DoruK Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 sabonis said: aquila said: umarim lastiklerini keserler. sdfusahfudashfa türk milleti gerçekten inanılmaz bir millet ya. enayilik olarak gördüğü 3 kuruş için neler düşünür, neler yapar. ama sonra gider nelere binlerce lira bayılır...her millet oyle hangi harcamayi gerekli gordugune gore degisir cok acayip bir konu gercekten su yalniz, senin cok sacma buldugun harcama baska adama normal gelir hic batmaz ama o da senin normal gorecegin bir harcamada 5 kurusun hesabini yapar bunalima girer falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 kozyatagina arabayla gitmek ayri bir cilginlik. hal trafigi ayri gumruk trafigi ayri daha bugun gittim kozyatagi carrefour'a su an dudagimda ucuk var o stressten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 1kg cıva 150$ falan lan sfsşdfsdf taş yerinde ağırdır http://image.slidesharecdn.com/toxicao2-131209063728-phpapp01/95/doenas-causadas-por-substncias-toxicas-cromo-nquel-mercrio-mangans-13-638.jpg?cb=1386592817 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Civa yerine adamantium kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 neyse ben bi çözüm buldum gibi. deneyince işe yarıyormu anlıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Joker said: forgiver said: babanın arassı mı var lan kim kaparsa o koyar iyide şartlar eşit değil adamın mesai 6 da başlıyor benim mesai 10'da. bende şartları lehime çevirip eşitlik sağlıyorum. yersen ayıp etmişler cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 DoruK said: sabonis said: aquila said: umarim lastiklerini keserler. sdfusahfudashfa türk milleti gerçekten inanılmaz bir millet ya. enayilik olarak gördüğü 3 kuruş için neler düşünür, neler yapar. ama sonra gider nelere binlerce lira bayılır...her millet oyle hangi harcamayi gerekli gordugune gore degisir cok acayip bir konu gercekten su yalniz, senin cok sacma buldugun harcama baska adama normal gelir hic batmaz ama o da senin normal gorecegin bir harcamada 5 kurusun hesabini yapar bunalima girer falan evet altına minimum 30k verip araba çekiyorsun. dana gibi yakıt alıyorsun her ay. bütün rahatın yerinde olsun paşa paşa arabayla git gel istiyorsun ama ayda 200 tl vermek koyuyor ve geri kalan bütün dünya salak ben akıllıyım diyerek çakallık peşinde gidiyorsun. bütün dünya da aynen bunu yapıyor... yav he he. sadece kendilerinin akıllı olduğunu sanan tek millet biz ve italyanlar ya herhalde. benim işim hallolsun, geri kalan toplumun geri kalanı boka batmış olsa da önemli diil. aynı mantıkla ters yola girerler, aynı mantıkla emniyet şeridini kullanırlar. neymiş "ama acelem var" "evet ters yöne girdim ama 15 metre gidiyorum sadece yol ver de geçeyim" falan. sinirleniyorum yaw yazdıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 tebeşirle yere insan vucudu çiziyosun. etrafınıda şeritle çevreliyosun dikdörtgen olarak. bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 dubayı koy,dubanın etrafına köpek boku sür kimse ellemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 civayla oynamayın lan salığa zararlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 @sabonis neden ben veriyorum 200 tl? herkes aynı saatte arabayla gelsin açıkta kalanlar versin 200'ü. o zaman eşit şartlarda olur laf etmem, kapamadım park yeri derim kaderime razı olurum. ama burda mesai saatim yüzünden sadece bana patlıyor durum. diğerleride aynen bana patlamıyor nasıl olsa diye umrunda değil. ben birazcık adalet getiriyorum olaya. bakış açısını kaçırıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 http://www.kadinsirlari.com/wp-content/uploads/2013/07/bak%C4%B1%C5%9F-a%C3%A7%C4%B1s%C4%B1-karikat%C3%BCr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Aynı sorun bende de vardı arabayı sattım ve öyle rahatım ki anlatamam. Araba park etmek için yer arayanları gördükçe ne eziyet çekmişim lan diyorum. Park sorunundan arabayı kullanamaz olmuştum. Acil bir şey içinse eve en yakın taksi durağı ( evime 50 metre) telefon numarasını kaydettim oldu bitti. Tatile giderken bütün evi yüklenme derdim bitti.Evinin bahçesine otopark yapıp girmeye üşenen ve sokağa bırakan kazmalardan da kurtuldum. Mtv,ötv,mazot,ıvır zıvır derdi bitti. Çocuk arabaya kustu derdi de bitti. Şaşırdığım konu ise adamların 500+ milyarlık villaları var ve gelip benimle otopark yarışına giriyorlar evimin çevresinde. Bu gibi kazmalardan da kurtulmam ayrı güzel. Araba kiralama şirketlerinin arabalarından kurtulmamın rahatlığı bi başka güzel. Evimin 300-500 metre çapında 50+ Rent a car var desem yalan olmaz. En temiz çözüm arabayı sat. Otobüs falan beklersin ama kafan rahat. Böyle böyle kanser olur adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 toxic olmuş burası garbage dan çok. senin çakal olmayıp kaba olan türlerin var. Onlar o dubaya denk gelirse neden böyle dediğimizi onlar sana anlatacak belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Arabayı iyi ki satmışım lan bak kendimi bi kere daha tebrik ettim. Gerçi satmak zorunda kaldım ev için ama olsun. Araba yıkama derdi, bakım derdi, otobüs ve minibüs terörü. Şu kentsel dönüşüm olayı gelirken her daire için 2 otopark ve misafir otoparkı maddesi konsa az gelir benim kaldığım çevre için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Duba olayına gelirsek ; o dubayı yere sabitle ve park ederken üstüne sür ve dubaları eğerek park et. Böyle araba üstüne gelince kırılmayan, yamulmayan esnek bir şey seç ve gittiğinde duba tekrar düzelip eski haline gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 offffff. http://www.kapanbariyer.net/images/otopark%20diregi-355.jpg niye böyle saçmasınız abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 bi gun birine denk gelirsin, o dubayi sana sabitler, bi daha da sana park eden olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 yardim cagirisina ithafen http://fc04.deviantart.net/fs70/f/2012/198/4/2/macro___changelings_not_ur_personal_army_by_masterplanner-d57nkmz.png bide "adamin mesai 6 da basliyor, benim 10da bu haksizlik" demekte ironinin dibi olmus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 dubayı musait bi yerine monte etmesinler, dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 simdi size bir app fikri veriyorum, zengin olan gorsun beni ileride.. burdaki yaziyida copyright olarak koyuyorum sdfsdf bu konudan oncede aklimda vardi gerci bu fikir ama, zaman yok iste emenike. - simdi arabani cok sote bi yere parketmissin. parkederken app'e giriyosun park ettim diye, daha sonra cikis yapican 10 dakikan falan var, var mi lan ole belese? (buda appin ismi olabilir bu arada) hemen application a giriyosn ben cikis yapicam 10 dakika sonra diye, o civarda park yeri arayipta bulamayan bir arkadasa 2tl karsilinda yerini veriyorsun. tabi parayi odeyen specific olarak locasyonu goruyo, digerleri sadece yaklasik yeri gordugu icin tam yeri kestiremiyolar. nese parayi yatiran arkadasin plakasi bekleyen notification olarak geliyo, oda onu gorup cikiyo yerinden. ha adam gidipte park edemezse request refund istiyor, app bakiyor lan bunun locasyonu cidden park yerinde degil mi gibisinden yapistiriyor refund i. e tabi isin icine reputation falan girdigi icin guvenilir olmayan kisiler banlaniyor sistemden. uu beybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Joker said: forgiver said: babanın arassı mı var lan kim kaparsa o koyar iyide şartlar eşit değil adamın mesai 6 da başlıyor benim mesai 10'da. bende şartları lehime çevirip eşitlik sağlıyorum. yersen sende sabah 6 da git işe şartları eşitlemiş olursun adamla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 reyou said: simdi size bir app fikri veriyorum, zengin olan gorsun beni ileride.. burdaki yaziyida copyright olarak koyuyorum sdfsdf bu konudan oncede aklimda vardi gerci bu fikir ama, zaman yok iste emenike. - simdi arabani cok sote bi yere parketmissin. parkederken app'e giriyosun park ettim diye, daha sonra cikis yapican 10 dakikan falan var, var mi lan ole belese? (buda appin ismi olabilir bu arada) hemen application a giriyosn ben cikis yapicam 10 dakika sonra diye, o civarda park yeri arayipta bulamayan bir arkadasa 2tl karsilinda yerini veriyorsun. tabi parayi odeyen specific olarak locasyonu goruyo, digerleri sadece yaklasik yeri gordugu icin tam yeri kestiremiyolar. nese parayi yatiran arkadasin plakasi bekleyen notification olarak geliyo, oda onu gorup cikiyo yerinden. ha adam gidipte park edemezse request refund istiyor, app bakiyor lan bunun locasyonu cidden park yerinde degil mi gibisinden yapistiriyor refund i. e tabi isin icine reputation falan girdigi icin guvenilir olmayan kisiler banlaniyor sistemden. uu beybi. bu tutar aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 ise erken git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 sen nası bi dallamaymışsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar