serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Efsane intro duygulandırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 arcane said: maksat dalga geçmekse amacına ulaşamamış. izlerken anlaşılmıyor. herkes beğenmiş bir de ahah. http://www.youtube.com/watch?v=9Ij8c1QQ4sY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Şimdi izledim, muhteşem olmuş hakikaten. Dövüş sahneleri biraz tırt, ama orijinal Power Rangers tırtlığını anımsattığından güzel :D Kırmızı - Arabada ölen Sarı - (çinli) cenazesine katıldıkları Siyah - zaten belli Yeşil - bu da belli Pembe - E yaani... Mavi - kötü adam peki intihar süsü verilen milyoner, overdosela giden ve boğulan kimlerdi? İkinci nesil falan mı? Edit: pro'nun açıklama mantıklı, "zaten hiç bizden olmadın sen" dediğine göre kötü adamın 2. nesil olamsı daha mantıklı Kırmızı - Arabada ölen Sarı - (çinli) cenazesine katıldıkları Siyah - zaten belli Yeşil - bu da belli Pembe - E yaani... Mavi - kafasına sıkan milyoner (zaten entel kuntel bilimci bişidi galiba bu gözlüklü felan) kötü adam: 2. kırmızı e boğulanla overdose hala açıkta kaldı. yan karakter falan mı bunlar üstünkörü geçti zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 mavi kötü adam değil. İntihar eden. Kötü adam ikinci Kırmızı Ranger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Tamam şimdi senin mesajı okudum da düzelttim :) Peki diğer ikisi kim (spo'nun içinde yazıyor soru) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 ya işte orjinal dizide bi uzun boylu bi şişman iki mal çocuk vardı okulda. Onlar değil mi işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Ha olabilir, diziyi çok fazla izlememiştim ben. Bilemedim o yüzden, sordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 güzel gibi ama bi bok anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Sonu iyidi baya. http://www.youtube.com/watch?v=vQz8iZ9ot1I Konu ile alakasız olsanız bile bunu izleyin anlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Baya başarılı olmuş bence netflixle anlaşsınlar mis gibi dizi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 progamer said: http://vimeo.com/120401488 buda uncut versiyonuymuş Link ölmeyeymiş iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 sirf starbuck var diye izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Amy Jo Johnson beğenmiş bunu, "bunda oynamak isterdim ama oynasaydım dava edilebilirdim, anlarsınız ya" dedi. Bu arada filmin yönetmeni Torque'nin yönetmeni. Fast and Furious 6'yı izleyene kadar gördüğüm en gaz yarış filmiydi, onun fragmanını da buraya koyayım. [video]https://www.youtube.com/watch?v=olxto6CgFPo?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2023 Jason David Frank öldükten sonra çıkacak ama onun oynadığı bir fan filmi. sinema salonlarında da oynayacakmış. daha önce bahsedildiyse özür. göremedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar