GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Hiç Playstation'ım olmadı hep arkadaşların evinde vs yerlerde kurcalama şansı buldum , şimdide evlendik malum akşamları bazen sıkılıyoruz eşimde gazı verdi alalım beraber takılırız diye bi PS4 alayım dedim demesinede aklıma bir soru işareti takıldı , Steam tarzı bişeyle nete baglanıp oyunları authenticate etmek gerekiyor mu? evde internet bağlantım yok patlamıyayım sonra 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Kutulu oyunların single player modlarını internet bağlantısı olmadan oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Single derken offline bu arada. 2 kisi oynayabilirsiniz yani ama online oynayamazsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ben olsam xbox360 veya ps3 alırdım. daha hesaplı ve yüzlerce oyun var. hala da çıkan oyunlar bunalara da geliyor. yıllarca götürür sizi. sırf hitleri oynasam desen zaten aylar geçer. hiç gerek yok 1500 lira konsola 100-150 lira oyununa para vermeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 evde internet yoksa niye evlendin? eşinin dırdırıyla hayat mı geçer ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Online oynamayız sıkıntı olmaz zatende PSN hesabı filan diyolar , oyunların dogrulaması için net baglantısı lazım deniyor (Dragon Age) bide Vınnn uyuyor mu PS'e ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 imam haklı 1500 TL ye 2 adet kolu 2 adet move u 10 dan fazla oyunu olan PS3 alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Madcat said: evde internet yoksa niye evlendin? eşinin dırdırıyla hayat mı geçer ya Hedefi tam 12'den vurdun... :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ps4e gerek yok henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Hem oyunlara hem PS'ye update çıkacak indiremeyeceksin. Bence önce eve net bağlat. Yoksa Ps'yi efektif kullanamazsın. İcabında demo vs indirirsiniz denersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 CuteButPsycho said: Hem oyunlara hem PS'ye update çıkacak indiremeyeceksin. Bence önce eve net bağlat. Yoksa Ps'yi efektif kullanamazsın. İcabında demo vs indirirsiniz denersiniz. Eve internet bağlatmadım değil, bağlatamıyorum telekom özelleştiği için adamların yatırım yapması için keyiflerini bekliyoruz yol kazılacak binaya kablo çekilecek güyya 5 aydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ayıptır sorması ev nerde? internetin bile ulaşamadığı yer neresi merak ettim dogrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 kim dedi sana dağ başına yerleş diye, internetsiz yer mi kaldı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 totemic said: ayıptır sorması ev nerde? internetin bile ulaşamadığı yer neresi merak ettim dogrusu. internet var zaten , bizim bina sıfır arsa üzerine yapıldığı için hat çekilmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 sıfır arsa ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Madcat said: evde internet yoksa niye evlendin? eşinin dırdırıyla hayat mı geçer ya (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Rasmon said: sıfır arsa ne demek Boş üstünde gecekondu bile olmayan 500 m2 otluk alan Edit: Gecekondu bile olsa oraya telekom kablo bırakıyor bu sebeple sıfır arsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Amma soru sordunuz lan adama amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 arsanın da sıfırı mı var ya? tarih boyunca kimse üzerinde oturmamış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Al gitsin internet fln gerekmiyor acarsin acctunu offline takilirsin oyun guncellemesi alamazsin en fazla o olur bir de kutulu alman gerekecegi icin baya kazik yersin spot satan yerlerden almak durumunda kalirsin kotu birsey degil ANAL ithalat gidecegine esnaf kazanir. Internet olsa oyunlar ortalama 40-50 TL daha ucuza gelmis olurdu storedan alip ama benim gibi 5 ayda 50oyun fln almazsan o kadar koymaz 2-3 oyunda edecegin zarari gozden cikarabilirsin. Bu meretin fiyati dusmeyecek halen 8 yillik aleti 1000TL ye kakalamaya calistiklarindan belli oluyor zaten o yuzden al gitsin. Ama ivedi internet lazim cunku indie oyunlar cok keyifli oluyor ozellikle bayan oyuncu kitlesi daha cok yatkin oluyor bu tur oyunlara. Usb Vinnn fln calisiyor mu hic denemedim ama kablosuz modemli vinnnlar var o calisiyor http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/vinn-ailesi/turkcell-vinn-wifi-e5221?place=device_category bu alet ile rahatlikla kullanabilirsin bildigin wifi modem gorevi goruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 totemic said: arsanın da sıfırı mı var ya? tarih boyunca kimse üzerinde oturmamış mı? Yok oturmuş tabi , 16. Bizans İmparator'u Kudretli Daşşakyus'un sarayı varmış eskiden bizim arsanın üstünde ama internet dönemine yetişememiş gariban 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 DareJedi said: Al gitsin internet fln gerekmiyor acarsin acctunu offline takilirsin oyun guncellemesi alamazsin en fazla o olur bir de kutulu alman gerekecegi icin baya kazik yersin spot satan yerlerden almak durumunda kalirsin kotu birsey degil ANAL ithalat gidecegine esnaf kazanir. Internet olsa oyunlar ortalama 40-50 TL daha ucuza gelmis olurdu storedan alip ama benim gibi 5 ayda 50oyun fln almazsan o kadar koymaz 2-3 oyunda edecegin zarari gozden cikarabilirsin. Bu meretin fiyati dusmeyecek halen 8 yillik aleti 1000TL ye kakalamaya calistiklarindan belli oluyor zaten o yuzden al gitsin. Ama ivedi internet lazim cunku indie oyunlar cok keyifli oluyor ozellikle bayan oyuncu kitlesi daha cok yatkin oluyor bu tur oyunlara. Usb Vinnn fln calisiyor mu hic denemedim ama kablosuz modemli vinnnlar var o calisiyor http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/vinn-ailesi/turkcell-vinn-wifi-e5221?place=device_category bu alet ile rahatlikla kullanabilirsin bildigin wifi modem gorevi goruyor. Aradığım cevap (tu) Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Rica ederim. Dedigim gibi internetli daha faydali oluyor ama oyle vinnn ile fln olacak is degil cunku en ufak oyun bile 4gb buyuk yapimlar genelde 50-60gb arasi oldugundan kota fln koymaz parada yetmez :) Kendine aldiktan sonra tez vakitte kardesin ya da kardes gibi yakin oldugun bir arkadasin fln varsa onu da kafalamaya bak karsilikli keyif alirsiniz ayrica kardeslik sistemi dedikleri dalga motor sayesinde en yeni cikmis oyunu bile 30dolara satin almis olursunuz. Ucuz oyun istiyorsan US psn candir HongKong flnda iyi ama oyunlar sapitabiliyor tuslar degisik olabiliyor bir de cok fark yok 10-20TL icin degmez. Turkce oyun istiyorsan da TR psn acman gerek cunku hangi regiondan alirsan language kisitlamasi ile geliyor oyun normalde TR destege sahip olsa bile US psnden alinca Amerika kitasindaki dillerden secebiliyorsun sadece. (Dipnot: Guya bunu degistirecekler diller addon olarak indirilebilecekmissss ama yok suan oyle birsey.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 atari al, kaset satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 TR psn baya baya kazik hem dijital hem kutulu fiyata itelemeye calisiyorlar cunku TR psn sozde TR UK den cekiyor kurlari :P Son olarak turkce oyunlari da yazayim birakayim baska sorun varsa sorabilirsin. - inFamous: Second Son (Türkçe Dublaj) *** - inFamous: First Light (Türkçe Dublaj) - Killzone Shadow Fall (Türkçe Dublaj) - Knack (Türkçe Dublaj) - Driveclub - Little Big Planet 3 *** - Minecraft - Oddworld: New 'n' Tasty - PES 2015 - The Last of Us Remastered *** - Warframe Yildizli koyduklarim kesinlikle denenmesi gerekenler. Hadi kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar