Suark Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 tüyle shaftla yapıon abı ok, satam dıcemde bendede az var :D üst katta trainle anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 hayır madem paran yok nıe almak ıstıon ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Global chat olsa çok iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Suark said: hayır madem paran yok nıe almak ıstıon ok Abi istemek de mi parayla :) yani pahalıymış meğer onu anladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Moland said: Holy said: Moland said: Holy benden de çekeceğin var, Minoc BS'de at saldırtmışsın son anda görgüm ama yetişemedim. aç mısın, açıkta mısın? kıskanç mısın nesin anlamadım..!Ağlayacaksanız oynamayalım? Şehrin ortasında başı boş makroya bırakırsanız öldürülmeyi göze alacaksınız. Oyunun kuralı bu. Başında durursan ölmezsin, ben ölürüm. Açlıkla falan ne alakası var ki? Canım sıkıldı gittim öldürdüm. Sen oyunun içinde dost gibi selamlaşıp, az muhabbet ettiğin kişilere hep bunu mu yapıyorsun? Öldürülmeyi göze almamış olsam UO oynamam. Ama senin gibi fırsatçı bir fesat ile de kimse bırak oyun oynamayı, selamlaşmaz bile.Ahahaha oyunda bir kere çanta istedim senden, başka da selam vermişliğim yok. Konuşmak zorunda tabi ki değilsin de forumda ağlaman çok keyifli ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 holy ye serverı dar etmeye yemin ederseniz bende gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Ben hepinize yeterim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moland Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Holy said: Moland said: Holy said: Moland said: Holy benden de çekeceğin var, Minoc BS'de at saldırtmışsın son anda görgüm ama yetişemedim. aç mısın, açıkta mısın? kıskanç mısın nesin anlamadım..!Ağlayacaksanız oynamayalım? Şehrin ortasında başı boş makroya bırakırsanız öldürülmeyi göze alacaksınız. Oyunun kuralı bu. Başında durursan ölmezsin, ben ölürüm. Açlıkla falan ne alakası var ki? Canım sıkıldı gittim öldürdüm. Sen oyunun içinde dost gibi selamlaşıp, az muhabbet ettiğin kişilere hep bunu mu yapıyorsun? Öldürülmeyi göze almamış olsam UO oynamam. Ama senin gibi fırsatçı bir fesat ile de kimse bırak oyun oynamayı, selamlaşmaz bile.Ahahaha oyunda bir kere çanta istedim senden, başka da selam vermişliğim yok. Konuşmak zorunda tabi ki değilsin de forumda ağlaman çok keyifli ^_^ Minoc BS'den koşarak kaçtığını gördümya, o bana yeter. Gerçek keyif o ayrıntıda gizli ;) Ağlıyorsun diye laf sokmaya çalışmakla olmuyor bu işler. O kadar biliyorsun madem kaçmayıp gelseydin yanıma? yok boş makro, yok oyunun kuralı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 ahaha ultima ya. draması hiç bitmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 10 yas birsey degistirmemis hayatinizda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 O değilde. bana bi rune book spellbook kemik memik bişeyler verebilecek olan varmı.para da lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Nice insanı bankada expo ile patlattık, kimisinin kılıcını çaldık. Kimisini apprentice archer char ile okladık. Oyunun en zevki tarafı böyle oynamak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 olm gelmiş geçmiş en kral troll benim gazlamayın oyun sildirtirim adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 GG ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 update gelecekti ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 secure mode falan dedi küt gitti. bi yell geçselerdi bari şu şu olacak diye. vurdum duymaz staf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 10 dakika öncesinden geçtiler 10 dakika sonra restart geliyor diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 tam staffın mesajını okurken holy geldi kesti beni o yüzden görmemişim AÇ MISIN ARKIDIŞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 kaldımız yerden devam :D varmı rune book(iki üç yer marklı en azından) + spellbook verebilecek arkadaş.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Gece saatleri şimdi, şehirde makroya bırakıp uyuyacak arkadaşlar, lütfen iftira atmayın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 buradan oynayan herkes bellow a manuel olarak mı açtırdı acc u? aktivasyonda hala sıkıntı var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Olm ne ağlamışlar lan ahahah helal yiğit :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 mail gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Stealing skill'ini kapatmissiniz. Kime gitsem, bir playerin cantasini acsam, stealing skill'imi kullanmaya kalktigimda "Yaratiklardan calamazsiniz" diyor. Vendorlarda ki durumu playerlarada koymussunuz. Hirsiz olunmasin diye mi bu ?, hirsizlik bu oyunun bas karakterlerinden biridir yani oylece kapattiginizi dusunmek istemiyorum. Bir hata oldu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Stealing açık ,anlık hata olabilir düzeltilir.Bu arada runebook isteyenler oyun içi alina isimli karakteri dürtebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar