ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 http://theverge.com/e/7994672?utm_campaign=theverge&utm_content=article&utm_medium=social&utm_source=twitter Microsoft internet Explorer markasını bırakıyormuş. Yeni proce geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Spartan mi ne cıkıyordu. Saçma bir karar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 yenilikler devrimsel olmasa da (browserda ne olacaktı zaten asdasd) benim çok işime geldi. dijital not alma, dijital not tutmanın geliştirilmesi benim hoşuma gidiyor. samsung'da not tutuyorum kaç aydır, yakında surface pro'a geçeceğim, builtin browser note taking'i web boyutunda desteklerse ne ala. zaten yaptığımız şeydi sadece 1 adım düşürmüşler işte, good enough. performans ve kullanılabilirlik iyi olsun da gerisi tatava. one note bu arada çok geride bu konuda. ever note'a kıyasla falan baya komik haldeler. umarım one note'u da paralel geliştirmeye devam edeler. surface'a yatırım yaptıklarını düşündüğünde geliştirmeye devam ederler diye düşünüyorum ama görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 adam gibi .net ile yazilmis open source bir browser cikarip, birde ona developerlarin extension gelistirebilecegi bir windows market acarlarsa super olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 bende direkt kendi reklamlarini kakalayacaklari daha cok bilgi emen daha gugilimsi birseyi verecekler damardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 nası saçma karar millet in yapacak esprisi kalmadı explorer ile ilgili. artı önceki versiyonları cidden kötü e-ticaret ile ilgili çalışıyorum her yerde ie ile ilgili if ler var standartı farklı oldugundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Ohoo Spartan'ı tanıtalı çok oldu ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 kaç aylık haber hakkaten skdjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 kız arkadaşımın laptop'ında haliyle windows 8 var. dün tarayıcıyla ilgili sorun yaşayınca IE aç dedim. yok ki dedi. baktım gerçekten search kısmına internet explorer yazınca download etme kısmı açılıyor bill gates silmiş IE'yi çoktan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 spartan 2. yan bi browser olmıcak mıydı? explorer ında sadece ismi değişicekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 O e simgesini nasil unuta agiz zalim gates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 vivaldi güzele benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 MelihMercan said: vivaldi güzele benziyor. Daha epeyi yolu var ama gelecek vaat ediyor bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 netscape'i özlüyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 neyini özlüyon dayı her sitede hata verirdi uyumluluk yok bir şey yok. iconları güzeldi o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 çocukluğumu hatırlatıyor yıl 1999 veezygo falan reklamında özkan oynardı hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar