Katibim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Sorarım size pati halkı Nerede o elimize çekirdeğimizi alıp ekran karşısına geçip izlediğimiz Süper Baba ? Nerede o heredot Cevdet'in anlatacağı hikayeleri sabırsızca bekleyen kitle Nerede o kapıcı cafer... benim adım cemil... katil ve horozu Şimdiki dizilerde tıpkı bizim toplumumuz gibi yozlaşmaya başladı Siz ne dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Vizyona taşıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 kaygısızlar mı, kardeş payı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Bizimkiler'e yetiştim ya gam yemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Alf, The Cosby Show, Family Ties, Married... With Children, Webster, Viper vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 ülkenin drama doymamışlığına hastayım ya. tv'de izlenen dizilere bakıyorum, komedi dizisi bile dram lan. ne biçim ülkeyiz arkadaş biz. mazoşistliğin dibiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 3 kadın 40 nüfus benim neyimeeee :D Şarkısı haala aklımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 bingildak said: ülkenin drama doymamışlığına hastayım ya. tv'de izlenen dizilere bakıyorum, komedi dizisi bile dram lan. ne biçim ülkeyiz arkadaş biz. mazoşistliğin dibiyiz. sırf dram da değil ya, ölümüne GERİLİMMMMM böyle. hani herkes birbirine tripli. hep bi azarlamalar bağırıp çağırmalar "BANA BAK SEN KİM OLDUĞUNU ZANNEDİYORSUN HA" diye... bir de tabi ki... bakışmalar... http://i.imgur.com/vS2ZwVZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 ahaha süpermiş karikatür (tu) eski diziler eski türkiye'de kaldı. yabancı dizilere yönelin. senede 1 yerli düzgün dizi çıkar, onu da internet üzerinden izlersiniz, kazandırdığınız reklam parası en aza indirgenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 http://www.haberler.com/haber-resimleri/060/unlu-oyuncu-90-kilo-verdi-4076060_1701_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 deli yürek nerde yaaa delikanlılığı öğretti bize millet şimdi kurtlar vadisinden öğreniyor kafa kesiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 süper baba'yı tek geçerim (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 vay beee perihan abla, uzaylı zekiye hey gidi koca yıllar vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 konu yok ki. o ona atar yapıyo o ona trip atıyo falan 2 sezon dayanırsa dayanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Bes kardes diye dizi baslamis kanald de. Reklamini falan gormemistim hic denk geldim simdi. Guzele benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Hayat ağacı diye bir dizide Sam diye bir kadın vardı, hatun hala gözümün önünde sevda parmandan daha iyiydi hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 sarışın dii mi ? off aklıma getirmeycektin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 yardıma ihtiyacı varmış.bence bir el atmak lazım yazık kadına http://www.sacitaslan.com/hayat-agacinin-sami-bir-kurusa-muhtac-haberi-95348 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 97 doğumluyum hepsi birbirinden güzeldi. sürekli izlerdim sabah akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Kelly Rutherford http://images2.fanpop.com/image/photos/14300000/Kelly-kelly-rutherford-14363163-600-486.jpg Tabii şimdiki hali böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 cem uzan bunu götürmüştü diye hatırlıyorum sanki shakira dan önce olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 eskidende diziler son derece kalitesizdi ama kalitesizlikleri bulunduklari doneme uyuyordu, simdi ekstra kalitesiz kaliyorlar. hep ayni klise ask hikayeleri, kavusamiyan sevgililer, zengin ve fakir tezatliklari ve bunun ask hayatlarina yansimasi, konaklar, agalar, luks arabalar, siveli dedikoducu mutfak calisanlari, asikalri ayirmak istiyen kotu insanlar vs vs vs ruhsar gibi boktan bir dizi bile orjinallik abidesi kaliyor resmen cunki alakasiz bir seyi denediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 ruhsar iyiydi be asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 eskiden diziler 45 dk idi. şimdi 90 dk bu bile çok şey açıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar