AscAnsio Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Ya şöyle harbiden güzel bi deri ceket arıyorum, Desa ve Derimod mağazalarına da baktım ama fiyatları çok uçuk buldum. 600'den aşağı inmiyor oralar. 200-350 aralığında gezinmek istiyorum özellikle, var mı tavsiyesi olan? Kafamdaki model de bu (Slaven Bilic), cebi falan bol, amblem logo tarzı şeyler de hoşuma gidiyor; dümdüz olmak zorunda değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 paraya kıyman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 zeytinburnuna git belki ucuzdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 hudson deri var istanbulda, sitesi de var google da bulabilirsin.Git bak güzel indirimler oluyor. Onun dışında diktiricen abi, zeytinburnunda dericiler var git ölçünü alsınlar keseye uygun bişey bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 o montu sen giyince düşündüğün gibi durmayacak. 90 larda burhan çaçan klibini yaşayacaksın giydikçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 arkadaki de monta hayran kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 o yengenin plakasini aliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 bilicin cekette kötüymüş napıcan bunu ismail yk olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Deri cekette paraya kıyacaksın; görüntüden ziyade deri kalitesi farkediyor. Ucuz gerçek deri alırsan 2 gün sonra başlar parçalanmaya. Eğer para veremeyeceksen suni deri falan ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 defactoya bak kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 H&M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 450ye falan çıkabilirsen massimo duttiden güzel bi deri ceket alırsın indirim falan vardır şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Usak deri ceketciler var 200-250 tl civari bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 ne derisi istiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 225 veya 250 ye aldim kahve renk mis gibi giyiyorum. Bir sey olur diye titizleniyorum. Ozel sipariste verebilirsin. Adamlar kendisi dikip satiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 imamizer said: o montu sen giyince düşündüğün gibi durmayacak. 90 larda burhan çaçan klibini yaşayacaksın giydikçe. mont da gayet müsait görünüyor şu tanıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Bende şu var 500 tl almıştım.Görüntüyse görüntü terminatör kafası yaşatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 450 e massimo'da nasıl deri oluyor lan ben hiçbir indiridme o kadar ucuza görmedim, denk gelmedi demek ki normal ceketler 300 ün altına düşmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 pişmanlıktır motor kullanmıyorsan. Bende var 1 tane bıçak saplasan girmez. Ama ağır ve bakım yapmazsan koku yapıyor. Tek parça yada yamalı olması fiyatı değiştiriyor. Red Skin ve Wilsons Leather bak baya iyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Claiborne said: imamizer said: o montu sen giyince düşündüğün gibi durmayacak. 90 larda burhan çaçan klibini yaşayacaksın giydikçe. mont da gayet müsait görünüyor şu tanıma temsili video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Kış bitti, bu saatten sonra deri ceketi napacan, pişik olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 deri ceket baharda giyilir. yağmur bozduğundan dolayı. tam ilkbaharın ilk ayları ile sonbaharın ilk ayları giyilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Ben de aslında yeni aldım geçen sene ama bu sene şu montu gördüm. Çok hoşuma gitti. Burada boktan çıkmış, normalde daha da iyyidi. http://shop.diesel.com/l-sledyc/00SFPI0PAGU.html?dwvar_00SFPI0PAGU_color=900#start=1 ama fiyat çok işte :) 2k TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 baya çirkin çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar