Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung S4 renk ve menşe farkı (?)

Mavardi

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar belirli imkanlar içerisinde bu arkadaşı almaya karar verdim. White'ı baştan eledim ancak bunun dışında black ve black edition olmak üzere farklı 2 tip var. Ayrıca white ve black'in menşei Çin fakat black edition'ın menşei Kore. Bu durumda black ve black edition arasındaki fark nedir ve menşei ne değiştirir ?
Sosyal ağlarda paylaş

i9505 bulabiliyorsan ondan al, yoksa black edition al.

Çıktığında almıştım ben, o zamandan beri kullanıyorum. Memnunum gayet.

Alternatif bakıcam dersen Galaxy Alpha da öneririm, o da güzel telefon.

Samsung kötü laflarına kanma .)

s4 alırsan önceden aldığım ama sonra sıkıldığım şu kılıftan var;
http://www.spigen.com.tr/Galaxy-S4-Case-Slim-Armor-View,PR-216.html (siyah)
uygun fiyata verebilirim istersen
Sosyal ağlarda paylaş

gm htc gibi markalar içime sinmiyor onun dışında elma alabilecek kadar param yok. sony asus'a hiç bakmadım. genelde ya apple ya samsung var çevremdekilerde, bir bildikleri vardır insanların diyerekten ve ekonomik olması nedeniyle oklarımı samsunga yöneltmiş durumdayım.

kılıf konusunda teknosadan alıcam cihazı ve yanında 3 adet kılıf ile bir paket halinde alım olucak. sanırım o kılıflar yeticektir. teşekkür ediyorun :)
Sosyal ağlarda paylaş

GM, htc gibi markalar...
Cenırıl mobayl ile htc'yi aynı kelime öbeğinde kullanmak...

HTC sahibi değilim. HTC piyasadaki en iyi telefonları çıkaran firmalardan biri. Plastik Samsunklar ve cenırıl mobayllar ile bir tutma lütfen.

Herkeste Samsunk var. Çünkü açık ara en iyi pazarlamayı onlar yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle kesinlikle samsung alma.

Menşei farkı olarak da şunu söyleyebilirim, HTC'de de var bu. FA SW HT kodlu ürünleri var. Fabrikaları farklı farklı ülkelerde. Fakat marka ürün aynı olduğundan çok bir fark yok. Belki gelecek telefonun ekranı birinde x marka iken diğerinde Y markadır. X ve Y'nin specleri aynı olsa da bazı minor farklılıklar olabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Mavardi said:

Arkadaşlar belirli imkanlar içerisinde bu arkadaşı almaya karar verdim. White'ı baştan eledim ancak bunun dışında black ve black edition olmak üzere farklı 2 tip var. Ayrıca white ve black'in menşei Çin fakat black edition'ın menşei Kore. Bu durumda black ve black edition arasındaki fark nedir ve menşei ne değiştirir ?

vodafone daha doğrusu brighstarın getirdiği telefonlarda, gold autumun diye bir renk var, altın + kahverengi, git bir bak s4te var zor bulabilirsin ama beğenirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Mavardi said:

gm htc gibi markalar içime sinmiyor onun dışında elma alabilecek kadar param yok. sony asus'a hiç bakmadım. genelde ya apple ya samsung var çevremdekilerde, bir bildikleri vardır insanların diyerekten ve ekonomik olması nedeniyle oklarımı samsunga yöneltmiş durumdayım.

kılıf konusunda teknosadan alıcam cihazı ve yanında 3 adet kılıf ile bir paket halinde alım olucak. sanırım o kılıflar yeticektir. teşekkür ediyorun :)

abi asus zenfone lara bak özellikleri karşılaştır pek bi fark yoktur üstüne paran da cebinde kalır ki denmiş zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...