Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 4

WaNTeD

Öne çıkan mesajlar

bu arada gecen hafta olcana kırmızı kart diyenlere de hakemlere egitim veren heriften cevabı. havada kontrol edilmemis/kontrol etse de direk olarak kaleye hareket edecegi acık olmayan pozisyonda kırmızı vermeyin sarı verin diye talimat vermisler. talimata gore dogru olcanın kırmızı almaması. 6 ayda bir degistiriyolar kuralları kafalarına gore. laf edecekseniz ona ediceksiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten olcan keske kırmızı alsaymıs. iyiki orta acıyo yani. herkes sol kanattan bombos geliyo. 10 tane tertemiz atak yaptı herifler. sonra hamza gitti atak yedigimiz kanatta top tutan herifi cıkarıp sacma sapan aylardır oynamayan oyuncuyu mevkisi dısına koydu.

kodugumun aptalı ya(hamza).

uilenbergle konusucan pasam. herif veriyo egitimini.
Sosyal ağlarda paylaş

abv hamza. birkaç maç kazanıp, hemen bi havalara girdi. fatih terim'in ben odunu bile oynatırım havaları vardı, ona özeniyor herhalde. tarık denen sabri'den bile kötü, şansızlık muskası adam girmiş. solda olcan zaten her maç maymuna dönüyor, bu pozisyonda olmuyor diye bas bas bağırıyor. semih, melo, burak yok. neyine güvenip maçın en iyi oyuncularını çıkarırsın. böyle alırlar elinden puanı işte. bu maçta yasin, derbide telles. fenerden fark yiyip, bu maçı da kaybedebilirdik. şuan baya farklı olurdu durum.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

şampiyonlugu verdik.

akirafes said:

KAbahat benim . Klasik hamza LAfı .
Seneyede hic umudum yok .
hic ama hic yok .
2 sıfırdan oyun verilirmi ?

Yaw bi durun hamza hoca geldiğinden beri SADECE BİR MAÇ kaybettik. BİR!

Bi durun. Takım iyi, bu hafta Melo Burak Semih yoktu, üstüne hoca hatalı oyuncu değişikliği yaptı, puan kaybettik. Daha çok maç, kaybedilecek çok puan var. Durun bakalım. Bu sene başka majör sakatlık olmazsa, allah korusun selçuk muslera falan, Şampiyon Galatasaray izleyin görün.

Hemen gitti şampiyonluk seneye umut yok falan... çk çk çk
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...