Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silmaril Uo


BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar. Uzun zamandır aklımızda olan bir fikiri hayata geçirme kararını alalı iki ay kadar oldu. Üzerinde çalışıp özlediğimiz tarzda SPHERE bir server yapma uğraşlarını, umarız bu hafta sonlandırmış ve sizlere sunmuş olacağız.

Öncelikli amacımız Stabil bir server olmaktı ve bunu başardık. 56c ye uyarlamaktı serverı ama yeterince stabil olamadığı için 56b ye uyarladık.

Şimdi soru şu bize ne sunuyorsunuz :

Sistem olarak çoğu yerde bulunan sistemler bulunmakta ama farklı şekillerde. Örneğin hazine haritası sisteminde belirli yerler yok dünyanın her yerinde çıkabiliyor. Random olarak ayarlandı.

Unique item sistemi sayesinde neredeyse hazinelerden ve yaratıklardan çıkan tüm eşyaların ve silahların isimleri kendine özel isimlere sahip. Örnek olarak ; Merlin'in Asası, Cengizhan'ın Kılıcı vs gibi.

Guild sistemimiz birbirinizle müttefik veya düşman olmanıza olanak sağlıyor. Örnek olarak ; dört tane minik guild müttefik olup tek büyük bir guilde birlikte savaş açabiliyorsunuz.

Farming sistemi sayesinde rare boyalar ve cook book tan özel yemekler yapma şansınız oluyor.

Dungeon Chestleri zindanlarda bulabilirsiniz.

Spawnlar random değildir. Sabit spawnlardır ve ölü kişiler binekleri, npcler, chestleri göremeyecek şekilde ayarlanmıştır.

Warrior ve mage bonusları aktiftir.


Bunlar dışında asıl istediğimiz ultimanın 2002 de ki zevkli dönemlerini yakalamak. Bunların dışında sunduklarımıza gelirsek :

Britain'in değişmiş haritası. Bir çok bölgeyi silip yeniden inşa etmiş durumdayız.

Yeni zindanlar. Sosaria haritasına yeni zindanlar eklenmiş durumda.

Özel zindanlar. Özel bir şekilde, bulmaca çözerek, özel bir eşya kullanarak vs., günde bir kere açılan zindanlar bulunmaktadır ve bir kere girdiğinizde yirmi dört saat girişi kapanır. Tek seferde bitirmeniz gerekmektedir.

Batık gemilerin hazinelerini avlamak. Denizlerde gezinerek batmış gemilerin hazinelerini avlayabilirsiniz.

Yeni bir zindan katmanı. Zindanları dörde ayırmış durumdayız.

1- Mark ve atla girmenin serbest olduğu zindanlar.
2- Mark yapmanın yasak olduğu zindanlar.
3- Atla girişin yasak olduğu zindanlar.
4- Atla girişin ve mark yapmanın yasak olduğu zindanlar.

Burada amacımız party olarak veya yeni taktiklerle zindanı daha keyifli hale getirmektir.

Bunun dışında :

Ph Craft karakterlere, tamerlere, hırsızlara, lockpick vs gibi skillere açılmayacaktır. Sadece pvp skillerinde ph olacaktır.

Bunu yapmamızdaki amaç ticaret olması. Herkesin istediği her şeye sahip olmadığı ve mecburen ticaret yapması gerektiği bir yer olmak.

Para ve item düzeni. Para sistemi ileride hiç bir şekilde server reset atılmaması için özellikle yazılmıştır. Bu da insanların satışları milyonlarla değil 'k' larla yapmasını sağlayacağına umduğumuz bir sistemdir.

Bunun dışında yeni bir kaç sistemimiz daha bulunmaktadır. Bunlardan oyun içinde ipuçları bulunduğunda bahsediceğiz.

Diğer amacımız ise Türkiye'de eksik olan quest ve rp sistemini oturtmak. Server rp serverı değildir ama rp yi desteklemektedir.

Quest writerlarımızdan ikisi 99 dan beri ultima online oynamakta olup DnD ye second edition zamanında başlamış DM kişilerdir. Bu arkadaşların sizlere çok güzel questler yaptıracağından eminim.

Şimdilik bu kadar eğer sorun olmazsa hafta sonuna açılmış olacağız. Özleyenleri ve isteyenleri aramızda görmek isteriz. Paticik bünyesinde ultima online ile büyüdüğüm için ilk burada paylaşmak istedim. Sitenin hazırlıkları bile tam bitmiş değil :) . Umarım aramıza katılırsınız ve birlikte eğleniriz.

www.silmariluo.com

https://www.facebook.com/SilmarilUO
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...