mani Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Léon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 son zamanlarda izlediğim, şikayet edeceğim kadar kötü şu var: http://www.imdb.com/title/tt1756851/ bi de bu iddialı kötüydü keşke ergen romanı uyarlaması olduğunu izledikten önce öğrenseymişim dfg http://www.imdb.com/title/tt1528071/ izlemeye başlayıp yarım bıraktıklarım, şöyle bir bakıp izlememeye karar verdiklerimi saymıyorum zira onlar için kötü yetersiz bir sıfat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 filmin adı "Pi"; matematik dehası bir adamın elindeki verilerle doğanın sırrını çözmeye çalışmasına tanık oluyorsunuz. arada baş ağrısından dolayı kriz geçiriyor. o kadar kötü ki yarısında kapatmak zorunda kaldım. @laurelin; bulut atlas baya güzel film, hangi özelliğini kötü buldunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 2001 a space odyssey ve ortalama altı frasız filmleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 https://haveyounerd.files.wordpress.com/2014/06/under_the_skin_poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Of evet under the skin hayatta fast forwardla izlediğim tek film oldu. Eleştirmenler son 10 yılın en 10u arasına koymuş lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 meleğin düşüşü dendi mi yoksa hep hipster filmleri mi tavsiye edildi (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 kavurma said: filmin adı "Pi"; matematik dehası bir adamın elindeki verilerle doğanın sırrını çözmeye çalışmasına tanık oluyorsunuz. arada baş ağrısından dolayı kriz geçiriyor. o kadar kötü ki yarısında kapatmak zorunda kaldım. @laurelin; bulut atlas baya güzel film, hangi özelliğini kötü buldunuz? abi önce Pi'ye kötü dedin sonra da bulut atlasına iyi. şu yorum arkada kalmasın sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 kavurma said: filmin adı "Pi"; matematik dehası bir adamın elindeki verilerle doğanın sırrını çözmeye çalışmasına tanık oluyorsunuz. arada baş ağrısından dolayı kriz geçiriyor. o kadar kötü ki yarısında kapatmak zorunda kaldım. başlıkta trollüyor musunuz anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 cidden beğenmedim abi, sırf böyle söylediğiniz için akşam tekrar izlemeyi deneyeceğim. bakalım haklı çıkacak mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 şikayete bastım. umarım vizyondan banlanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/290/698/c3e.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 epic movie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 pi ye kötü denmiş ve hala yaşıyor mu ? vurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 arcane said: şikayete bastım. umarım vizyondan banlanırsın. ahahah şuna çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 kavurma şaka yaptım de...trollemekti amacım de (= , vururlar valla acımazlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 İyi kötüyü geçtim en overrated filmler: - Donnie Darko - A Clockwork Orange - Leon - Sin City - Before Sunrise - alayı - Batman, Avengers, Superman, X-Men cart curt - No Country for Old Men - Requem for a Dream - Inglorius Basterds - V for Vendetta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Naptın Nosfe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 adam kült film kavramına tepki olarak doğmuş dfsfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Nosfe için 3 kere...ban ban ban! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 plebler doluşmuş http://patbook.weebly.com/uploads/7/1/8/3/7183521/6614267_orig.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 En kötü filmlerden hiç düşünmeden direkt aklıma gelenler: Dante 01 (gördüğünüz yerde kaçın) Million Dollar Hotel (Mel Gibson'u Milla jovovich'i görünce insan bir ümitleniyor da sonra tek düşünce bunları bu filmde oynamaya nasıl ikna etmişler acaba) John Rambo (son filmden bahsediyorum. Rocky'nin son filmi ne kadar güzelse bu da en az bir o kadar kötüydü, efsanelere saygı kuşağında izledik pişman olduk) Overrated (Ahanda tüm saldırı okları şimdi bana yönelecek bunları sıralayınca): Avatar (görüntü müthiş ama görüntü dışında bir şey yok filmde, kurgu rezalet, senaryo çalıntı falan filan. Millet görüntüden orgazm olup filmi öve öve bitiremedi. District 9 (Bildiğin sıkıcı, derin konu işlemesi güzel ama sıkıcı, tutarlılık hataları çok göze batıyor) Interstellar (gayet güzel bir film, eğer senaryoyu birazcık kafası çalışan adama yazdırsalar bir bilimkurgu kültü olabilirmiş. Olmamış. Bu haliyle de gayet iyi ama haksız yere kült film damgası yapıştırılıyor) Scott Pilgrim vs the World (efektler iyi, konu iyi seçilmiş de yetersiz kalmış, kızlarla konuşamayan ergenlere yönelik biraz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 boyhood nightcrawler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Rewendor said: En kötü filmlerden hiç düşünmeden direkt aklıma gelenler: Dante 01 (gördüğünüz yerde kaçın) Million Dollar Hotel (Mel Gibson'u Milla jovovich'i görünce insan bir ümitleniyor da sonra tek düşünce bunları bu filmde oynamaya nasıl ikna etmişler acaba) John Rambo (son filmden bahsediyorum. Rocky'nin son filmi ne kadar güzelse bu da en az bir o kadar kötüydü, efsanelere saygı kuşağında izledik pişman olduk) Overrated (Ahanda tüm saldırı okları şimdi bana yönelecek bunları sıralayınca): Avatar (görüntü müthiş ama görüntü dışında bir şey yok filmde, kurgu rezalet, senaryo çalıntı falan filan. Millet görüntüden orgazm olup filmi öve öve bitiremedi. District 9 (Bildiğin sıkıcı, derin konu işlemesi güzel ama sıkıcı, tutarlılık hataları çok göze batıyor) Interstellar (gayet güzel bir film, eğer senaryoyu birazcık kafası çalışan adama yazdırsalar bir bilimkurgu kültü olabilirmiş. Olmamış. Bu haliyle de gayet iyi ama haksız yere kült film damgası yapıştırılıyor) Scott Pilgrim vs the World (efektler iyi, konu iyi seçilmiş de yetersiz kalmış, kızlarla konuşamayan ergenlere yönelik biraz) bold kısma katılıyorum son satırdakileri izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Sparkcaster said: https://haveyounerd.files.wordpress.com/2014/06/under_the_skin_poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar