sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a1e88gv_700b.jpg La Plata Arjantin. Planlı şehirciliğin güzel örneklerinden. 203km2 alanda yaklaşık 1 milyon insan yaşıyor. Estudiantes buranın takımı. Toplu taşım, atık yönetimi, enerji ve su dağıtımı sorunu hala yok, ilk planın üzerine sadece küçük düzeltmelerle yönetilebilmiş. Edit: Çevre yolu gerçekten ÇEVRE yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 pic threadleri emekliye ayiricam artik, kimse eglenceli bisey paylasmiyo. onun yerine 9gag linki koyayim yukariya, oraya basak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Daesu said: bende tekrarlıyım bari kadın kör abi kadının kör olması ney ideğiştiriyor. 2 ay sık dişini doğurunca dokun işte yüzüne gözüne istediğin gibi. gözü gören anneler bile ultrasonda bi şeye benzemeyen bi resme bakıyorlar, bunun kadar bile şanslı değiller. ultrasona erişimi olmayanları saymıyorum bile. gereksiz dram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 ultrason romantizmini ben de anlamiyorum, galiba dassaklarim oldug icin. doktor baksin cocuk saglikli hersey normal desin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 çocuğun kendi saçma zaten ya. millet niye çocuk yapıyor. ayak bağı,masraf. soyumuz devam etmeyiversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 pontipatiyi banladın tabi eğlence de bitti yoksa hergün böyleydi buralar http://forum.paticik.com/thumbnails/6b9/2a5/dfe/8fa/c09/0c6/2a7/d3d/8ab/60e/20_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Red said: çocuğun kendi saçma zaten ya. millet niye çocuk yapıyor. ayak bağı,masraf. soyumuz devam etmeyiversin. Hadi len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Tori said: pontipatiyi banladın tabi eğlence de bitti yoksa hergün böyleydi buralar http://forum.paticik.com/thumbnails/6b9/2a5/dfe/8fa/c09/0c6/2a7/d3d/8ab/60e/20_450xNULL.jpg oha burdaki dayman ben miyim acaba? hatırlayamıyorum ama almıştım sanki böyle bi hesap, imzayı da öyle koymuştum. mailini bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 sostizm said: http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a1e88gv_700b.jpg La Plata Arjantin. Planlı şehirciliğin güzel örneklerinden. 203km2 alanda yaklaşık 1 milyon insan yaşıyor. Estudiantes buranın takımı. Toplu taşım, atık yönetimi, enerji ve su dağıtımı sorunu hala yok, ilk planın üzerine sadece küçük düzeltmelerle yönetilebilmiş. Edit: Çevre yolu gerçekten ÇEVRE yolu ben gidip buraya yerleşirim aga, ispanyolcayı da ourttummu olur bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 ne güzel şehir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 sahanın etrafında koşu pisti. 2/10, yaşanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 abi orası saha değil hipdrom top sahası solda kalıyor şehrin dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 adamlar şehri cities skylines'ta tasarlayıp öyle başlamışlar şehre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 imamizer said: sostizm said: Bu da teknoloji http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a0LG4bO_700b.jpg görme engelli anne adayına ultrason sonucunu 3D yazıcı ile basıp vermişler. çok denk geldim şuna nette ne gereksiz drama. bekle abla işte bi kaç ay. doğunca okşarsın koklarsın bol bol. doktor al senin çocuk diye cündübeyi verse eline o zaman buraya koymaya değer olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 BabacumMostors said: sostizm said: http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a1e88gv_700b.jpg La Plata Arjantin. Planlı şehirciliğin güzel örneklerinden. 203km2 alanda yaklaşık 1 milyon insan yaşıyor. Estudiantes buranın takımı. Toplu taşım, atık yönetimi, enerji ve su dağıtımı sorunu hala yok, ilk planın üzerine sadece küçük düzeltmelerle yönetilebilmiş. Edit: Çevre yolu gerçekten ÇEVRE yolu ben gidip buraya yerleşirim aga, ispanyolcayı da ourttummu olur bu iş vallahi yaşanırmış burda be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Bir bu kadar da duzensiz dis mahallesi vardir bence. 1m insan buraya sigmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Google Mapsten bakın zaten dışarıya doğru çok genişlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 ahaha abv cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a33emj7_700b_v1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 işin uzmanı olmamakla beraber istanbulda bu tarz kentleşme bana biraz zor geliyor. çok engebeli ve tepelerle dolu bir alan sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 istanbulda engebe falan olmasa da imkansiz bu şaka falan mi hayal gücün istanbul ney bu saatten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Böyle olmasın zaten, sömürgecilerin cetvelle sınır çizdiği Afrika ülkeleri sınırları gibi ne o öyle yahu, bir karakteristiği, bir kendine özgü şekli şemali olmalı bence şehrin. Ha, istese de İstanbul'un öyle olması imkansız o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Fistan said: istanbulda engebe falan olmasa da imkansiz bu şaka falan mi hayal gücün istanbul ney bu saatten sonra bu saatten sonrası için değil öncesi için demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 imamizer said: Daesu said: bende tekrarlıyım bari kadın kör abi kadının kör olması ney ideğiştiriyor. 2 ay sık dişini doğurunca dokun işte yüzüne gözüne istediğin gibi. gözü gören anneler bile ultrasonda bi şeye benzemeyen bi resme bakıyorlar, bunun kadar bile şanslı değiller. ultrasona erişimi olmayanları saymıyorum bile. gereksiz dram. bunun kadar bile şanslı değil derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar