samaella Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Abi asus tuf b360 pro gaming board var. 2 kere kurmama ragmen device managerda "SM Bus Controlller" ve "PCI Device" ünlemli çıkıyor. chipset driver indirdim kaç kere kurdum ama bana mısın demiyor. Intel'in driver bul bıdısını indirdim o zaten tamamen fason çıktı sata denetleyicisi bile bulmuyo salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 sanırım bir daha pc toplamayacağım dfg cpu: 8700k mobo: ROG Strix z370-e psu :corsair rm850x kasa enthoo pro m ekran kartı almayacağım henüz ram bakmadım bile o/ ne dersiniz? asrock taichi alacaktım 20pin slot yokmuş. enthoo pro m'in ön panelden 20 pin geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Güzel de RM850X yerine Seasonic Snowsilent Platinium 650 veya Seasonic Prime Ultra Platinum/Titanium 650/750W daha iyi olabilir, daha sessiz ve ufak oluyorlar. RMx'lerin kasası büyük biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Yine biraz para eklemek gerekecek o zaman ya. Elim değmişken onu da yenileyim demiştim şimdilik eskiyle idare edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 https://www.hepsiburada.com/sapphire-nitro-radeon-rx-580-8gb-gddr5-speci-ekran-karti-11265-21-20g-p-HBV000008SNFD?magaza=Hepsiburada amazon fiyatı 2k değer mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 10-15 gun once falan 1080 3000 liraydi hepsiburada da hafta sonu boyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 iner mi ki bu saatten sonra, çok kötü kaçırmışız sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Basligi “Toplayama” olarak degistirebilir miyiz? Tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Toplayamamak daha iyi sanki başlık adı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Geçen her saniye terafloplarım azalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Başlık toplamamalısın olmalı. Mantıklı degil kfkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 kasımda 6100 tlye aldığım kasaya bak https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=9133 bi de diyorlardı "dolar bu kadar yüksekken bilgisayar mı alınır" diye 12kya satarım 10 aylık sistem temiz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 enthoo pro m in default hava sirkülasyonu ve ses yalıtımı çok kötüymüş bu arada bir de front panel jackleri ilk gün çalıştı şimdi gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Enthoo Pro M'in içindeki fanlarının hepsini öne alman ve kullanılmayan arka PCI-E kapaklarının hepsini çıkarman gerekli. Front audio jack her kasada kötü, istediğin markanın istediğin modelini al. Arkaya, anakarta takılması lazım kulaklığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Roger that deneyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 ekran kartim yandi gecen ay. yeni nesil 11xx 20xx kartlari beklerken... :) su allahin ne sevgili kuluyuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 yandı derken ? ben benimkini fırına atmıştım yanınca , çalıştı, ama nası bi yanma seninki tarif etmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Aman aman fiyatlar erkenden yemiş zammı. 1200e aldığım işlemci 2k olmuş. Keza RAM de aynı şekilde. Tahminen diğer parçalar da aynı şekildedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 DoGMeaT said: yandı derken ? ben benimkini fırına atmıştım yanınca , çalıştı, ama nası bi yanma seninki tarif etmen lazım Kart birden çalışmayı durdurdu, Fanlar da dönmüyor, Biosda da takılı gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 serjuhan said: Aman aman fiyatlar erkenden yemiş zammı. 1200e aldığım işlemci 2k olmuş. Keza RAM de aynı şekilde. Tahminen diğer parçalar da aynı şekildedir. hemen hemen aynı zamanda aldık seninle pcleri. 5'in altındaydı dolar. 7'yi geçti bi ara asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 said: 960 EVO yerine HP EX920 veya ADATA XPG SX8200 alabilirsin. Zaten Samsung RAPID mode'u AMD platformlarında desteklemiyor artık. 512 ve üzeri al bir de, kapasite arttıkça hız da artıyor. yavastan toplamaya basliyorum da da xpg'nin 480 ve 960 gblik modelleri %40'a yakin indirimde ; yenisi mi cikacak yoksa donanimsal bir hata falan mi cikti ya da bosuna mi killandim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 İnventus zammı çakmış ama dolar düşmeye başlayınca 100-200 indirmişler. Arayıp dedim dolar düştükçe daha iner mi fiyatlar, pek düşmez bu seviyelerde kalır dedi. Yeni nesil kartlar ve işlemciler gelirse anca eski fiyatlara düşer herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 pek düşmez kalır demeleri normal adam satış yapmak istiyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Fly said: said: 960 EVO yerine HP EX920 veya ADATA XPG SX8200 alabilirsin. Zaten Samsung RAPID mode'u AMD platformlarında desteklemiyor artık. 512 ve üzeri al bir de, kapasite arttıkça hız da artıyor. yavastan toplamaya basliyorum da da xpg'nin 480 ve 960 gblik modelleri %40'a yakin indirimde ; yenisi mi cikacak yoksa donanimsal bir hata falan mi cikti ya da bosuna mi killandim ? Nerede indirimde? XPG SX8200 yeni çıktı da daha yenisi çıkar mı, elbet çıkar. Averaj kullanıcıya lazım olur mu, pek olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar