sostizm Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 http://i.ytimg.com/vi/ouE3MG4irl4/maxresdefault.jpg
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 hakemi de yanmişiz yine, ve yine oldboyslar aglamış, tüh.
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 oha yılın en yalan penaltılarından biri verilmiş hsdufhauhsdafuh ha net kırmızısı verilmemiş bursanın ayrı. veli'ye de ikinci sarıdan kırmızı verilmemiş mesela.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 https://pbs.twimg.com/media/B95jXxbCIAEXWn9.jpg bugün maçtan bir kare
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 sabonis said: oha yılın en yalan penaltılarından biri verilmiş hsdufhauhsdafuh ha net kırmızısı verilmemiş bursanın ayrı. veli'ye de ikinci sarıdan kırmızı verilmemiş mesela. veli'nin pozisyonda faul bile yok, daha veli gelmeden adamın ayaklar yerden kesilmiş zaten dünkü fener penaltısından farkı yok penaltının ya. darbeyi yapmıs sener, yapmasaymıs dokunmasaymıs. Rıdvan üstad böyle diyordu fener penaltıları için, bundan sora böyle
df Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 omuz atmış ama penaltı verilecek şiddette değil. bursanın kırmızı yemesi gereken pozisyonda ise hakem çok yakın ve direkt oraya bakıyor. hiç bahanesi yok. penaltı kararını o da etkilemiş olabilir.
Burax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 kırmızıyı veremedi gitti, ortada denebilecek bir pozisyona penaltı verdi. Veli'nin olayı farklı orada bence faul bile yok, hadi faul verdi kart hiç yok.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 neyse burdaki futbol fakirleri bir yana ligtv de onaylandı bursa golünün ofsayt olduğu. bir ofsayt gol, bir cıkmayan 5 maç cezalık kırmızı, ona rağmen hakemi yendik, izi tim izi layf
reampage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 orda tam tersi faul verdiyse kart vericek yada faulu vermicek, hakem o yüzden çok cıvıttı. Kontra kesmek kart çünkü veli eğer faulu yaptıysa orda kartı almalıydı. Bu zaten hep güvenini kaybetmiş hakemlerin klasik hatası, bir kere yanlış kart verince peşine gelen bütün kart kararları yanlış oluyor.
Istari Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 bu arada pozisyon penaltı. hakeme eleştirecekseniz bursanın gorilini sahada tuttuğu için eleştirin.
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 applev0dka said: sabonis said: oha yılın en yalan penaltılarından biri verilmiş hsdufhauhsdafuh ha net kırmızısı verilmemiş bursanın ayrı. veli'ye de ikinci sarıdan kırmızı verilmemiş mesela. veli'nin pozisyonda faul bile yok, daha veli gelmeden adamın ayaklar yerden kesilmiş zaten dünkü fener penaltısından farkı yok penaltının ya. darbeyi yapmıs sener, yapmasaymıs dokunmasaymıs. Rıdvan üstad böyle diyordu fener penaltıları için, bundan sora böyle applev0dka said: neyse burdaki futbol fakirleri bir yana ligtv de onaylandı bursa golünün ofsayt olduğu. bir ofsayt gol, bir cıkmayan 5 maç cezalık kırmızı, ona rağmen hakemi yendik, izi tim izi layf öncelikle fanatik apaçilikten kurtulalım. yok dokunmasaymış yok bilmemneymiş. yok böle bi penaltı dünyada. adam 'dokunuyor' evet dokunmak yani sadece. kimse kimseyi yemesin. velinin pozisyonu da gerçek anlamda hiç dokunmasa bile faul. fiziksel müdahale olmadan da faul çalınabiliyor. oyuncu darbeden kurtulmaya çalışırken dengesini kaybedip düşerse faul oluyor. kontra atağı kesmiş ise de sarı kart. basit. ayrıca evet bursanın golü net ofsayt, ilk mesajımda yazmayı unuttum. gerçi kaleci pek de etkilenmiş gibi gözükmüyor. zira ne bi itiraz ne bir şey. orada bursalı olmasa da her şekilde yicek golü. ama ofsayt sonuçta.
reampage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 zaten son golde o bursalı olmamalıydı 60da atılmalıydı sdf
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 bursanın ilk atağının kesildiği yalan ofsayta sayın
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 penaltıyı savunuyor dürüstlük timsali beşiktaş taraftarı, ilginç
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 reampage said: tolga 4 hafta yokmuş son zamanlarda daha çok sevindiğim bir beşiktaş haberi olmamıştı ya
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 sabonis said: applev0dka said: sabonis said: oha yılın en yalan penaltılarından biri verilmiş hsdufhauhsdafuh ha net kırmızısı verilmemiş bursanın ayrı. veli'ye de ikinci sarıdan kırmızı verilmemiş mesela. veli'nin pozisyonda faul bile yok, daha veli gelmeden adamın ayaklar yerden kesilmiş zaten dünkü fener penaltısından farkı yok penaltının ya. darbeyi yapmıs sener, yapmasaymıs dokunmasaymıs. Rıdvan üstad böyle diyordu fener penaltıları için, bundan sora böyle applev0dka said: neyse burdaki futbol fakirleri bir yana ligtv de onaylandı bursa golünün ofsayt olduğu. bir ofsayt gol, bir cıkmayan 5 maç cezalık kırmızı, ona rağmen hakemi yendik, izi tim izi layf öncelikle fanatik apaçilikten kurtulalım. yok dokunmasaymış yok bilmemneymiş. yok böle bi penaltı dünyada. adam 'dokunuyor' evet dokunmak yani sadece. kimse kimseyi yemesin. velinin pozisyonu da gerçek anlamda hiç dokunmasa bile faul. fiziksel müdahale olmadan da faul çalınabiliyor. oyuncu darbeden kurtulmaya çalışırken dengesini kaybedip düşerse faul oluyor. kontra atağı kesmiş ise de sarı kart. basit. ayrıca evet bursanın golü net ofsayt, ilk mesajımda yazmayı unuttum. gerçi kaleci pek de etkilenmiş gibi gözükmüyor. zira ne bi itiraz ne bir şey. orada bursalı olmasa da her şekilde yicek golü. ama ofsayt sonuçta. Veli yapınca dokunmasa bile faul ama penaltı değil. Penaltı tam bir fb/gs penaltısı işte. Gs penaltısı derken burakın aldıklarını kastetmiyorum tabi. Ha normalde bu kadar basit penaltılar Beşiktaş'a verilmezdi, o ayrı.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 ofsayt golünün tartışalacak bi tarafı yokki. yani ofsayttan gelen gole niyeyse hayatımda hiç itiraz etmedim. faul gibi bişi değil lan ofsayt. yan hakemin gözünün ucu 1milim kaysa göremiyo. penaltıda penaltı değil. onun dışında 3 puan aldık çekemeyen anten taksın.
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Abi bu fernandao kasabina 10m mi verecek gsyle fb simdi Bu mUdur?
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 versinler kasap oyuncu koleksiyonlarına bi tanesini daha katarlar.
Öne çıkan mesajlar