xaty Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 tasarımını çok beğenmedim ben. edge'in ayrı bi havası var ama olumsuz tarafları da var beraberinde. arka tarafın cam olması, 2 dk'da tanıtımda bile parmak izi olması çok kötü bi durum. samsung'un en beğendiğim telefonu alpha'ydı sanırım. onu da üretimden kaldırdılar. kim görüyorsa seviyor telefonu, özellikleri, boyutu, pili herşeyi tam tadında. kamerayı beğendim sanırım ben en çok, ama sırf kamera için de bu telefonu almam gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 The 32GB version S6 EDGE is €850, that's €150 over the regular S6 model Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 parmak izi olsa nolucak abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 €850, dalga geçiyolar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 seneye fiyatı 300€ ya düşecek telefon için gayet iyi bir fiyat bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 almayan maldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 seneye seçkin kekelerde bulabilirsiniz ucuza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Tipi çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 ee nezaman samsung cekiliyo su telefon piyasasindan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Esh said: almayan maldır sunu android marketinde diyecegim son telefondur. Hatta direk samsunginler ama guzel youm ekranlar, phase 1 gavet guzel gidiyor ama asil guzel seyler phase 2 da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 edge güzel olmuş bence. normali kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Tek tarafı bükük modeli sevmemiştim ama yeni Edge cidden iyi duruyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 offtopic bişey dicem. yani bu açıdan bakmayan varsa, düzgün bir laptop'ın yokken neden 2-3 bin verimsiz bir 5inch cihaza veriliyor. ne bilim mesela s6 alacağına macbook air al at valizine falan. hayır çünkü biliyorum o tatile gidince bakılmaz denen telefonlarla minder üstlerinde debeleniliyor. sanırım artık fotoğraf makinesi olarak bakılıyor telefona. ama 1.5ğa eşşek yükü kaliteyle fotoğraf çekersiniz lan. bilmiyorum aklım çok karışık ama verimsiz gelmeye başladı bana bu 3bin olayları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 android'e 3k veren kendini uçurumdan aşağı atabilir lel. Benim için android'in olayı her zaman fiyat avantajıydı ama populerliğini kullanıp faşist gibi fiyat koymak nasıl şerefsizlik. sony m4 aqua modelini duyurdu mesela, 2400 mah ve ip68 sertifikalı telefonu €300'e çıkartacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 http://s01.shiftdelete.net/img/content/15-01/29/apple-samsung-2.png Bu tabloya bakildiginda Samsung sittin sene cekilmez bu piyasadan cekilmesin de zaten. 3 sene oncenin teknolojisine sonra zibil gibi para vermek zorunda kaliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 arka tarafın cam olması güzel olmuş. premium hava katmış. kıvrımlı kenar da tek taraflı iken kötü görünüyordu, bu haliyle güzel baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Samsung telefondan çekilmez hiçbir zaman. Tablo şöyle; TV + beyaz eşya cirosu x 3 = telefon cirosu gibi bir oran var. TV ya da beyaz eşyada ne olursa olsun telefon iyi ya da kötü gittiğinde şirket tamamen ona göre hareket ediyor. Samsung'da Android ile çok mutlu değil diyebilirim, şimdi Tizen adında tamamen kendine ait olan yazılımı geliştiriyor. Hindistan'da ilk Tizen'li telefon çıktı, geribildirimlere göre içerikte değişiklikler yapıp dünyaya yaymak istiyorlar. TV'lerin yazılımı da Tizen olacak. Tüm Samsung cihazlar yavaş yavaş Tizen'e geçecek. Yakın gelecekte de hepsini birbiri ile konuşturma planı var, bu plan kapsamında geçen sene çok iyi işler çıkaran smart things (www.smartthings.com) firmasını da satın aldılar. Zaten tüm şirketlerin gitmek istediği yer bu. Tüm evde aynı marka ile bütünlük sağlamak fakat ürün yelpazesine bakıldığında burada yine en şanslı Samsung. Beyaz eşya + TV + klima + ses sitemleri + telefon + tablet + takılabilen ürünler vs. vs. bir sürü ürün çeşidi halihazırda mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 çok da farklı bir şey sayılmaz apk falan açıyor o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Gene çirkin gene para tuzağı sadece S6 Ayrıca IP6ya çok benzemiş yani gerçeği varken kimse sahtesini almaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Laorx said: ama populerliğini kullanıp faşist gibi fiyat koymak nasıl şerefsizlik. apple tier şerefsizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 hindistan'a acayip üzülüyorum ya. ulan her bokun çakması mı olur. oluyor işte. telefon bataryaları patlıyor ölen var dendi mağdur hindistan hayaller hollywood hayatlar bollywood mağdur hindistan ktm motor yapıyor avrupa elit falan hindistan'a bakıyorsun bajaj diye çakıyorlar hayır default gelen lastik tozlukları var :( (düşün yani öyle toz toprak) isminden kalitesizlik akıyor ya ahahaha şimdi de samsung hintliler üzerinde os test ediyormuş abi düşünsene samsung üzerinde test yapabiliyor o kadar kötüsün yani quora'da zaten fakir böyle konuların kenarından köşesinden "ben de bişey söyleyecem!" gibi çıkıyorlar. tabakasız kalabalık gibi. ordövrde %98 halk ekmek %2 havyar yemek gibi garip insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 100 sene sonraki halimiz o abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 100 mü :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Ahah abi herifler uzay calismalariyla döver sirf bizi lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 hindistan yer bizi, bence fazla zorlamayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar