sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 gpu 1070 para varsa 1080 monitör 144 hz mi yoksa sadece 2k olması yeter mi ona göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 http://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-pg279q-4ms-165hz-2k-hdmi-dp-g-sync-ips-gaming-monitor.html Şu var ama ayırdığım bütçeyi aşıyor, 144 olmalı ama artık alacağım monitör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 http://www.gameekstra.com/BENQ-27-XL2730Z-LED-1MS-144Hz-2K-QHD-AMD-Ekran-Karti-Destekli-Gaming-Monitor,PR-4444.html şu monitör var ama ayda bir 2250-2300 civarlarına düşüyor bunun fiyatı hepsiburadada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 ha ama bu gysync değil freesync. hani sync takıntın olacaksa ekran kartını da amd yapmalısın. hatta 1 ay bekle yeni vega serisi amd ekran kartları geliyor onla fitlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Bekleyim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Sabo 2k ya falan 2k 144 hz bi monitor satiyodu benq nun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 vega+freesync yapıştır bence de, hatta sadece vega+düz ucuz 144hz daha iyi. freesync gsync marketing hep vsync bir kez bile açmadım gerçi ben hayatımda, belki tearingden çok rahatsız olanvardır gerçekten dünyada diyecemde 144hzde zaten belli bile olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 gsync-freesync marketing dğl abi, tearingden acı çekenler var, bütün single player oyunları vsync açık oynuyom diğer türlü gözlerim acıyo. Nvidia bu konuda tam bir oç, amd e helal olsun valla 3-5 kuruş fazla para kazanmanın peşinde değil, bi monitör bakıyosun g-sync olanı 700$ , freesync olanı 500$ (vega öncesi) gerçi freesync eskta bi donanım dğl bildiğim kadarıyla, yeni çıkacak freesync monitörler de extra masraf çıkarmaz heralde. Nvidia extra chip kullandığı için üreticiye masraf yapıyo tam oçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 http://i.imgur.com/0TSyO0g.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 http://www.hwcompare.com/12075/radeon-hd-6970-vs-radeon-hd-7850/ beyler bayanlar, hangisi? ikisi de aşağı yukarı aynı gibi, 6970'in texel rate(ne demekse?) daha yüksek görünüyor epey yüksek, ancak nm değeri 7850'nin daha düşük, kullandığı elektrik de dolayısıyla daha düşük. shader sayısı 7850'nin %33 daha az 6970'e göre. ama dx versiyonu ile opengl versiyonu da 7850'nin daha yüksek. hangisi daha iyi assassin's creed, fallout 4 filan oynatır? :) meseleye hakim arkadaşlar bir bakarlarsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 ee namometresine texel'ine bakmak yerine youtube'dan bençmark, review, ya da düz "oyun adı ekran kartı adı" diye aratsana vardır illa ki. ben laptop'ta oynarken (:() oyun almadan önce "lenovo hede laptop gtav" falan diye aratıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 6970 daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 yeni işlemciler gelmiş/geliyor. i7 X serisi nasıl ? 7740X iyi duruyor fiyatı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 arkadaşlar niyet ettim yeni pc toplamaya ekran kartı alıcam önce de nerden söyleyeyim almanyadan arkadaş gelicek ona mı sipariş vereyim dubaiden mi aldırayım en ucuz nerde bulunur bu ekran kartları bi de ne önerirsiniz 1500tl ye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 selam, mekanik klavye almak istiyorum öyle rastgele gözüme hoş gelen bi kaç klavye ayırdım, bunlardan herhangi birini kullanan varsa yorumlarını alabilir miyim veya bu fiyat aralığında önereceğiniz başka klavyeler var mı ? https://i.hizliresim.com/XXERm5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 orion spark var bende bunlaradn 20 dolar falan daha pahalı, baya memnunum oyun için güzel kod yazıyosan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 bu soldaki macro tuşlarını istemiyorum ya o yüzden öyle modellere hiç bakmadım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 double post için teşekkürler mode-z (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 ben "g810 kullanıyorum, g610'un aynısı + rgb'lisi, memnunum, g610'u tavsiye ederim bla bla" demeye gelmiştim de g610'da cherry mx var, g810'da logitech'in kendi tasarımı olan romer-g diye bi switch var. orion spark'ta da romer-g olması lazım. ha ama peripheral'da logitech fanboy olduğum için g610'u yine de tavsiye ediyorum toplel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Romer g cok experimentalmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 rgb dediğin sadece renk olayı dimi ? onu önemsemiyorum ya ekstra para vermeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 rgb sadece renk evet. ama dediğim gibi g610 ve g810 farklı switch'ler kullanıyor. (cherry mx vs romer g) şahsen tipi hoşuma gidiyor g610 ve 810'un. GAMER TUŞU ve wrist rest olmamasını seviyorum. daha compact bi görüntüsü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 red switchler için iyi diyolar, oturup deli gibi youtube'dan klavye tuşu sesi dinliyorum bi kaç yorum yapın da alıp kurtulayım yoksa kafayı yakıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Cherry red fena degil ama oyle cok sessiz de degil. O ring alip koyulabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 uzun süre boyunca hiç mekanik klavye kullanmadım eğer çok rahatsız edici olursa dediğin ringlerden alırım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar