Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 9-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Olmaz. Farklı şakalı mesaj yazacaksan bu senenin modası Rabia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Rewendor said: benjani said: yenilirsek aziz'in tahtı sallanır, hedefe oturabilir.muhtemelen yem olarak ismail kartal'ın kellesini alır.aziz için çok önemli bir maç. GS bu maçı 20-0 bile kazansa Aziz'in tahtına bir şey olmaz, maç oynanırken sahaya meteor düşme ihtimali maç sonucu yüzünden Aziz'in istifa etmesinden daha fazla :) istifa eder demedim ama cidden biraz hedefe oturacak.özellikle okul açığa bilet satışı yaptırmadığı için tepki alacak ama aziz bu, bir şekilde hedef saptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 bu sezon GS yenilmez artik gencler bosa heves yapmayin. en kotu berabere biter. mantiken ve istatistiksel olarak sneijder bafiler bilezik gibi gecirir yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Ne zaman GS daha favori ise o sene daha çok attı fener. Bu sene de BJK'lı kalbimden geçen FBnin yenmesi açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 şike kardeşliğidir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 said: "Galatasaray'ı öyle bir yenelim ki bir daha Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenme fikrini akıllarından bile geçirme cesaretini gösteremesinler." Fb li futbolcuların ortak görüşü buymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 önce konya'yı yensin dingiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 yine maçtan önce en çok gsliler konuşuyor. sanırım bir değişiklik olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 en az 3 tane atcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Bana fener seyirci ustunlugunu kullanarak 1-0 alacak gibi geliyor ama hamza faktoru umudumu yesertiyor. Beraber biter bu ve oyle e kalir her iki taraftarda. Temennim 1-0 vega 2-1 yenmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 hamza ne ki faktörü olsun hamza(1+oğlu) faktörü salla integral falan alsan bişeye benzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Berabere bu maç yine, 2-2 felan 1 kırmızı 1 penaltı da var ama penaltı kaçacak bu sefer heuah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 ankette gs önde ya. yapmayın olm fenere basın. her yerden totem yapmamız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Şu maçta olur da yenersek galatasaray değil Şınayder galip gelecek. Cidden ya. Bundan 5 yıl öncesinde Şınayder gelecek. Ökküz gibi oynayacak. Arapaslar şutlar bilmem ne atacak deseler git bi çay koy gel derdim. Bayaa bayaa oturduk. Kıçı kırık ligimizde 35+ yaşına gelmemiş bir dünya yıldızını izliyoruz. Adam da yatmıyor. Oynuyor. Ben Şınayder olsam. Burakla beraber oynuyor olsam kesin "Alın lan beni burdan" derdim heralde. Adam azimle oynuyor. Maç falan seçtiği de yok. http://www.youtube.com/watch?v=cqdx3IOVox4 15. saniyede yaptığı tek topu yapabilecek hem teknik hem de oyun görüşüne sahip kaç topçu var ki? Yürü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 35 yaş kim için yazıldı anlamadım ben. Adam daha yeni 30 oldu ki geldiğinde 29 yaşındaydı. Anlayamadım tam olarak. Ronaldo'dan 1 yaş büyük adam. Neyle tartıyoruz adamı anlayamadım hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Demek istediğim, Carlos'u ve Drogba'yı da Türkiye'de izledik ama yaşlıydılar. Şınayder ise nispeten genç yaşında geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Alex 18 inde geldi nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 alex? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 De souza alex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Var mı maça gelen pati? Migros tribününde olacağım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 biz paralı köpeğiz abi migros'ta maç izleyemeyiz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 iyide alex geldiği zaman dünya yıldızı olarak mı geldi ? 18 yaşında gelse ne olur. Fenerbahçe'de iyi performans sergiledi o ayrı. Geldiği zaman bi şınayder, drogba, anelka, hagi vs değildi değildi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Melo var mi? Yok ... Ozaman dusunmeden fb ye oynayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Alex te tarih oldu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar