Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 23. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 8 Mart Pazar - 19.00

fenn

Öne çıkan mesajlar

CuteButPsycho said:

iyide alex geldiği zaman dünya yıldızı olarak mı geldi ? 18 yaşında gelse ne olur. Fenerbahçe'de iyi performans sergiledi o ayrı. Geldiği zaman bi şınayder, drogba, anelka, hagi vs değildi değildi yani.

Brezilya milli takımındaydı yetmez mi?

Jö geldi gerçi bize de o da milli forma giyiyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray'ın derbilerdeki başarısının anahtarı Melo. Olmaması büyük şanssızlık, tek avantajlı yanı kırmızı kart riskini biraz azalttı bizim tarafın.

Olcan-Sneijder-Yasin üçlüsü solda Fenerbahçe duvar örse de pozisyon yaratacaktır, standart oyunlarını oynadıkları takdirde gol buluruz 1-2 tane. 1-1, 2-2 falan biter

Umarım Diego'nun dünkü resitalinden sonra İso ilk 11'de başlatır, Alper de yokken orta sahada pozisyon yaratabilecek tek oyuncu. Ay hadi inşallah
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe ve taraftarı açısından daha stresli olmaya başladı Kadıköy'deki maçlar. Galatasaray artık daha rahat geliyor. Kimse neden yenildiniz demez GS'ye. Ama Fenerbahçe yenilmezlik olayını devam ettirmek zorunda. Futbolcu ve taraftarda bu korku var. Maça gitmeye korktum 16 yıl sonra bir ilke tanık olmamak için. GS zaten lig başında -3 yazıyor tabelada ,Kadıköy maçı için.
Sosyal ağlarda paylaş

(tu)

kesinlikle baskı her yıl artıyor, eminim futbolcular bile kendi kendilerini yiyordur 20 sene sonra yapılacak programlarda galatasarayın 16 sene aradan sonra kadıköyde yendikleri kadronun futbolcularından olmamak için.

düşünsene abi işte atıyorum 2030 senesinde lig tv program yapıyor galatasaraya kadıköyde yenilmezlik serisini kaybettiğin maçın özeti kadrosu falan veriliyor yazıyor orda mehmet egemen bekir emre falan sfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

Radyolarda Tv kanallarında Galatasarayın sol beki Olcan mı Telles mi olur/olmalı tartışması var. Yahu tecrübesiyle, defansif özellkleri ile Hakan Balta adı neden seçenekler arasında hiç yok bu spor yorumcularının dilinde? Sakat cezalı falan mı adam?

Ben de bir gün önceden havaya girdim valla heyecanla bekliyorum maç saatini.

Tahminim ilk yarı:2 maç sonu:0
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...