Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deri Ceket

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Ya şöyle harbiden güzel bi deri ceket arıyorum, Desa ve Derimod mağazalarına da baktım ama fiyatları çok uçuk buldum. 600'den aşağı inmiyor oralar. 200-350 aralığında gezinmek istiyorum özellikle, var mı tavsiyesi olan?

Kafamdaki model de bu (Slaven Bilic), cebi falan bol, amblem logo tarzı şeyler de hoşuma gidiyor; dümdüz olmak zorunda değil yani.

Mesaj tarihi:
hudson deri var istanbulda, sitesi de var google da bulabilirsin.Git bak güzel indirimler oluyor.

Onun dışında diktiricen abi, zeytinburnunda dericiler var git ölçünü alsınlar keseye uygun bişey bulabilirsin.
Mesaj tarihi:
Deri cekette paraya kıyacaksın; görüntüden ziyade deri kalitesi farkediyor. Ucuz gerçek deri alırsan 2 gün sonra başlar parçalanmaya.

Eğer para veremeyeceksen suni deri falan ara.
Mesaj tarihi:
225 veya 250 ye aldim kahve renk mis gibi giyiyorum. Bir sey olur diye titizleniyorum. Ozel sipariste verebilirsin. Adamlar kendisi dikip satiyor
Mesaj tarihi:
pişmanlıktır motor kullanmıyorsan.
Bende var 1 tane bıçak saplasan girmez. Ama ağır ve bakım yapmazsan koku yapıyor. Tek parça yada yamalı olması fiyatı değiştiriyor.
Red Skin ve Wilsons Leather bak baya iyiler.
Mesaj tarihi:
Claiborne said:

imamizer said:

o montu sen giyince düşündüğün gibi durmayacak. 90 larda burhan çaçan klibini yaşayacaksın giydikçe.

mont da gayet müsait görünüyor şu tanıma

temsili video

Mesaj tarihi:
Ben de aslında yeni aldım geçen sene ama bu sene şu montu gördüm. Çok hoşuma gitti. Burada boktan çıkmış, normalde daha da iyyidi.

http://shop.diesel.com/l-sledyc/00SFPI0PAGU.html?dwvar_00SFPI0PAGU_color=900#start=1

ama fiyat çok işte :) 2k TL
  • Yeni Oluştur...