forgiver Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 LİDERRRRRRRRRRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 fizban said: Kac para hakemlerin tarifesi ya Geçen hafta olcanı atama bu hafta muslerayı atama gs ın niye maddi sıkıntı çektiği belli para hakemlere gidiyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 bu arada gecen hafta olcana kırmızı kart diyenlere de hakemlere egitim veren heriften cevabı. havada kontrol edilmemis/kontrol etse de direk olarak kaleye hareket edecegi acık olmayan pozisyonda kırmızı vermeyin sarı verin diye talimat vermisler. talimata gore dogru olcanın kırmızı almaması. 6 ayda bir degistiriyolar kuralları kafalarına gore. laf edecekseniz ona ediceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 valla bizde en azindan adam atamiyolar, macin sonucuna direk etki eden penaltilari siz daha iyi bilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Yasinle sabriyi çıkartınca BİTTİ takım. Beri Olcan-Cemali yapsaydın be hoca beee :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 son 2 sayfa, yüzsüzlük turnusolu, iyi akşamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 zaten olcan keske kırmızı alsaymıs. iyiki orta acıyo yani. herkes sol kanattan bombos geliyo. 10 tane tertemiz atak yaptı herifler. sonra hamza gitti atak yedigimiz kanatta top tutan herifi cıkarıp sacma sapan aylardır oynamayan oyuncuyu mevkisi dısına koydu. kodugumun aptalı ya(hamza). uilenbergle konusucan pasam. herif veriyo egitimini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 besiktas sen bi cik aradan, abiler konusuyo asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 gs bildiğin bjk usulü puan kaybetmiş. ben de bir tek biz böyle saçma sapan puan kaybediyoruz sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Geçmiş olsuna geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 lel hakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Rıdvanla Günto bile kırmızı degil diyorsa hic sızlanmayın boşa. Harbi düzgun izleyin. O adam topu yakalasa bile tac cizgisinde anca. Bir de Hamit zaten Muslera'nın yanına gelmisti o arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 yaw he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Tisikirlir himza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 abv hamza. birkaç maç kazanıp, hemen bi havalara girdi. fatih terim'in ben odunu bile oynatırım havaları vardı, ona özeniyor herhalde. tarık denen sabri'den bile kötü, şansızlık muskası adam girmiş. solda olcan zaten her maç maymuna dönüyor, bu pozisyonda olmuyor diye bas bas bağırıyor. semih, melo, burak yok. neyine güvenip maçın en iyi oyuncularını çıkarırsın. böyle alırlar elinden puanı işte. bu maçta yasin, derbide telles. fenerden fark yiyip, bu maçı da kaybedebilirdik. şuan baya farklı olurdu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 KAbahat benim . Klasik hamza LAfı . Seneyede hic umudum yok . hic ama hic yok . 2 sıfırdan oyun verilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 verilir. beşiktaşlı olmadığın için bilmezsin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 şampiyonlugu verdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 bruma'yı niye ıslıkladılar anlamadım. sanki onun yüzünden gitti puan sdfs sol kanat ağlıyor adam hala olcan'ı beke koymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 gs nın puan kaybettıgı hafta kesın bjk nın hakkı yenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Red said: şampiyonlugu verdik. akirafes said: KAbahat benim . Klasik hamza LAfı . Seneyede hic umudum yok . hic ama hic yok . 2 sıfırdan oyun verilirmi ? Yaw bi durun hamza hoca geldiğinden beri SADECE BİR MAÇ kaybettik. BİR! Bi durun. Takım iyi, bu hafta Melo Burak Semih yoktu, üstüne hoca hatalı oyuncu değişikliği yaptı, puan kaybettik. Daha çok maç, kaybedilecek çok puan var. Durun bakalım. Bu sene başka majör sakatlık olmazsa, allah korusun selçuk muslera falan, Şampiyon Galatasaray izleyin görün. Hemen gitti şampiyonluk seneye umut yok falan... çk çk çk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Hangi maçtı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 https://vine.co/v/O9YMJB16lh7 adamınız kırmızı diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Yav he he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Franco niye atıldı lan o zaman iki hafta önce, şunun yarısı kadar ağır değildi. son adam diye atmıyorsan sert müdahaleye kırmızı gelmesi gerekiyor. öyle girilir mi lan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar