Bright Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Bağlantıları kontrol et ve CMOS clear dene(tuşu oluyor artık anakartlarda pili çıkarmadan da). Alternatif olarak PSU'yu tuşundan kapatıp 10 sn bekleyip yeniden açıp tekrar deneyebilirsin. O noktada başka bir şey yapılmıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 https://image.ibb.co/jUKD6J/IMG_2420.jpg Cmos için Şu yandaki beyz pin'i yukardan aşşaya indirin diyordu mnual, ona göre yaptım, şuan default pozisyonunda Dediğim anakart led'i bu, yanıyo görüldüğü gibi O led'in yanması, motherboard yada psu'un sağlıklı olduğuna kanıt mı diye sorsam Çok mu polyanna olurum Ya dün ekran kartını yapamadım, servise götürdüm Dönüşte taksiye param yetmedi, bi 1km fln sırtımda taşıdım kasayı Yardım edenler oldu allah razı oldun ama yine götümden ter aktı, Şuan nefret rdiyorum pc'den ateş fln edebilirim her an kasaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Yeşil ışığın ne olduğu anakartın manual'inde yazar. Hiçbir şeyin kanıtı değil. Debug LED varsa oradaki kod ile gene manual'de hatanın ne olduğuna bakabilirsin. Serviste ne yaptılar ettiler bilmiyorum ama kasayı taşıdıysan bağlantıları kontrol et derim. Bir şeyler oynamış, yerinden çıkmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 http://www.instructables.com/id/How-to-power-up-an-ATX-Power-Supply-without-a-PC/ Psuyu böyle yoklayabilirsin, geri kalan parçaları calistirirsa sağlam olma ihtimali yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 PrudenT said: http://www.instructables.com/id/How-to-power-up-an-ATX-Power-Supply-without-a-PC/ Psuyu böyle yoklayabilirsin, geri kalan parçaları calistirirsa sağlam olma ihtimali yüksek Boyle yaptigimda calisio psu, fan'i fln dondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 aynı şeyi yaşıyo olmamız <3 anakart gg oldu benim de. psu'yu emin olmak için arkadaşta denedim yine de ama sonuç değişmedi. kıfsmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 O taktığın ekran kartında muhtemelen çernobil virüsü vardı ve biosa bulaştı onu sisteme takınca. Tarihi gelince de aktif olup sistemini uçurdu. Geçmiş olsun kardeş çöpe at bilgisayarı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 off ne günlerdi ya çernobil virüsü <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 CIH95 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 y2k bir, çernobil iki (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 24 saat windows (7, tercihen 10) çalıştıracak en kompakt ve en düşük tüketimli alet nedir? görüntüye ve inputa ihtiyaç yok kurulduktan sonra. htpc falan mı bakıcam? keywordlerim ne olmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=oa9xbnIdrFw InWin Chopin'e şöyle ufak bi ITX sistem kurabilirsin iGPU'lu bir işlemciyle. Kendi 150W PSU'suyla geliyor kasa: https://www.inwin-style.com/en/gaming-chassis/Chopin#product_spec Alternatif olarak Intel'in Hades Canyon veya daha eski benzer NUC'ları falan da mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Ör: AMD R5 2200G(stock coolerla geliyor) ASRock B350/X370/X470 ITX mobo(İlk nesil anakartlar BIOS update'i gerektirir üretici yapmadıysa) InWin Chopin(150W PSU'yla geliyor) RAM (İhtiyaç kadar) 2.5" veya M2 disk (Kasa 3.5" desteklemiyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 çözüm güzel, ama daha basit ve dandiği yok mudur :D bam diye alabileceğim boktan laptop ayarında bişi falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 https://www.pcmag.com/roundup/358859/the-best-windows-micro-desktops Şu linkteki vb. şeylere bakabilirsin ama bunların bazıları RAM'siz storage'sız falan geliyor, sonradan eklemek gerekebiliyor. Bunları çok detaylı incelemedim ben ilgimi çekmediği için, o açıdan dayanıklılık konusunda yorum yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 abi bu chipset driver güncelleyecem de amd radeon bıdısını yüklüyorum, current installed 18.10 / local driver 17.10 diyor. hangisi daha yeni anlamadım lel. bir de strix gaming b350f sata portlar amd mi intel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 B350'de 4 SATA portu var, 2 de işlemciden geliyor. Intel SATA portundan kastın nedir bilmiyorum. Driver yüklerken önce DDU'yla safe moda'da AMD driverları kaldırılıyor ve C:/AMD klasörü siliniyor(veya ana drive'ın harfi neyse). Sonrasında önce ekran kartı driverları, ardından chipset driverlarını yükleyebilirsin. Reset sonrası hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 yok şu kısmını anlamadım current installed 18.10 / local driver 17.10 diyor. local driver dediği neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Local dediği o an yüklemeye çalıştığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Toplasak mı ne yapsak döviz iyice girmeden. X470 mobo f/p var mı öneri? Farzedelim 2600X Ryzen aldık buna ne mobo alalım? RAM de önemli keza. PSU var diyelim ekran kartı da idare etsin RX570 filan takarım madenden alıp. Kasa, Mobo, RAM seçimi elzem. Umarım vazgeçmem alırım dicem bir yandan diyorum bu ekonomide ne gerek var? Kararsızım a dostlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Al bence dolar 5 olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 onceki sayfalardaki 1080ti'li sistem aradigim sey sanirim ama su anda o kadar butce ayiramiyorum, sununu gibi bir sey uydurdum : Ryzen 5 2600X MSI - X470 GAMING PLUS ATX G.Skill - Trident Z 16GB (2 x 8GB) DDR4-3200 Samsung - 960 EVO 250GB M.2-2280 Western Digital - Caviar Blue 1TB 3.5" EVGA - GeForce GTX 1060 6GB 6GB SC GAMING Cooler Master - MasterBox 5 veya Phanteks Enthoo Pro M EVGA'nin semi modular 550-750 w psularindan biri monitorden de cok anlamam da Acer - H236HLbid dedim gectim simdilik overclock dusunmuyorum, oyundan ziyade vm, kod mod calistiracak ama gpu da gerekiyor maalesef. 1060 su an isimi gorecek kadar yeterli, kendimi ikna edecek kadar cok kullanirsam daha sonra upgrade ederim, belki uyuyor mu arastirip iki kart ile vmlerden birine gpu passthrough denerim dedim ryzen 1700 burada %20 daha pahalli 2600x'ten, emin olamadim. multithreaded benchmarklarda bazen 1700 daha iyi, bazen 2600x. x470'e ihtiyacim var mi bilmiyorum ama msi'in diger populer x370 karti ile arasindaki fark 25$ olunca aman neyse dedim gectim. bios update sorunu var bir de sanirim, ugrasmak istemiyorum var mi sacma duran bir sey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 960 evo yerine 970 evo al, fiyat farkı çok az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 farktan ziyade hangi marka alirsan al da 512 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 960 EVO yerine HP EX920 veya ADATA XPG SX8200 alabilirsin. Zaten Samsung RAPID mode'u AMD platformlarında desteklemiyor artık. 512 ve üzeri al bir de, kapasite arttıkça hız da artıyor. MSI'ın BIOS desteği kötü, tavsiye etmem. Asus/Asrock daha iyi seçimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar