunurlugunu dusurerek oynuyorusn oyunlari ve batmiyor o kadar (ya da bana batmiyor). buyuk monitorde pixel cok batiyor adama. birde elinde oyun oynuyorsun bir sekil daha ne. android-ios tabletlerle kiyaslamamak lazim bu nesneyi, ayip :) bunun dgpu lu versiyonu var, nvidia grafik karti var icinde daha bir performansli. https://www.reddit.com/r/SurfaceGaming/?count=25&after=t3_6698jj surface gaming reddit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 AMD Radeon R9 M370X'li macbook pro var bende, vindoz kurup Overwatch denedim, baya camur gibi cikti desktop'dan sonra. Haliyle o kisma isi baya bozuyo olayi :) Razer'in aletler guzel gibi de cok pahali. £3700 nedir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 laptop diye dusununce olmuyor tabii. ben tablet ariyordum bir sekilde tablet + laptop + handheld gaming alet olusuverdi elimde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 940M'li olan book versiyonunda denemişler OW'ı ama işte grafikler çöp gibi, çözünürlük kötü ve fps 30 lara kadar düşüyor. keyif alarak "grafikli" bir şey oynamak pek mümkün değil ne yazık ki. bana uçakta, yolda indie oynatsa yetiyor. grafik ağırlı olmayıp da cpu ve ram yiyen oyunları canavar gibi çalıştırıyor. darkest dungeon, rimworld, battle brothers falan favorilerim :)-D eski mmoların çoğu gpu intensive olmadığı için iyi çalışıyor. ben surface pro 3 de rahat rahat wow oynuyordum. albion için ben zamanında başlık açmıştı sonra millet devamını getirmiş, modlar destek getireceğiz falan demiş. Kanuni ilgini çekiyorsa deneyebilirsin, köşe takımında dokunmatik oynamak için eğlenceli olabilir. https://forum.albiononline.com/index.php/Thread/21785-Surface-Pro-Albion-Gameplay/?pageNo=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Secure Boot kapatip Linux yuklemeye de izin veriyormus bu, buna sasirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 http://store.steampowered.com/curator/6857883-Touch-friendly-games/ touch friendly games. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 oha steam ya. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Pro 4 alınır mı bu saatten sonra ? Çıkalı 1.5 sene olmuş. Pro 5 bekliyorum ama o da açıklanmadı bile daha.. kararsız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 5 tanıtılmış demin https://www.youtube.com/watch?v=TwWs2jIy4js yeni bir şey yok ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 yoga 710 aldım ben fakir olunca 900 vs daha iyi diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 https://blogs.msdn.microsoft.com/danchar/surface-book-and-surface-pro-4-high-dpi-multi-monitor-optimization-regkey-for-alternate-32-aspect-ratio-resolutions/ reg key, olmayan resolutionlari aciyor, oyunlarda baya iyi oluyor sayesinde. 1368x912 ornegin yok nedense, ama 3:2 ve baya performans saglatiyor alete. native desteklendigi icin bu cozunurluk baya da sikintisiz gorseller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 tanıtılan pro 5 değilmiş bu arada 4 için 2. nesil çıkartmışlar, 5. ayrıca gelecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Lopeth said: yoga 710 aldım ben fakir olunca 900 vs daha iyi diyorlar 910 var bende baya memnunum ya, kuş gibi alet. 13lük kasaya 14" sokmuşlar o da iyi olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 değişelim hemen, sen 1 tane daha alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 tabii abi ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar