Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Adam haketmiyor demiyorum zaten, ama 4 maç paçayı kurtarma kadrosu yapmış. Bu 4 maçıda atlatıp yeni şampiyonaya tekrar aynı isimleri çağırırsa ayıp artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Milli takım tam olarak oyuncu yetiştirme yeri değil abi; kim formdaysa kaç yaşında olursa olsun oynasın. İspanya bir ara forvetsizlikten 36'lık Aduriz'i alıyordu takıma gol umudu, çünkü adam yaşına rağmen hala çok solid ve katkı verebiliyor. İtalya'da senelerce lig golcüsü Di Natale seçildi kaç yaşına gelirse gelsin. Ben Emre B.'yi eleştirmiyorum seçim açısından fakat ben tecrübeli oyuncularla bu gruptan çıkarım, jenerasyon yenilemesini sonraya atarım diyip menajer balonu Emre Mor'u oynatır, Cengiz ve Enes'i yedekte tutarsa o zaman işin boyutu çok farklı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Tahmini kadro : Volkan - Caner - Kaan - Serdar - İsmail - Emre - Cengiz Ünder - Emre Mor - Hakan - Arda - Cenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 BulletRide said: Ben Emre B.'yi eleştirmiyorum seçim açısından fakat ben tecrübeli oyuncularla bu gruptan çıkarım, jenerasyon yenilemesini sonraya atarım diyip menajer balonu Emre Mor'u oynatır, Cengiz ve Enes'i yedekte tutarsa o zaman işin boyutu çok farklı olur lige hayvan gibi giren yusuf yazıcı oturcak aylardır formsuz ne idüğü belirsiz emre mor oynayacak yazıyorum buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Benim anlamadığım, kadroya çağırmadı Oğuzhan için "3 maclik performansını beğenmedim" demiş. Seçtiği Selçuk İnan 3 haftadır oynamıyor, ozan tufan 3 haftadır isliklaniyor. Emre mor transfer görüşmesi yapmaktan antrenman yapmamıştır . Şu kafada milli takım için heyecanlanan var mı aramızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 2008'den beri var mi heyecanlanan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 oyuncu havuzu tarihin en potansiyelli belki de en iyi havuzu ama bi şekilde olmuyor ya çok ilginç. bizim milli takım kulüp seviyesinden yukarı çıkamıyor malesef. başarılı dönemlerde olduğu gibi x takım ağırlıklı bi kadro kurup eksikleri diğer oyuncularla doldurmak gerekiyor sanırım. ama artık yabancı sınırı da olmadığı için bu sistemi yapmak pek mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Terim'le kavga eden kebapçının heykelini yapmışlar: http://www.diken.com.tr/turk-futbolunun-kaderini-degistiren-adam-terimin-mekanini-bastigi-aydogdunun-heykeli-yapildi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Milli Takım planlamamız; Elemeler başlamadan önce: 'Yepyeni pırıl pırıl gençlerden önümüzdeki 10 yılın takımını yapacağız. Son 3 maç: 'ÖLÜM KALIM MAÇI HEMEN RÜŞTÜ / HAKAN / NİHAT / EMRE ÇAĞIRIN ACİLLL' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 yine de lucescu varken takımın başında, çakma imparatorun olduğundan kat kat fazla güveniyorm milli takıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Takimin basinda arda turan var ne lucescusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Arda'nin adamligi yeter 100 yilda bir gelir Arda gibisi nankorler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Heykeli dikilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 kıral burak snap atmış arda ve selçuk kankasıyla. yazık valla. siyasetti bilmemneydi lobiyi yapıyorsun. abuk subuk bir topçu bile olsan kazığı çakıyorsun. galatasaray adamdan kurtulmak üzereyken kankası kadroya aldı adamı. cenk olur enes olur ama bu takımın forveti burak olamaz. adam çin'deyken bile kadrodaydı. geldi trabzon'da 2 gol attı yine banko 11. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Gençleri de bozacaklar o kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 ilk 11 belli olmuş sol bekte ismail var. efsane bi maç bizi bekliyor galiba dsadafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Vardar'a yetmeyen ismail sener ozan topal sahada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Dk 82 Izlanda yeniliyor su an Finlere..Su o kadar iyi ki Ukrayna'yi bir yensen muthis avantaj.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 ismail hariç tam lucescu kadrosu olmuş. ortasahayı kilitle ileri 3lüyü serbest bırak takılsınlar modunda tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Hala ismail hala ozan tufan.. hayret burakı almamış onbire.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 kadro belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Maç hangi kanalda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 totemic said: Hala ismail hala ozan tufan.. hayret burakı almamış onbire.. Burak cezali.. yoksa cenki keserdi kesin.. Caner bile yedek lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 maç tv8'de. 2-1 ukrayna. bari keyifli maç olsa. son yıllarda milli maçların sonunu getiremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 yarmalenko karşısında köybaşı ve tolga mı var şimdi sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar