Cuce Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 hayvan gıbı grıbım bıde dronsıt olmussum sınırım no ıkı yudum arasında nefessız kalıp su ıcemıyorum son guxumle patıye uazıuorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 no bunu cozemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 112 ye çağrı at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 bronşit mi? bronşitken solunum testine girmiştim, %30 çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 gecmis olsun ben de hastayim salgın var heralde 5-6 kisi hastayim diye geziyordu dün bol ılık su için gripte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 valla o kadar ağır grip geçiriyorsan doktora git bence. normal değil genç adamın ölüyormuşcasına grip geçirmesi. salgın var millet bu aralar tekrar domuz gribinden ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 cuce adam mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 degil midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 gecirdim dommmuz, doktora gittim hastaneye verdiler bişeyler. su anda artık bacaklarım tutmuyo ağrıda halsizlikten. buraya geldim ve yatağa dönemiycem nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Marty said: no bunu cozemedim bozuk çok. ben milletin mesajlarını decrypt ede ede expert oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 bana hasta degilde alköllü gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 oksuruk suruplarinda da var alkol onlardan mi dikti acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 cok hastayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 hastaneye git iki iğne çaksınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 ben de mal gibi yattım tüm gün. ne nalet hastalıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 geçmiş olsun gökçen, ben de hasta oldum evde montla gezicem nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Wishmaster said: Marty said: no bunu cozemedim bozuk çok. ben milletin mesajlarını decrypt ede ede expert oldum. haa, ben basini "sanirim" diye tercume edince gerisi sacma geldi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 2 gündür acildeyim 3 gündürde hastanelerde. şimdi yeni geldim eve. cok kötü bişi hastalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 gecmis olsun o nasil grip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 normal bi gribe asırı ilac vemişler. karaciger zorlanmıs. kas yıkımı ve kas ilhitabı baslamıs bacaklarda. o yüzden ağrılı geciyomus cok hefen hafta. sırf dün sanırım 6 litre serum verdiler. sanırım yıl basında bile icmedim bişi, doktorlar gelip gelip karaciger deperlerinin yüksekliğinden cokmu ıcıyosun falan diye sordular iki gün. bacakta ağrı ve gücsüzlük yürütmuyo ama en azından en azından oturabiliyorum. artık kontrolle falan bi haftaya ayaklanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 dikkat edin abi kendinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 geçmiş olsun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Cüce daha Erebor'a raid yapacağız dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 bu yaşta hasta olmayı nasıl başarıyorsunuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Of geçmiş olsun ya fazla ilaç vermek nasıl bir öküzlüktür amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar