Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 µh said: Xiaomi Mi Band 2 sipariş ettim bugün, birinde gördüm baya güzeldi. nabız ve uyku saatlerini görmek için kullanacam adım sayma falan ço kda umrumda değil. fiyatı uygundu baya sadece nabız için alabilirim fiyatı da uygun, nerden aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 hepsiburada'dan 100 liraya aldım, yabancı sitelerden alırsan 70-80 arasına gelebilir sanırım da 20 daha verip garanti daha rahat olsun diye tr'den almak daha mantıklı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 nabiz olcumu cok guvenilir degil. nabzi sadece uyku durumunu belirlemek icin olcumluyor. spor yaparken falan nabiz takip edecekseniz gosterdigi bilgiye guvenmeyin pek. aslinda xiomi band 2 sadece uyku takibi icin kullanilabilecek bir bileklik. ekrani ve telefonla sync olayi bonusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 evet nabızı koşu bandıyla birlikte ölçütüğümde 10-15 fark çıkıyor genelde. vücut terledikçe artıyor muhtemelen fark, bilekliğin altındaki alan ufak ve iletkenliği kolayca değişebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 nabızı düzgün çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 nabzı düzgün çalışan ucuz yollu bişi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 hatta sadece nabız ölçüp blutut bağlantısı olsa yeterli benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Optik nabız ölçerler sağlıklı olmuyor ne yazık ki. Bende Forerunner 235 var, bu bile ısınmadan koşuya çıkarsan sapık sapık sonuçlar verebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 hologramlisini almak lazim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 senko said: hatta sadece nabız ölçüp blutut bağlantısı olsa yeterli benim için. link.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 tatlım sporda kullanıcam :) onu belirtmeyi unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 fitbit alta hr https://arstechnica.com/gadgets/2017/03/fitbit-alta-hr-review-150-for-a-true-all-day-all-night-fitness-tracker/ baya şık, 2 tane hediye ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 xiaomi band adım ölçüyor mu ? kaç km yürüdün falan. öyleyse alıcam bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 olcuyor ama onun da dogrulugundan supheliyim sgajsgajdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 bütün sayfaları okuyamadım tabi de fitbit çok pahalı. xiamo ise ucuz. bunun ortası yok mu 250-300tl ye işini iyi yapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 akıllı bileklik ne lan skgdklfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Red said: bütün sayfaları okuyamadım tabi de fitbit çok pahalı. xiamo ise ucuz. bunun ortası yok mu 250-300tl ye işini iyi yapan. amazon.de'den gümrük dahil 137 euro'ya geliyor, ~520TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Red said: xiaomi band adım ölçüyor mu ? kaç km yürüdün falan. öyleyse alıcam bi tane. ölçüyor. doğruluk payı da fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 dogurluk payi zaten cok goreceli bisi ya. 10% falan yaniliyorsa ne olacak, olmasa ne olacak... iyi bir data sagliyor sana uzun vadede. fiyati da cok super. kullanin gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 mi band 24 saat ölçmüyor. onun için ayrıca bir uygulama var ama düzgün çalışmıyor. jawbone falan nasıl bilmiyorum bir deneyen söylesin onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 samsung fit 2 ler 300 lira felan onu alın hazır düşmüşken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mi band kullandım bir ara. Koşu bandı üzerinde de çalışıyor , adım sayar mesafe ölçme gibi %10 hata payı var en az. uyku modu tam çalışıyordu. Derin uyku vs. Örneğin yorgun kalktığımda uyku saati fazla olsa bile derin uykunun az olduğunda gerçekten yorgun kalkıyordum. 5 saat uyuyup 2,5 saat derin uyku gösterdiğinde gayet dinç kalktığım günlerde oldu. Bu şekilde bir takipte sağlıyor. Programı indirdiğiniz de yaş cinsiyeti kilo boy ayarları var. Ben uyku kontrolü için aldım açıkçası Çalar saat, Çağrı Hatırlatıcı, kalori kaybı , Mesafe kaydı, Kalp atış hızı ölçümü, Uyku yönetimi, Adım sayımı var mi bandda , mi band 2 de ek olarak Kalp atış hızı ölçümü ( ekranı var üzerinde ) Yerleşik hatırlatma, SMS Hatırlatma, digital saat gearbest , aliecpress üzerinden mi band 2 yi 30dolar , mi band dı da 12 dolar civarında alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mi band 2 nin nabiz izleme ozelligi zayifmis bayagi,sporda kullanmak icin. Hos piyasada 150dolar altı nabiz olcer yok zaten Ha nabzi da olcmeye gerek var mi bilemedim, kalbim agzima geldiginde yuksek atio demek sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 hiit için kullanıyorum ben, biraz yanlış ve delayli ölçüyor ama gene de yaklaşık bir fikir veriyor ya. şunun nabzı doğru ölçenini çıkarıp 250 lira deseler alırım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Evet Mi Band2 de nabız ölçümü iyi değildi denediğimde. Arka arkaya bir iki kere ölçtüm otururken nabzın %30 oranında değişmemesi lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar