Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milli Takım

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

ülkedeki mantığın her konuda ne kadar dandik bir halde olduğunu competitive olaylarda daha iyi görebiliyorsun işte. spordan anladığı 90% futbol olan bir ülke, maddi olarak oldukça büyük hacimli bir lig, ona rağmen yıllardır en ufak bir varlık bile gösteremiyorsun. bilgisayar algoritmasıyla random adamlar seçsen ligden şuankinden daha başarısız bir takım olamazdı teknik olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

türk futbolunda bişeylerin düzelmesi için öncelikle futbolculara uygulanan %15 olan vergiyi %45-50 lere çıkaracaksın. aradaki elde edilen gelirle de bölgesel olarak tesisleşip-altyapı kuracaksın. hadi gelirin %5ini de kendi cebinize atın ona bile okeyim çözüm çok kolay ya. win win
Sosyal ağlarda paylaş

seyretmiyordum dinliyordum, gollerde bakarım falan diye ama 2. golden sonra biraz izleyeyim dedim, baktım tek burak var ve ona orta falan yapmaya çalışıyorlar izlemedim...

lan milli takım 3 yemiş izlanda gibi bir takımdan, milleti ehhh diyip yatmaya gönderen zihniyetti ayrıca tebrik ediyorum,

başta büyük adam ve onun altında küçük adam lara sonsuz teşekkürler
http://i.hurimg.com/i/hurriyet/75/620x350/59d84ef367b0a974c8ab0b61.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Feamer said:

lan milli takım 3 yemiş izlanda gibi bir takımdan

hacı abi o izlanda 1 sene önce ingiltere'yi eleyerek euro2016 çeyrek finaline çıktı bilmiyorum biliyor musun.
elendikleri takım da turnuvanın ev sahibi ve favorisi fransa'ydı zaten. hani diğer taraftan gelseler belki de finale onlar çıkardı portekiz yerine.

hani bi de izlanda'yla normalde 10 maç yapsak 9'unu kazanırız diye bi şey de yok.
11 maçımız olmuş oldu dünkü ile, 2 galibiyet 2 beraberlik 7 mağlubiyet var adamlara karşı.
hadi biri friendly, 2-2-6. maçtan önce 2-2-5'ti durum.
neye göre izlanda gibi bir takım diyorsun bilmiyorum.

ha tabi bunları dün sahaya dolaşmak için çıkan 'adam'ları savunmak için söylemiyorum. ama izlanda'yı da küçültmek abes.
Sosyal ağlarda paylaş

Raylen said:

u-17 takımı şampiyon mu ne olmuş kendi branşında

dua edelim onlar hiç "adam" olmasın belki 2022deki dünya kupasına bir jenerasyon yakalarız

hayir olmamistir yabanci siniri kalkti gecen sene butun 15 yasindaki cocuklar futbolu birakti, 11 kisi bile bulamadik turnuvaya gonderecek.

dolar artarken dolar dustu diye haber yapanlar bunu da yapar
Sosyal ağlarda paylaş

İzlanda gruplarda öyle çok ahım şahım oynamadı.
Deplasmanda ilk galibiyetleri bile olabilir.
Bizim mallar böyle kapanan ve futbolu tamamen fizik gücüyle oynayan bi takıma karşı en ufak bi teknik beceri yada taktik anlayışla herhangi bir tarzda atak geliştiremedi. Defans zaten adamlarda Burak forvet olsa 8 10 tane atarlardı. Konuşmaya gerek yok.

Hadi hoca yeni belli bi oyun oturtamadı. Ama kadro da acaip saçma.
Karşında ki adamlar yamyam gibi... Bizim orta saha Emre-Oğuz-Nuri.
3 ünü tek başına dövecek adamları var karşı takımın. Böyle kadro kurulmaz eğer belirli bir oyun planın yoksa. Rakibe göre oyun-kadro kurarsın.
Orta saha Yusuf-Okay(Ozan?)-Nuri veya Oğuzhan olur, önünde Cenk yada Enes, kanatlarda Cengiz-Emre-Abdulkadir birini seçersin. Cb Ömer-Çağlar-Serdar hatta Kaan bile oynar. İlla Topal istiyosan da orta sahaya koyarsın.
Hem takımın göbeği diri ve sağlam olur hem kanatların hızlı ve işlevsel.
Kadroyu görünce baya ümidi kaybetmiştim zaten.
Çok küfür edesim var ama neyse artık.
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

Feamer said:

lan milli takım 3 yemiş izlanda gibi bir takımdan

hacı abi o izlanda 1 sene önce ingiltere'yi eleyerek euro2016 çeyrek finaline çıktı bilmiyorum biliyor musun.
elendikleri takım da turnuvanın ev sahibi ve favorisi fransa'ydı zaten. hani diğer taraftan gelseler belki de finale onlar çıkardı portekiz yerine.

hani bi de izlanda'yla normalde 10 maç yapsak 9'unu kazanırız diye bi şey de yok.
11 maçımız olmuş oldu dünkü ile, 2 galibiyet 2 beraberlik 7 mağlubiyet var adamlara karşı.
hadi biri friendly, 2-2-6. maçtan önce 2-2-5'ti durum.
neye göre izlanda gibi bir takım diyorsun bilmiyorum.

ha tabi bunları dün sahaya dolaşmak için çıkan 'adam'ları savunmak için söylemiyorum. ama izlanda'yı da küçültmek abes.

küçük ülke olmasından -daha doğrusu ülkecik- mütevellit, böyle bir organizasyon yaratmış olmaları ve bizim hala olmadık işler ile vakit harcamamız

yani senin neyin eksik? nüfus var, ilgi var, para var, her bir şey var

ispanya dersin fransa dersin, almanya dersin vs. bunlar zaten almış yürümüş dersin bunların seviyesine çıkmamız kısa vadede zor

izlandanın organizasyon geçmişi ne kadar?
Sosyal ağlarda paylaş

Ampute milli takımımız Avrupa şampiyonu oldu. Son dakikada beraberliği yakalayan İngiltere'yi uzatmada attığı golle yendi. Arkadaşlarla gidecektik maça, benim iş uzayınca katılamadım, onların instagramdaki fotolarıyla idare ediyorum.

Alex'inden Gomis'ine yabancılar hep tebrik etti, kendini özdeşleştirdi, sevinçlerini paylaştı. Hani PR falan diyeceksiniz de fotoraflarda gayet gerçekçi bir sevinç var yüzlerinde.

Bizim her fırsatta cebimizdeki vergilerden kürekle para alan milyonluk "A milli"lerden tebrik eden var mı? Tek kelime eden var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...