Sam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 bütün gün initializing'de, bilizort kadar parayla çalışıp kötü olan şirket cidden az. f2p oyunların güncellemelerinde böyle rezillik kepazelik olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 season oynamaya değmez gibi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 tam bir beyinsizler şirketi ya, dedikleri gibi cache'i silince şimdi de friend list'i silip attı. teşekkürler bilizort, cilalı oyunların yapımcısı. neyse düzelttim ama cidden beceremiyorlar update işini en çok update yapan şirketlerden olduğu halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Cache silince USden login oldun di mi ehuehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Dns açıkken update etmiyor oyun, artık alışmak lazım buna. Cache ile friend listin alakası yok, friend list bilgisayarımızda tutulan birşey değil sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 50%de takılıp kalıyor. dns falan fayda etmedi meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 msconfig'den çalışan servislere bakıp microsoftunkileri gizleyip orda firewall ile alakalı bir şey varsa onu kapatıp deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 yok cache, dns, antivirüs vs ne varsa denedim çare olmadı. 50% civarı kitleniyor. download falan da yapmıyor bu akşam gg anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 girince söyle seni bi kastirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 FreEmoon said: Dns açıkken update etmiyor oyun, artık alışmak lazım buna. Cache ile friend listin alakası yok, friend list bilgisayarımızda tutulan birşey değil sonuçta. Dun update ettim. 1 yildir falan hic girmemistim. Sorunsuz update oldu. Dns acik, vpn de var ustune hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Arma said: season oynamaya değmez gibi?? Neden dedin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 sabah denedim tekrar bu sefer sorunsuz patchledi aksama bir bakalim wizarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 barbu said: Arma said: season oynamaya değmez gibi?? Neden dedin ki monk seasonal itemini beğenmedim. serenity i kırıp bunla dengelemeye çalışmışlar gibime geldi :) Spirit Guards (bracers) [Seasonal] Your Spirit generators reduce your damage taken by 30-40% for 3 seconds ben buraya gundo kullanmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 bu sezon transmogların yanında wow preorderındaki gibi bir cosmetic bir de özel portre var blue postun da açıklaması var en az 3-4 ay sürecek, yazı bu sezonla geçircez diye bunlarla beraber zaten yeni setleri baştan düşürmek gerekicek hani, kısacası sezon oynamak için tam zamanı aslında https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/gallery/8d/8D8RM3LZF6971427416364620.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 season oynamamak tam casual avunması ya başka bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Öff baştan kasmak istemiyorum ya çok uzun sürüyor rorg düşür set düşür bilmemne. Kasılı karaktere devam etsek ya en güzeli =/ Şimdi bu bulkathoslar ancients setleri falan değişmiş hep, bizim inventorydekiler de değişiyor muydu yoksa baştan mı düşürmek lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Değişiyor set bonusları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 axedice said: Öff baştan kasmak istemiyorum ya çok uzun sürüyor rorg düşür set düşür bilmemne. Kasılı karaktere devam etsek ya en güzeli =/ Şimdi bu bulkathoslar ancients setleri falan değişmiş hep, bizim inventorydekiler de değişiyor muydu yoksa baştan mı düşürmek lazım? Bu artık hemen düşüyor ya. Bana öyle oldu en azından. rift keyi bittiğinde gidiyorum bountylere. bundan düşüyor sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 axedice said: Öff baştan kasmak istemiyorum ya çok uzun sürüyor rorg düşür set düşür bilmemne. Kasılı karaktere devam etsek ya en güzeli =/ Şimdi bu bulkathoslar ancients setleri falan değişmiş hep, bizim inventorydekiler de değişiyor muydu yoksa baştan mı düşürmek lazım? rorg eskisi gibi kastırmıyor artık. eski karakterine devam edebilirsin yine, tek dezavantajın yeni sezon itemlarını yaz sonu denersin hehe eski itemların duruyor hala, set bonusları da aynı ama ancient versiyonları var eski itemların. daha iyi stat daha yüksek dps veren. onları tekrar düşürmek gerekiyor. set bonusları aynı ama hala. yani bi setin 3 parça eski versiyonu + 1 parça ancient versiyonunu takıp kullanabilirsin 4 parça bonusunu yine. özellikle silahlar için çok fark var ama yeni versiyonlarla eskiler arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 ne oynuyosunuz? sezon2de monk güzeldi de, bi değişiklik lazım gibi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 ya. patch yapamıyorum gene ben. herşeyi denedim internette yazan. takiliyor initializingde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 battlenet klasorunu komple silip, sonra tekrar battlenet launcheri yukleyip cozebilmistim ben o sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 anniversary event geliyormuş galiba ineklerle all hail to mighty cow king Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Geldi de, herald of the queen diye goblin tarzı bir şey bulup ölünce açtığı gate'ten girmek gerekiyor. Ben bulamadım hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 barbu said: ya. patch yapamıyorum gene ben. herşeyi denedim internette yazan. takiliyor initializingde. 1. battle.net'i kapat 2. task manager dan battle.net exe'yi kapat 3. dns'leri otomatiğe al 4. battle.net'i aç you can thank me later. mesaj tarihini görmedim lan. sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar