Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milli Takım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Isin FT boyutu bir yana, gurbetci olmayan kac futbolcu var takimda merak ettim su an.

Topal, Babacan, Ozan, Caner, Sener ve Volkan'dan baska su kadroda duzenli oynayan Turkiye dogumlu yok di mi.

O da ilginc mesela.

TD rezalet, futbolcular kotu, olanlarin iyileri de yurtdisi dogumlu dfs.
Mesaj tarihi:
yeniçeriliğin olduğu yerde başarı gelmez. bunun yaratıcısı terim. şimdi gençlerle gurbetçilerle top oynatmaya çalışıyor falan sdfs.

mecbur kaleye volkan'ı koyacan. göbeğe selcuk'u koyucan. arda'yı da oynatıcan.

nuri'ler hakan'lar dortmund'da orda burda oynar ama vizyonsuzluğun olduğu yerde iş yapamazlar.

o yüzden direkt gs bjk fb karması yapıcan. yeniçeriler isterse başarı gelir istemezse gelmez. sistem tamamen bundan ibaret. morinyo gelse ağlayarak geri döner.
Mesaj tarihi:
selçuk inan yaşadığı sürece bu takımda 11 çıkmalı ya, net yokluğu aranıyor bana kalırsa.

zaten topal, balta, selçuk, caner, burak, arda ölüleri bile 11 giymeli. gg, burak, ayı volkan her şekilde kadroda olmalı net yani. hatta ayı volkie kalede olmalı.

gençleri bunları arasına serpiştireceksin. bunların yanında onların yerini almak üzere üstüne koymalarını sağlayacaksın bu kadar basit.

Ben halen Selçuk kadar işini basit ve kaliteli yapan orta sahamız olduğunu düşünmüyorum. FT sürekli Selçuk'un yaptıklarını Ozan'dan bekliyor ama yok yani olmuyor. Neyse gerçi kaç defa konuşuldu bunlar bir şey değişmeyecek.

Milli zihniyet ne ki takımın zihniyeti beklentileri böylesine karşılasın. Bu ülkeye bu takım bence fazla bile başarılı.
Mesaj tarihi:
snijder yoksa selçuk oynar hakkaten

burak'ı almıyorsan sinan gümüş'ü çağır

yedekte mevlüt bekliyor

her maç yenileim sorun değild ed hayvan gibi para veriliyor yazık
Mesaj tarihi:
SenariouS said:

behran said:

istifa edemedi bir turlu su pislik. Coktu ulkenin basina

ulkedeki genel hal bu
su lafi ulkedeki zilyon tane adam icin soyleyebilirsin

aynen. ülkede bir yere çöken kalıyor. kaymağını bitirmeden gitmiyor hiçbir şekilde. her mevkide adam var böyle. yazık..
Mesaj tarihi:
Milli takım rezil top oynuyor abi. Mesela Euro elemelerine de çok kötü başlamıştık Çek'lere yenildik evimizde, Letonya'yı yenemedik vs ama adam gibi top oynuyordu takım salak hatalardan gidiyordu maçlar. Bu elemelerde hiçbir reaksiyon yok, kaderine razı bir takım çıkıyor maça. Güle oynaya koydu İzlanda bize

Zaten WC'ye katılmak çok zor, lider çıkamazsan 2. olsan bile kafadan playoff. Hırvatistan ve İzlanda'yı geçmek mümkün değil, Ukrayna da bizden üstte duruyor. Kosova'ya deplasmanda kaybedersek sonuncu falan bile bitiririz shdfhsdf
Mesaj tarihi:
ya biz izlanda ile su an adanada mac yapsak gene cakar gecerler.Maci orta okul takimi ile lise takiminin maci gibiydi.Bizimkiler coluk cocuk gibi kaldi vikinglerin yaninda. Ayakta duramadilar toprak yaladilar sürekli.
Mesaj tarihi:
Dün maçta kadro ne kadar farklı olursa olsun kazanamazdık.
Takım da ciddi bi sistem ve mental eksiklik var. Adamlar futbol oynadı. Biz naptık anlamadım.

Yediğimiz 2.gol ve maçın başında ofsayt sanıp defansın el kol kaldırdığı ama Canerin ofsaytı bozduğu pozisyon bildiğin rezalet.
Bunlar 1.ligde oynayan Intere transfer olmuş, Leverkusenin 11inde oynayan adamlar. Bu hataları nasıl yaparlar? Inanılmaz saçma bi gol yemiş olabiliriz ama hemen peşinden 2 dakika da 2 tane %100 pozisyon vermek amatör takım işi. Direk mental çöküş.

Bunların sebebi de bana Ft gibi geliyor. Bu adamlara 0 dan futbol öğretmiceksin ki sen. Biraz eklemeler yap, basit bi sistem oturtup takıma devam et.
Hala düşündükçe çıldırıyorum nası ofsaytı bozdular 2 pozisyonda da.
Rezalet ötesi resmen.
Ukrayna maçında da arkaya aptal aptal adamlar kaçırdık. Bu tarz pozisyonların direk ofsayt olması gerekir. Ft bunu görüp nasıl müdahele etmez taktik antremanlarda?? Anlamıyorum. Ft nin acilen kendine çeki düzen vermesi gerekir.

Ayrıca görüldü ki kadro seçimiyle de alakası yok kötü oyunun ve sonuçların. Ardayı alsaydı Arda dün hat-trick yapmayacaktı sonuçta. Kaldı ki Caner ve Yasin dışında çok kötü oynayan kimse de yoktu dün. Olay Ft nin kadro seçimi değil. Oynadığımız oyun futbol değil. Her maç birbirinden alakasız farklı taktikler. Göz göre göre yanlış oyuncu tercihleri de etken tabi ama kimse ne yapacağını bilmiyor gibi takımda. Ben dün tamamen ümidimi kaybettim Ft ye karşı... Acilen düzelmesi lazım. Bildiğimiz Ft bu değil.
Mesaj tarihi:
maçı izlemedim ama emre mor'u tek forvet oynatmış galiba ahhuasha lol ya.

fatoya biraz saygım vardı ama o da kalmadı. hayır halkın futbolcularla alıp veremediği bi şey de yok ki aslında. tutturmuş özür dilesinler diye.
biri de çıkıp asıl sen özür dile gavat demiyor galiba asıl ona şaşırıyorum ben.
Mesaj tarihi:
"Rüştü Reçber" said:

Artık sana inanmıyoruz

10.10.2016 Pazartesi
BÜYÜK bir acıyla sarsıldığımız hain saldırının ardından ülke insanımı teselli edecek tek şey dün akşam alınacak bir galibiyetti. Ama olmadı, sağlık olsun.
- Sahada ne oynayacağını bilen ama ne oynatıldığını bilmeyen futbolculara sahiptik. İyi niyetli ve kaliteli futbolcu olmak, sahada ne yapacağınızı bilmezseniz hiç bir anlam ifade etmez. Dün de bunu gördük.

- Yine çıkar birileri, farklı fıkra anlatır. Belki biz de dinler güleriz. Belki bu sefer konuyu alınmayan oyunculara getirir, bu sefer milli takımda olmadan da zarar verdikleri masalını anlatır. Biz de bir şey anlatacakmış gibi yine dinleriz.

EMEKLİLİK HİZMETİ!

- Yine çıkar birileri, 'malzeme bu' der, yine çıkar birileri 'öğrenmemiz gereken çok şey var' der, yine çıkar birileri 'ileriye yatırım yapıyoruz' der, yine çıkar birileri, önümüzdeki maça 5 kişiyi çağırmaz ve 'halktan özür dilesinler' der. Yine çıkar birileri 'biz içeride nelerle boğuşuyoruz' der...

- Herkesi inandırabilirsiniz, herkesi ikna edebilirsiniz (ki zannetmiyorum) ama beni gram inandıramıyorsunuz yani kandıramıyorsunuz.

- Her maça ülkenin milli takımını kaos içinde hazırlamayı vazife edinmiş, kendisi ile çekişen, hatta söylediklerinin anlamını çözemez hale gelen bir ombudsman izlenimi veren, ülke içinde tartışılır hale gelen, saygıyı, sevgiyle değil de korku ve tehditle almaya çalışan sayın Fatih Terim, son 3 yıldır hiçbir şey vermediğin Türk futboluna belki de en iyi katkıyı emekli olarak verebilirsiniz..

http://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar/rustu-recber_544/artik-sana-inanmiyoruz_40244230
Mesaj tarihi:
Feamer said:

"Rüştü Reçber" said:

Artık sana inanmıyoruz

- Her maça ülkenin milli takımını kaos içinde hazırlamayı vazife edinmiş, kendisi ile çekişen, hatta söylediklerinin anlamını çözemez hale gelen bir ombudsman izlenimi veren, ülke içinde tartışılır hale gelen, saygıyı, sevgiyle değil de korku ve tehditle almaya çalışan sayın Fatih Terim, son 3 yıldır hiçbir şey vermediğin Türk futboluna belki de en iyi katkıyı emekli olarak verebilirsiniz..

http://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar/rustu-recber_544/artik-sana-inanmiyoruz_40244230

Rüştü Reçber: Fatih Terim ölüyü bile mezardan kaldırıp top oynatır
http://www.hurriyet.com.tr/rustu-recber-fatih-terim-oluyu-bile-mezardan-kaldirip-top-oynatir-40099841?_sgm_source=40099841&_sgm_campaign=scn_b1056a2348fea002&_sgm_action=click

YLE BİR KONUŞMA YAPARDI Kİ..."
Milli Takımlar Direktörü Fatih Terim ile ilgili sorulan bir soruya Reçber, "Seveni olur, sevmeyeni ama hepimizin saygı duyması gereken bir isim. Biz duygularımızla hareket eden bir toplumun bireyleriyiz. Karşınızdaki insanın duygularını iyi anlayıp ifade ederseniz, başarıya giden yolda önemli bir adım atmış olursunuz. Fatih Terim de taktik, teknik konularını iyi bilen biri olması dışında, bu konuları da kullanan başarılı bir hocadır. Dolayısıyla biz gençlik yıllarımızda Fatih Terim'den şunu gördük. Öyle bir konuşma yapardı ki bize, büyüklerimizin dediği gibi ölüyü bile mezardan kaldırıp top oynatacak duruma getirirdi" şeklinde konuştu.
Mesaj tarihi:
kayserili said:

Ft bunu görüp nasıl müdahele etmez taktik antremanlarda?? Anlamıyorum.

taktik antrenman mı hehehehe
antrenmanda taktik çalıştırdığını zannetmiyorum. muhtemelen maç öncesi soyunma odasında anlatıyordur bişeyler.
Mesaj tarihi:

Hakemin faul düdüğünü çalmasına rağmen öfkesini kontrol edemeyen Emre 1,90'lık Langkamp'ı itince kırmızı kart gördü.

Bu adamdan cacık olmaz bu kafa ile. Gelir TR ye yakın zamanda.

Mesaj tarihi:
Pozisyonu gordum ben stream de de cok bisi yapmadi aslinda adam tuttu tuttu du bu da sonunda ittirdi, rakip saglam rol yapti. Kirmiziyla alakasi yoktu bence.
  • Yeni Oluştur...