Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

akıllı bileklik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
µh said:

Xiaomi Mi Band 2 sipariş ettim bugün, birinde gördüm baya güzeldi. nabız ve uyku saatlerini görmek için kullanacam adım sayma falan ço kda umrumda değil. fiyatı uygundu baya

sadece nabız için alabilirim fiyatı da uygun, nerden aldın?
Mesaj tarihi:
hepsiburada'dan 100 liraya aldım, yabancı sitelerden alırsan 70-80 arasına gelebilir sanırım da 20 daha verip garanti daha rahat olsun diye tr'den almak daha mantıklı bence.
Mesaj tarihi:
nabiz olcumu cok guvenilir degil. nabzi sadece uyku durumunu belirlemek icin olcumluyor. spor yaparken falan nabiz takip edecekseniz gosterdigi bilgiye guvenmeyin pek. aslinda xiomi band 2 sadece uyku takibi icin kullanilabilecek bir bileklik. ekrani ve telefonla sync olayi bonusu.
Mesaj tarihi:
evet nabızı koşu bandıyla birlikte ölçütüğümde 10-15 fark çıkıyor genelde. vücut terledikçe artıyor muhtemelen fark, bilekliğin altındaki alan ufak ve iletkenliği kolayca değişebilir.
Mesaj tarihi:
Red said:

bütün sayfaları okuyamadım tabi de fitbit çok pahalı. xiamo ise ucuz.

bunun ortası yok mu 250-300tl ye işini iyi yapan.

amazon.de'den gümrük dahil 137 euro'ya geliyor, ~520TL
Mesaj tarihi:
dogurluk payi zaten cok goreceli bisi ya.

10% falan yaniliyorsa ne olacak, olmasa ne olacak...

iyi bir data sagliyor sana uzun vadede.

fiyati da cok super. kullanin gitsin.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Mi band kullandım bir ara.
Koşu bandı üzerinde de çalışıyor , adım sayar mesafe ölçme gibi %10 hata payı var en az.
uyku modu tam çalışıyordu. Derin uyku vs. Örneğin yorgun kalktığımda uyku saati fazla olsa bile derin uykunun az olduğunda gerçekten yorgun kalkıyordum. 5 saat uyuyup 2,5 saat derin uyku gösterdiğinde gayet dinç kalktığım günlerde oldu. Bu şekilde bir takipte sağlıyor.
Programı indirdiğiniz de yaş cinsiyeti kilo boy ayarları var.
Ben uyku kontrolü için aldım açıkçası
Çalar saat, Çağrı Hatırlatıcı, kalori kaybı , Mesafe kaydı, Kalp atış hızı ölçümü, Uyku yönetimi, Adım sayımı var mi bandda ,
mi band 2 de ek olarak Kalp atış hızı ölçümü ( ekranı var üzerinde ) Yerleşik hatırlatma, SMS Hatırlatma, digital saat

gearbest , aliecpress üzerinden mi band 2 yi 30dolar , mi band dı da 12 dolar civarında alırsınız
Mesaj tarihi:
Mi band 2 nin nabiz izleme ozelligi zayifmis bayagi,sporda kullanmak icin.

Hos piyasada 150dolar altı nabiz olcer yok zaten
Ha nabzi da olcmeye gerek var mi bilemedim, kalbim agzima geldiginde yuksek atio demek sdg
Mesaj tarihi:
hiit için kullanıyorum ben, biraz yanlış ve delayli ölçüyor ama gene de yaklaşık bir fikir veriyor ya. şunun nabzı doğru ölçenini çıkarıp 250 lira deseler alırım valla.
  • Yeni Oluştur...